پنجشنبه ۷ آبان ۱۴۰۵

فرهنگی

استقبال نسل جوان از مراسم معنوی اعتکاف یک سرمایه اجتماعی و معنوی است

استقبال نسل جوان از مراسم معنوی اعتکاف یک سرمایه اجتماعی و معنوی است
عصر قم - چهارمحال و بختیاری -قائم‌مقام ستاد مرکزی اعتکاف کشور با اشاره به اینکه حضور پرشور جوانان در مساجد، ظرفیت ارزشمندی برای تقویت سرمایه اجتماعی و معنوی جامعه است، گفت: استقبال نسل جوان از اعتکاف نشان می‌دهد این نسل همچنان به معنویت توجه دارد.
  بزرگنمايي:

عصر قم - چهارمحال و بختیاری -قائم‌مقام ستاد مرکزی اعتکاف کشور با اشاره به اینکه حضور پرشور جوانان در مساجد، ظرفیت ارزشمندی برای تقویت سرمایه اجتماعی و معنوی جامعه است، گفت: استقبال نسل جوان از اعتکاف نشان می‌دهد این نسل همچنان به معنویت توجه دارد.

به گزارش خبرنگار خبرگزاری رسا در چهارمحال و بختیاری، حجت‌الاسلام والمسلمین سید محمدباقر تکیه‌ای در نشست برنامه‌ریزی برگزاری اعتکاف با حضور نماینده ولی‌فقیه و استاندار، با اشاره به گسترش حضور جوانان و نوجوانان در این آیین معنوی اظهار کرد: اعتکاف علاوه بر آثار معنوی و اخروی، برکت خود را در زندگی فردی و خانوادگی انسان نیز نشان می‌دهد و فرصتی ارزشمند برای تقویت ارتباط با خداوند است.
وی با بیان اینکه حضور پرشور جوانان در مساجد، ظرفیت ارزشمندی برای تقویت سرمایه اجتماعی و معنوی جامعه به شمار می‌رود، افزود: برخلاف برخی برداشت‌ها درباره فاصله گرفتن نسل جوان از ارزش‌های دینی، استقبال جوانان و نوجوانان از اعتکاف نشان می‌دهد این نسل همچنان به معنویت و ارتباط با خداوند توجه دارد.

عصر قم


قائم‌مقام ستاد مرکزی اعتکاف کشور با تأکید بر ضرورت بهره‌گیری از این ظرفیت، تصریح کرد: اعتکاف نباید صرفاً به برنامه‌های اجرایی و تأمین نیازهای اولیه معتکفان محدود شود، بلکه باید با شناسایی مسائل و نیازهای جوانان، برای ارتقای محتوای فرهنگی و تربیتی این مراسم برنامه‌ریزی کرد.
حجت‌الاسلام والمسلمین تکیه‌ای با اشاره به رهنمودهای رهبر شهید انقلاب درباره اهمیت برنامه‌ریزی هوشمندانه برای اعتکاف، ادامه داد: لازم است ستادهای اعتکاف و دستگاه‌های فرهنگی، با هم‌افزایی و برنامه‌ریزی دقیق، زمینه تحقق این رهنمودها را فراهم کنند و برای تثبیت آثار معنوی اعتکاف در زندگی جوانان پس از پایان این مراسم تلاش کنند.
وی با بیان اینکه اعتکاف می‌تواند در ارتقای سلامت معنوی جامعه، خانواده و محله نقش‌آفرین باشد، اضافه کرد: برنامه‌ریزی برای اعتکاف باید فراتر از روزهای برگزاری این آیین باشد و زمینه پیوند فعالیت‌های معنوی در طول سال، از جمله بهره‌گیری از ظرفیت اعتکاف ماه رمضان، فراهم شود.
قائم‌مقام ستاد مرکزی اعتکاف کشور همچنین با قدردانی از همراهی نماینده ولی‌فقیه در استان، استاندار چهارمحال و بختیاری، روحانیت، ستادهای مردمی اعتکاف و دستگاه‌های فرهنگی گفت: هماهنگی میان مجموعه‌های اجرایی و فرهنگی و حمایت از خادمان اعتکاف، نقش مهمی در ارتقای کیفیت برگزاری این مراسم دارد.

عصر قم


حجت‌الاسلام والمسلمین تکیه‌ای با اشاره به برنامه‌ریزی برای افزایش مشارکت جوانان و نوجوانان در اعتکاف امسال، ابراز امیدواری کرد با همکاری مجموعه مدیریت استان، مسئولان فرهنگی و هیئت‌امنای مساجد، زمینه حضور گسترده‌تر علاقه‌مندان در این آیین معنوی فراهم شود.
وی هدف‌گذاری حضور ۲۵ هزار نفر در مراسم اعتکاف چهارمحال‌وبختیاری را از برنامه‌های مورد توجه برای اعتکاف امسال عنوان کرد.


نظرات شما