يکشنبه ۱۲ مهر ۱۴۰۵

فرهنگی

حمایت از تولیدات هنری قرآنی در چهارمحال و بختیاری

حمایت از تولیدات هنری قرآنی در چهارمحال و بختیاری
عصر قم - چهارمحال و بختیاری- مدیرکل فرهنگ و ارشاد اسلامی چهارمحال و بختیاری بر ضرورت پرداختن و حمایت از ظرفیت‌های در حوزه تولیدات هنری قرآنی استان تأکید کرد.
  بزرگنمايي:

عصر قم - چهارمحال و بختیاری- مدیرکل فرهنگ و ارشاد اسلامی چهارمحال و بختیاری بر ضرورت پرداختن و حمایت از ظرفیت‌های در حوزه تولیدات هنری قرآنی استان تأکید کرد.

به گزارش خبرنگار خبرگزاری رسا در چهارمحال و بختیاری ، شهرام فرجی در نشست مدیران مؤسسات قرآن و عترت (ع) استان چهارمحال و بختیاری با مدیرکل دفتر برنامه ریزی، آموزش و توسعه مشارکت‌های امور قرآن و عترت وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی در شهرکرد با اشاره به ظرفیت‌های قرآنی این استان، اظهار کرد: استان چهارمحال و بختیاری توانمندی‌های بالایی در عرصه فعالیت‌های قرآنی و حفظ و قرائت قرآن کریم و هنرهای قرآنی داراست.
مدیرکل فرهنگ و ارشاد اسلامی چهارمحال و بختیاری با ذکر اینکه مؤسسات فرهنگی قرآن و عترت نیاز به حمایت دارند، ادامه داد: علاوه بر عرصه آموزش و فراگیری قرآن، این استان پتانسیل هنری نیز در حوزه قرآنی دارد که بی‌نیاز از حمایت نیست.
فرجی بیان کرد: سید ضیاءالدین امامی دهکردی، خالق مکتب نور نه فقط در سطح ملی بلکه بین‌المللی، یکی از این ظرفیت‌ها در استان است که معرفی اندیشه‌ها و آثار این هنرمند قرآنی در دستور کار قرار دارد.
وی بیان کرد: این هنرمند برجسته آیات نورانی کلام وحی را نگارگری کرده است و برپایی جشنواره «مکتب نور» در استان ناظر به آثار این هنرمند پرافتخار و هنرهای تجسمی در عرصه قرآنی، بدون حمایت مادی و معنوی وزارتخانه امکان‌پذیر نخواهد بود. 
فرجی با تأکید بر ضرورت بروز و ظهور ظرفیت‌های استان چهارمحال و بختیاری در حوزه تولیدات هنری قرآنی، تصریح کرد: قطعاً این استان خاصه در حوزه تجسمی و دیگر حوزه‌های هنری دارای استعدادهای خوبی است که نیاز به حمایت دارند.


نظرات شما