پنجشنبه ۱ مرداد ۱۴۰۵

فرهنگی

حجت‌الاسلام والمسلمین ولدان:

طلاب تهذیب نفس را ابتدای طلبگی شروع کنند

طلاب تهذیب نفس را ابتدای طلبگی شروع کنند
عصر قم - فارس- مدیرکل تبلیغات اسلامی فارس گفت: ورود به حوزه علمیه تنها یک انتخاب فردی نیست، بلکه عنایتی الهی و نشانه لطف حضرت ولی‌عصر (عج) به انسان است.
  بزرگنمايي:

عصر قم - فارس- مدیرکل تبلیغات اسلامی فارس گفت: ورود به حوزه علمیه تنها یک انتخاب فردی نیست، بلکه عنایتی الهی و نشانه لطف حضرت ولی‌عصر (عج) به انسان است.

به گزارش خبرنگار خبرگزاری رسا در فارس، حجت‌الاسلام والمسلمین ولدان مدیرکل تبلیغات اسلامی فارس در نشست با طلاب جدیدالورود حوزه علمیه آقاباباخان شیراز گفت: ورود به حوزه علمیه تنها یک انتخاب فردی نیست، بلکه عنایتی الهی و نشانه لطف حضرت ولی‌عصر (عج) به انسان است.
وی ادامه داد: مسیر طلبگی با غربت، محدودیت و سختی‌هایی همراه است، اما در دل همین دشواری‌ها، آرامش، برکت و عنایت الهی نهفته است و این راه، مسیر پیوند با ولایت و بهره‌مندی از لطف امام زمان (عج) به شمار می‌رود.
مدیرکل تبلیغات اسلامی فارس با استناد به آموزه‌های دینی، خاطرنشان کرد: خداوند متعال روزیِ طالبان علم را بر عهده گرفته است تا آنان با آسودگی خاطر، وقت خود را صرف مطالعه، مباحثه و کسب معارف دینی کنند.
حجت الاسلام ولدان با تشریح جایگاه طلبگی در منظومه معارف اسلامی گفت: انسان در برابر دو مسیر نور و ظلمت قرار دارد و طلبگی، انتخاب مسیر نور، علم، ولایت و هدایت است. اگر این مسیر حفظ شود، انسان از سقوط در تاریکی‌های ولایت طاغوت مصون خواهد ماند.
وی با تأکید بر اینکه حضور در مسیر نور، موجب تحول در شخصیت و رفتار انسان می‌شود، افزود: طلبه باید علاوه بر کسب دانش، به تهذیب نفس و تقویت ویژگی‌های اخلاقی و انسانی نیز توجه ویژه داشته باشد.
مدیرکل تبلیغات اسلامی فارس با اشاره به سیره امام خمینی (ره) اظهار کرد: بنیانگذار جمهوری اسلامی ایران با وجود تحمل سختی‌ها، تبعید و فشارهای فراوان، با اتکا به عنایت الهی توانست انقلابی بزرگ را رقم بزند که آثار آن در جهان اسلام آشکار است و این تجربه، مسئولیت نسل جدید طلاب را دوچندان می‌کند.


نظرات شما