پنجشنبه ۷ آبان ۱۴۰۵

فرهنگی

ارتقای تعاملات حوزه‌ علمیه خواهران فارس و جهاد دانشگاهی با محوریت آموزش و پژوهش

ارتقای تعاملات حوزه‌ علمیه خواهران فارس و جهاد دانشگاهی با محوریت آموزش و پژوهش
عصر قم - شیراز- در نشست مشترک میان مدیر مرکز مدیریت حوزه‌های علمیه خواهران استان فارس و جهاد دانشگاهی، بر توسعه همکاری‌های دوجانبه در حوزه‌های آموزشی، پژوهشی و رسانه‌ای تأکید شد.
  بزرگنمايي:

عصر قم - شیراز- در نشست مشترک میان مدیر مرکز مدیریت حوزه‌های علمیه خواهران استان فارس و جهاد دانشگاهی، بر توسعه همکاری‌های دوجانبه در حوزه‌های آموزشی، پژوهشی و رسانه‌ای تأکید شد.

به گزارش خبرنگار خبرگزاری رسا در شیراز، نشست حجت الاسلام والمسلمین افتخاری مدیر مرکز مدیریت حوزه‌های علمیه خواهران استان فارس با جناب آقای محمدرضا غلامپور، معاون فرهنگی جهاد دانشگاهی فارس جهت همکاری‌های دوجانبه در حوزه‌های آموزشی، پژوهشی، رسانه‌ای برگزار شد و طرفین با تأکید بر ظرفیت‌های موجود در دو نهاد، بر ضرورت هم‌افزایی و بهره‌گیری متقابل از توان علمی، آموزشی و رسانه‌ای تأکید کردند.
برگزاری مشترک مسابقات مناظره دانشجویی و طلاب یکی از محورهای اصلی این نشست بود و طرفین با اشاره به اهمیت فرهنگ گفت‌وگو و نقد سازنده، بر لزوم فراهم‌سازی زمینه حضور طلاب حوزه‌های علمیه در کنار دانشجویان در این مسابقات تأکید کردند. همچنین مقرر شد همکاری با خبرگزاری‌های جهاد دانشگاهی در انعکاس فعالیت‌های علمی و فرهنگی حوزه‌های علمیه و تولید محتوای مشترک رسانه‌ای گسترش یابد.
برگزاری کارگاه‌های آموزشی تخصصی برای حوزه‌های علمیه از دیگر موضوعات مطرح‌شده در این نشست بود. در این زمینه، بر نقش جهاد دانشگاهی در ارائه آموزش‌های مهارت‌افزایی، پژوهش‌محور و رسانه‌ای به طلاب تأکید شد تا آنان بتوانند از ظرفیت‌های نوین علمی و فناورانه در فعالیت‌های آموزشی و پژوهشی خود بهره بگیرند.
مدیر حوزه‌های علمیه خواهران استان فارس نیز در این جلسه به معرفی محصولات و نرم‌افزارهای نور پرداخت و قابلیت گفت‌وگوی هوشمند با کتاب را از دستاوردهای نوین در حوزه پژوهش اسلامی معرفی کرد. بر پایه این گزارش، این سامانه مبتنی بر هوش مصنوعی امکان پرسش و پاسخ مستند با منابع اسلامی را فراهم می‌کند و می‌تواند فرآیند پژوهش را دقیق‌تر و سریع‌تر سازد. در ادامه، حاضران درباره بهره‌گیری از این ظرفیت‌ها در فعالیت‌های علمی حوزه‌های خواهران تبادل نظر کردند.
گفتنی است در پایان این نشست، دو طرف بر تدوین سازوکارهای اجرایی برای همکاری‌های آتی، برگزاری نشست‌های تخصصی مشترک و فراهم‌سازی زمینه امضای تفاهم‌های جزئی در حوزه‌های مورد توافق تأکید کردند.


نظرات شما