عصر قم - کاشان- بهروزی فر از ثبتنام بیش از ۲۴ هزار زائر اربعین حسینی از منطقه کاشان در سامانه سماح خبر داد.
حمیدرضا بهروزیفر در گفتوگو با خبرنگار خبرگزاری رسا در کاشان، گفت: تا به این لحظه بیش از ۲۴ هزار نفر از منطقه کاشان شامل شهرستانهای «کاشان، آران و بیدگل، نطنز، ابوزیدآباد، نوش آباد و راوند کاشان» برای تشرف زیارت اربعین حسینی در سامانه سماح ثبتنام کردند.
وی با اشاره به اینکه ۵۷ درصد از ثبت نام کنندگان مرد و ۴۳ درصد زن هستند، افزود: تا کنون ۱۳ هزار و ۸۷۴ نفر از کاشان، ۴ هزار و ۳۱۱ نفر از آران و بیدگل، یک هزار و ۷۲۵ از نطنز، یکهزار و ۲۳۱ نفر ازابوزیدآباد، ۶۵۳ نفر از نوشآباد، ۷۷۲ نفر از راوند کاشان، سفید شهر ۳۹۴ نفر، بادرود ۲۷۴ نفر، مکشات ۲۶۲ نفر، نیاسر ۱۶۹ نفر، قمصر ۱۶۴ نفر، برزک ۱۰۹ نفر، جوشقان قالی ۵۴ نفر و کامو و چوگان ۲۰ نفر در سامانه سماح ثبتنام کردند.
رئیس اداره حج و زیارت کاشان با اشاره به اینکه از این تعداد زائر ثبت نام شده در سامانه سماح ۱۹ هزار و ۱۰۸ نفر مرز مهران را برای شرکت در اربعین حسینی انتخاب کردهاند، گفت: مهران ۲ هزار ۳۳۶ نفر، شلمچه ۳۱۹ نفر، هوایی ۱۶۰ نفر و مرز چذابه ۸۰ نفر برای شرکت در مراسم اربعین حسینی انتخاب کردند.
بهروزی فر تأکید کرد: متقاضیان کاشانی سفر اربعین میتوانند با مراجعه به سامانه سماح به نشانی samah.haj.ir نسبت به ثبتنام خود اقدام کنند. /۱۳۰۷/
خبرنگار: محمد ملک آبادی