جمعه ۹ مرداد ۱۴۰۵

گفتگو

هروی: برای موفقیت در ناگویا می‌جنگیم؛ حمایت‌های وزیر از کاراته، دلگرمی است

هروی: برای موفقیت در ناگویا می‌جنگیم؛ حمایت‌های وزیر از کاراته، دلگرمی است
عصر قم - ایرنا/مدیر فنی تیم‌های ملی کاراته با بیان اینکه حمایت‌های وزیر ورزش موجب دلگرمی جامعه کاراته شده است گفت: برای موفقیت در بازی‌های آسیایی ناگویا و اهتراز پرچم ...
  بزرگنمايي:

عصر قم - ایرنا /مدیر فنی تیم‌های ملی کاراته با بیان اینکه حمایت‌های وزیر ورزش موجب دلگرمی جامعه کاراته شده است گفت: برای موفقیت در بازی‌های آسیایی ناگویا و اهتراز پرچم ایران، با تمام وجود می‌جنگیم.
سیدشهرام هروی در خصوص برگزاری نشست تخصصی رشته کاراته با حضور وزیر ورزش و جوانان، اظهار داشت: جلسه مثبت و امیدوار کننده‌ای بود. با توجه به افتخارآفرینی‌های کاراته در تاریخ بازی‌های آسیایی، وزیر دغدغه‌ تکرار موفقیت‌ در ناگویا را دارد.
وی گفت: در این نشست برنامه‌های آماده‌سازی تیم‌های ملی توسط سرمربی تیم ملی و سرپرست سازمان تیم‌های ملی ارائه شد. برنامه‌ها مورد موافقت وزیر ورزش و اعضای کارگروه قرار گرفت و امیدواریم با حمایت‌های صورت‌گرفته و اجرای این برنامه‌ها، تیم ملی کاراته نتایج ارزشمندی در ناگویا کسب کند.
هروی با اشاره به ادامه روند آماده‌سازی تیم ملی مردان،افزود: از دهم مرداد اردوی آماده‌سازی تیم ملی در تهران آغاز می‌شود و تا زمان اعزام به بازی‌های آسیایی، پنج مرحله اردوی دیگر در برنامه داریم. همچنین یک دیدار تدارکاتی در ترکیه پیش‌بینی شده و از ظرفیت بازیکنان مستعد و اعضای تیم ملی امید نیز برای شبیه‌سازی شرایط مسابقه و حریفان استفاده خواهیم کرد.

عصر قم

مدیر فنی تیم‌های ملی گفت: تیم بانوان نیز تمرینات خود را در تهران دنبال کرد و امید زیادی به موفقیت آنها در بازی‌های آسیایی می‌رود. در حال حاضر نفرات تیم‌های ملی مردان و زنان از شرایط خوبی برخوردار هستند و تا زمان باقی مانده به آغاز بازی‌های آسیایی، تلاش می‌کنیم تا ملی‌پوشان به اوج آمادگی برسند.
هروی اختصاص پاداش چهار میلیارد تومانی به بانوان را اقدامی ارزشمند دانست و گفت: دنیامالی نگاه ویژه‌ای به هر دو بخش بانوان و آقایان دارند، اما توجه خاص به ورزش بانوان و در نظر گرفتن این پاداش، بیش از هر چیز نشان‌دهنده حمایت و اهمیت جایگاه بانوان در ورزش کشور است.


نظرات شما