چهارشنبه ۲۴ تير ۱۴۰۵

فرهنگی

اجرای برنامه های بزرگداشت رهبر شهید توسط طلاب خواهر مدرسه علمیه مرودشت

اجرای برنامه های بزرگداشت رهبر شهید توسط طلاب خواهر مدرسه علمیه مرودشت
عصر قم - فارس- معاون فرهنگی مدرسه علمیه حضرت فاطمه‌الزهرا (س) مرودشت، از برگزاری مجموعه‌ای از برنامه‌های فرهنگی و مذهبی به مناسبت بزرگداشت رهبر شهید خبر داد.
  بزرگنمايي:

عصر قم - فارس- معاون فرهنگی مدرسه علمیه حضرت فاطمه‌الزهرا (س) مرودشت، از برگزاری مجموعه‌ای از برنامه‌های فرهنگی و مذهبی به مناسبت بزرگداشت رهبر شهید خبر داد.

سرکار خانم فلاحی، معاون فرهنگی مدرسه علمیه حضرت فاطمه‌الزهرا (س) مرودشت در گفت و گو با خبرنگار خبرگزاری رسا در فارس، از برگزاری مجموعه‌ای از برنامه‌های فرهنگی و مذهبی به مناسبت بزرگداشت رهبر شهید خبر داد و گفت: این مراسم‌ها با حضور گسترده اقشار مختلف مردم برگزار شد و فضایی معنوی و آکنده از شور و احساسات مذهبی در سطح شهر ایجاد کرد.
وی اظهار داشت: طلاب مدرسه علمیه با برنامه‌ریزی و اجرای برنامه‌های متنوع، یاد و خاطره رهبر شهید را گرامی داشتند. اجرای سرودهای حماسی، تلاوت قرآن کریم، سخنرانی‌های فرهنگی و مذهبی و برگزاری محافل معرفتی، از جمله بخش‌های این مراسم بود.
فلاحی افزود: در یکی از برنامه‌های شاخص، ضمن ادای احترام به مقام رهبر شهید، درباره فضیلت نماز شب اول قبر و شیوه اقامه آن برای حاضران توضیحاتی ارائه شد.
معاون فرهنگی مدرسه علمیه حضرت فاطمه‌الزهرا (س) مرودشت با اشاره به فعالیت‌های ویژه طلاب در حوزه کودک و نوجوان گفت: قرائت سوره‌های قرآن کریم و اهدای ثواب آن به روح رهبر شهید، برگزاری نشست‌های قصه‌گویی قرآنی، بیان ساده مفاهیم و تفسیر سوره‌ها و همچنین جلسات کتاب‌خوانی با محوریت آثار اسلامی، از جمله برنامه‌هایی بود که با استقبال کودکان و نوجوانان همراه شد.
وی ادامه داد: طلاب و مبلغان با حضور در مساجد، موکب‌ها و مناطق مسکونی، برنامه‌های فرهنگی و تبلیغی متعددی برگزار کردند. برگزاری کارگاه‌های آموزشی، سخنرانی‌های تخصصی و نشست‌های پرسش و پاسخ با محوریت زندگی، سیره و اندیشه‌های رهبر شهید، از مهم‌ترین بخش‌های این فعالیت‌ها بود که به‌ویژه مورد استقبال نوجوانان و جوانان قرار گرفت.
فلاحی خاطرنشان کرد: بخش خاطره‌گویی از رهبر شهید، فضای عاطفی و معنوی ویژه‌ای در مراسم ایجاد کرد. همچنین توزیع برگه‌های رنگ‌آمیزی با موضوعات مرتبط، با هدف تقویت ارتباط کودکان و نوجوانان با مفاهیم فرهنگی و دینی انجام شد.
وی با اشاره به برنامه‌های معرفتی این مراسم افزود: معرفی سیره و سبک زندگی ائمه معصومین (ع)، امانت‌دادن کتاب‌های مذهبی به نوجوانان و تأکید بر انس بیشتر نسل جوان با معارف اهل‌بیت (ع)، از دیگر محورهای این برنامه‌ها بود. همچنین در سخنرانی‌های برگزارشده، بر نقش شهادت رهبر شهید در بیداری امت اسلامی و تقویت وحدت جهان اسلام تأکید شد.
معاون فرهنگی مدرسه علمیه حضرت فاطمه‌الزهرا (س) مرودشت اظهار داشت: برپایی ایستگاه‌های صلواتی در نقاط مختلف شهر، مساجد، موکب‌ها و محلات، در کنار برگزاری مراسم عزاداری و اجرای نوحه‌های حماسی، جلوه‌ای از همدلی و انسجام مردم در این مناسبت بود.
وی در پایان با اشاره به حضور طلاب در مراسم تشییع پیکر رهبر شهید گفت: هشت نفر از طلاب به‌عنوان مبلغ، همراه با ناوگان اتوبوس بسیج در این مراسم حضور یافتند و به فعالیت‌های تبلیغی پرداختند. همچنین ۱۷ نفر دیگر از طلاب با استفاده از ناوگان بسیج و وسایل نقلیه شخصی در این مراسم شرکت کردند.
فلاحی در پایان تأکید کرد: این برنامه‌ها نشان‌دهنده تلاش مستمر طلاب و مبلغان مدرسه علمیه حضرت فاطمه‌الزهرا (س) مرودشت در ترویج فرهنگ ایثار و شهادت و پاسداشت یاد و خاطره رهبر شهید است.


نظرات شما