دوشنبه ۱۱ خرداد ۱۴۰۵

فرهنگی

اعلام تمهیدات ترافیکی مراسم سالگرد ارتحال امام خمینی(ره)

اعلام تمهیدات ترافیکی مراسم سالگرد ارتحال امام خمینی(ره)
عصر قم - رئیس پلیس راهور تهران بزرگ از اجرای طرح ویژه ترافیکی برای برگزاری سی‌وهفتمین مراسم سالگرد ارتحال ملکوتی حضرت امام خمینی(ره) خبر داد.
  بزرگنمايي:

عصر قم - رئیس پلیس راهور تهران بزرگ از اجرای طرح ویژه ترافیکی برای برگزاری سی‌وهفتمین مراسم سالگرد ارتحال ملکوتی حضرت امام خمینی(ره) خبر داد.

سردار موسوی پور روز یکشنبه در نشست خبری سی و هفتمین مراسم بزرگداشت ارتحال حضرت امام خمینی(ع) و عید سعید غدیر با گرامیداشت یاد شهدا و تبریک ولادت امام هادی (ع) اظهار داشت: طرح ترافیکی ویژه سی و هفتمین سالگرد ارتحال امام خمینی (ره) روز پنجشنبه ۱۴ خرداد در مرقد مطهر اجرا می شود و امسال با حضور شهروندان ۸ استان، تغییرات چشمگیری در مسیرهای دسترسی و پارکینگ ها داریم.
وی افزود: پارکینگ شماره ۱ متعلق به سپاه حضرت رسول (ص) در بلوار انبار اخلاقی، جلوی بخشداری آفتاب تعیین شده و تردد از طریق بزرگراه آزادگان و شهید هاشمی انجام می شود. پارکینگ شماره ۲ (اتوبوس های شرکت واحد) مانند سال قبل در ضلع شمالی بلوار الله عسکری است. پارکینگ شماره ۳ ویژه شهرستان های شرق تهران (ورامین، پاکدشت، قرچک و شهرری) در ضلع شمالی علامه عسکری واقع شده است.
رئیس پلیس راهور تهران بزرگ ادامه داد: پارکینگ شماره ۴ برای استان های البرز و قزوین در مسیر جاده مخصوص و مرتضی گرد، پارکینگ شماره ۵ برای استان های قم، مرکزی و اصفهان در ضلع شمال شرقی دانشگاه شاهد و پارکینگ شماره ۶ برای شهرستان های اسلامشهر، شهریار و رباطک ریم در همان محل سال قبل پیش بینی شده است.
سردار موسوی پور تصریح کرد: پارکینگ شماره ۷ ویژه استان سمنان در بهشت زهرا (س) و ضلع شمال شرقی میدان شهید گمنام است. پارکینگ شماره ۸ نیز برای خودروهای شخصی تهرانی در نظر گرفته شده که از طریق بزرگراه خلیج فارس، پل الله عسکری و بابالسلام (درب ۱۳ آبان) به بهشت زهرا (س) دسترسی دارند.

عصر قم


وی درباره محدودیت های تردد گفت: تردد خودروهای سنگین از آزادگان به جنوب شهید هاشمی ممنوع است و مسیر جایگزین کمربندی دوم ورامین پیشنهاد می شود. در محدوده خلیج فارس، ارتباط غربی-شرقی ممنوع اما مسیر شمال به شرق و جنوب شرق به سمت بهشت زهرا باز است. در محور شهید رجایی نیز تردد خودروهای شخصی محدود است و فقط کاروانهای اتوبوسی اجازه تردد دارند.
رئیس پلیس راهور تأکید کرد: محدودیت های تردد خودروهای سنگین از ساعت ۲۴ روز چهارشنبه و محدودیت خودروهای شخصی از همان ساعت اعمال می شود. همچنین روز پنجشنبه از ساعت ۶ تا ۹ صبح، محدودیت مقطعی در مسیر پل آبان تا پل کهریزک برای عبور اتوبوس های کاروان های استانی خواهیم داشت.
سردار موسوی پور در پایان با اشاره به ممنوعیت توقف در بزرگراه خلیج فارس، بلوار الله عسکری و بزرگراه شهید هاشمی از ساعت ۲۴ روز چهارشنبه، از شهروندان خواست حتماً از مترو (ایستگاه های شاهد و مطهری) و ناوگان اتوبوسرانی استفاده کنند و از توقف در حاشیه معابر خودداری کنند. همچنین به موتورسواران توصیه کرد با کلاه ایمنی و سرعت مجاز حرکت کرده و به دستورات مأموران راهور توجه کامل داشته باشند.
تقارن ارتحال امام و عید غدیر، ترافیک پایتخت را سنگین می کند/ ممنوعیت تردد موتورسیکلت در مسیر راهپیمایی
رئیس پلیس راهور تهران بزرگ، همچنین از اجرای طرح ویژه ترافیکی در مراسم عید سعید غدیر خبرداد و گفت: امسال به دلیل همزمانی این مراسم با سالگرد ارتحال امام خمینی (ره)، مأموریت ترافیکی پلیس سنگینتر شده است. مراسم غدیر از ساعت ۱۵ تا ۲۰ در مسیر میدان امام حسین تا میدان آزادی برگزار می شود و محدودیت های اصلی از ساعت ۱۴ روز پنجشنبه ۱۴ خرداد در طول خیابان انقلاب و آزادی اعمال خواهد شد.
سردار موسوی پور با اشاره به جهانی شدن جشن های غدیر در سال های اخیر اظهار داشت: امسال این مراسم با ۱۴ خرداد (سالگرد ارتحال امام) تقارن پیدا کرده؛ بنابراین صبح درگیر ترافیک مراسم حضرت امام و بعدازظهر نیز درگیر مراسم عید سعید غدیر خواهیم بود. به همین دلیل طرح های ترافیکی ویژه ای تدارک دیده شده است.
رئیس پلیس راهور تهران بزرگ با بیان اینکه تردد موتورسیکلت در طول مسیر اصلی مراسم ممنوع است، تصریح کرد: در حلقه اول (خیابان انقلاب و آزادی) تردد هرگونه موتورسیکلت ممنوع بوده و مسیر صرفاً برای حضور پیاده شهروندان در نظر گرفته شده است. ممنوعیت توقف نیز از شب قبل (چهارشنبه) در این مسیرها اعمال میشود تا مسیر برای برپایی موکبها پاکسازی شود.
سردار موسوی پور درباره محدودیت های حلقه ای گفت: حلقه اول (ممنوعیت کامل تردد) شامل خود مسیر انقلاب و آزادی است. حلقه دوم شامل خیابانهای اطراف مانند پل امام علی (ع)، طالقانی، کشاورز، نصرت، شهید صالحی، مفتح، جمهوری و آیتالله سعیدی است که محدودیت در این محدوده نسبی و مقطعی خواهد بود. حلقه سوم نیز از تقاطع نیروی هوایی، میدان سئول، خیابان امام خمینی (ره)، فاطمی، شیخ فضل الله، ستارخان و باقرخان پیش بینی شده است.
وی تأکید کرد: مسیرهای شمالی-جنوبی مانند بزرگراه امام علی (ع)، پل چوبی، خیابان حافظ، تونل توحید، زیرگذر استاد معین، سعدی و مفتح برای تردد خودروهای شخصی باز است. همچنین رینگ خارجی میدان آزادی، زیرگذر آیت الله سعیدی، بزرگراه جناح و اتوبان ستاری به سمت فرودگاه آزاد بوده و محدودیتی ندارند.
رئیس پلیس راهور تهران بزرگ درباره محلهای پارک خودرو گفت: پارک خودرو در رینگ داخلی میدان آزادی و خیابان های عمود بر مسیر اصلی (به جز مسیر ممنوع) مجاز است. همچنین ۱۸ محل برای پارک اتوبوس های شرکت واحد در نظر گرفته شده که از جمله آنها می توان به خیابان های دماوند، پیروزی، نامجو، قرنی، کارگر شمالی و جنوبی، چمران، یادگار امام، استاد معین، آذربایجان، نواب، ولیعصر و فردوسی اشاره کرد.
سردار موسوی پور در پایان از شهروندان خواست ضمن رعایت دستورات مأموران راهور، از توقف در حاشیه مسیرهای ممنوعه خودداری کرده و برای رفت وآمد حتماً از حمل ونقل عمومی و اتوبوس های شرکت واحد استفاده کنند.
منبع: مشرق نیوز


نظرات شما