عصر قم - کاشان-هیئات مذهبی کاشان همزمان روز شهادت امام رضا در آستان امامزاده علی ابن باقر (ع) تجمع کرده و اقامه عزا کردند.
به گزارش خبرنگار خبرگزاری رسا در کاشان، همزمان با ایام پایانی ماه صفر و شهادت امام رضا (ع)، مردم دارالمومنین کاشان و منطقه اردهال و دلیجان در قالب هیئاتهای عزاداری در آستان مقدس امامزاده علی ابن باقر (ع) حضور پیدا کرده و اقامه عزا کردند.
این اجتماع، جلوهای از ارادت مردم و هیأتهای مذهبی به ساحت مقدس اهلبیت (ع) در «کربلای ایران» بود.
حجت الاسلام نیکویی ماهانی امام جمعه شهرستان دلیجان در این مراسم گفت: حضرت علی ابن موسی الرضا (ع) در روایات معتبر آمده که در سه نقطه سخت به دیدار زائران خود میآید تا آنان را از آنجا نجات بدهد و اولین جا زمانی است که نامه اعمال افراد به دست شان است و دومین نقطه پل صراط است و سومین نقطه در زمان رسیدگی به حساب و کتاب است.
وی بااشاره به ثواب کمک به اماکن مقدس گفت: این کمکها باقیاتالصالحاتی است که برای انسان میماند و انسان بداند اگر کمکی به این اماکن مقدس داشته باشد، تنها مواردی است که برای آخرت خود توشهای ذخیره کرده است. /۱۳۰۷/
خبرنگار: محمد ملک آبادی