عصر قم - لرستان- امام جمعه خرمآباد با اشاره به جایگاه امام خمینی(ره) در احیای ارزش های اخلاقی گفت: امام خمینی(ره) احیاگر فرهنگ علوی در عصر حاضر بود.
به گزارش خبرنگار خبرگزاری رسا در لرستان، حجتالاسلام والمسلمین سید احمدرضا شاهرخی، امشب در تجمع مردم در خیابان انقلاب خرمآباد با گرامیداشت عید سعید غدیر خم و سالروز ارتحال حضرت امام خمینی(ره) گفت: در روز عید غدیر اسلام به عنوان یک دین کامل و پسندیده معرفی و پذیرفته و حضرت علی(ع) به عنوان یک الگوی کامل برای حاکمیت اسلامی در همیشه تاریخ ماندگار شد.
وی افزود: امامت و ولایت یعنی همراهی و پیوستگی با مردم و این پیام بزرگ غدیر خم است که ارزش های اسلامی و انسانی را نه فقط به عنوان یک حادثه تاریخی که به عنوان یک جریان زنده و پویا در جامها حکمفرما کرده است.
نماینده ولی فقیه در لرستان با اشاره به جایگاه امام خمینی(ره) در احیای ارزش های اخلاقی گفت: امام راحل عظیم الشأن پرچم امامت علوی را دوباره در دست گرفته و زنده کرد و صفات نیکو و اموزه های والای مکتب حضرت علی(ع) را دوباره در جامعه رواج داد.
حجتالاسلام والمسلمین شاهرخی خاطرنشان کرد: امام راحل عظیم الشأن و امام شهید انقلاب اسلامی مکتبی را در ایران اسلامی ایجاد کردند که امروز خار چشم دشمنان و پشتیبان مظلومان عالم شده و این پرچم بزرگ امروز در دستان توانمند رهبر معظم انقلاب اسلامی حضرت آیتالله سیدمجتبی حسینی خامنه ای(حفظه الله) همچنان در اهتزاز بوده و این هدیه امامت و ولایت از برکات غدیر خم به شمار می رود.
وی در ادامه با اشاره به حماسه سازی مردم در میدان و خیابان گفت: مردم استان لرستان همچون همه مردم ایران اسلامی تحت فرامین ولی امر مسلمین تا نابودی کامل دو رژیم منحوس و شیطان صفت اسرائیل و آمریکا به نبرد خود ادامه خواهند داد و در این مسیر آماده مجاهدت و جانفشانی خواهند بود.