عصر قم -
به گزارش اداره اطلاع رسانی و روابط عمومی آموزش و پرورش استان قم، محمدیسعید، مدیرکل آموزش و پرورش استان قم، در دیداری با حضرت آیتالله سعیدی، تولیت آستان حضرت معصومه(س)، و دکتر یاوری، رئیس سازمان ملی پرورش استعدادهای درخشان، ضمن قدردانی از میزبانی این آستان مقدس، گزارشی از عملکرد و دستاوردهای دانشآموزان مستعد استان ارائه داد.
محمدی سعید با تبریک کسب رتبه دوم کشوری در رشته تجربی توسط یکی از دانشآموزان قمی، این موفقیت را نقطه عطفی در تاریخ آموزش و پرورش استان دانست.
وی تأکید کرد: این دستاورد نتیجه حمایتهای ارزشمند وزارت آموزش و پرورش و تلاشهای بیوقفه سازمان ملی پرورش استعدادهای درخشان به ریاست خانم دکتر یاوری است.وی افزود: در حال حاضر حدود 2470 دانشآموز، معادل دو درصد از دانشآموزان متوسطه استان، در 8 واحد آموزشی تحت پوشش این سازمان مشغول به تحصیل هستند. امیدواریم با رهنمودهای ارزشمند تولیت آستان حضرت معصومه(س)، در مسیر شناسایی، پرورش و نگهداشت این سرمایههای ملی گامهای مؤثری برداریم.