پنجشنبه ۱ آبان ۱۴۰۴

اقتصادی

معاون وزیر بهداشت: هیچ کمبودی در تامین داروهای حیاتی نداریم

معاون وزیر بهداشت: هیچ کمبودی در تامین داروهای حیاتی نداریم
عصر قم - ایرنا / معاون وزیر بهداشت و رییس سازمان غذا و دارو گفت: با وجود فشارهای خارجی و محدودیت‌های ارزی، ذخایر داروهای اساسی و حیاتی کشور تأمین شده و در حال حاضر هیچ ...
  بزرگنمايي:

عصر قم - ایرنا / معاون وزیر بهداشت و رییس سازمان غذا و دارو گفت: با وجود فشارهای خارجی و محدودیت‌های ارزی، ذخایر داروهای اساسی و حیاتی کشور تأمین شده و در حال حاضر هیچ کمبودی در این زمینه وجود ندارد.
مهدی پیرصالحی روز پنجشنبه در حاشیه برگزاری چهارمین همایش بزرگ صنعت غذا در اصفهان در جمع خبرنگاران با اشاره به ذخیره‌سازی گسترده دارو و تجهیزات پزشکی از ابتدای امسال گفت: داروهای اساسی و حیاتی کشور در وضعیت پایدار و قابل اطمینان قرار دارند و مردم نباید نگرانی از بابت کمبود دارو داشته باشند.
وی افزود: سازمان غذا و دارو از ابتدای امسال با توجه به تهدیدهایی که کشور در حوزه بین‌المللی با آن مواجه است، اقدام به ذخیره‌سازی دارو و تجهیزات پزشکی کرده است و امروز ذخایر استراتژیک کشور در زمینه داروهای اساسی و حیاتی در سطح مطلوبی قرار دارد و هرچند امکان ذخیره تمام داروها و تجهیزات وجود نداشت اما داروهای ضروری انتخاب و خریداری شده و هم‌اکنون در انبارها موجود است.
پیرصالحی با بیان اینکه اجرای مکانیزم ماشه تأثیری بر صنعت داروی کشور نخواهد داشت، افزود: هیچ تحریم جدیدی به تحریم‌های موجود اضافه نخواهد شد اما از نظر روانی و تعاملات بین‌المللی ممکن است فشارهایی ایجاد شود.
رییس سازمان غذا و دارو تصریح کرد: در حوزه داروهای حیاتی و ضروری کشور، کمبودی وجود ندارد. گاه ممکن است به دلیل مشکلات انتقال ارز یا فرآیند توزیع، اختلال موقت پیش آید، اما به صورت کلی وضعیت تأمین و توزیع دارو در کشور پایدار است.
وی در ادامه به سیاست‌های این سازمان در حمایت از صنعت غذا اشاره کرد و گفت: تمام تلاش ما این است که ضوابط و مقرراتی که مانع توسعه و نوآوری در صنعت غذا است، اصلاح یا حذف شود.
پیرصالحی تاکید کرد: سلامت مردم خط قرمز سازمان غذا و داروست و هر ضابطه‌ای که تضمین کننده ایمنی و سلامت جامعه باشد، به قوت خود باقی می‌ماند.
وی با اشاره به توافقات انجام شده میان سازمان غذا و دارو و فعالان صنعت غذا افزود: در این توافق‌ها مقرر شد، تعدد پروانه‌ها در حوزه غذا کاهش یابد تا تولید کنندگان بتوانند با سرعت و سهولت بیشتری در مسیر نوآوری و توسعه حرکت کنند.
پبرصالحی گفت: هدف ما حمایت از صنعت غذا در کنار حفظ سلامت مردم است.
به گزارش ایرنا، چهارمین همایش بزرگ صنعت غذا با حضور مهدی جمالی نژاد استاندار اصفهان، رییس سازمان غذا و دارو، جمعی از استادان دانشگاه، مدیران واحدهای تولیدی، فعالان اقتصادی، کارآفرینان و شرکت‌های دانش‌بنیان فعال در حوزه صنایع غذایی در مرکز همایش‌های بین‌المللی سیتی سنتر اصفهان در حال برگزاری است.
در این همایش از چند شرکت نوآور در حوزه تولید محصولات غذایی سالم، بسته‌بندی هوشمند و فرآوری نوین محصولات کشاورزی تجلیل شد.
بازار


نظرات شما