سه شنبه ۳۱ شهريور ۱۴۰۵

فرهنگی

حجت الاسلام والمسلمین دژکام:

تبیین و گفت‌وگو در دانشگاه ها توسعه یابد

تبیین و گفت‌وگو در دانشگاه ها توسعه یابد
عصر قم - شیراز- نماینده ولی‌فقیه در استان فارس با اشاره به ظرفیت گسترده دانشگاه‌ها در عرصه‌های علمی، فرهنگی و اجتماعی، بر ضرورت بهره‌گیری از دیدگاه‌ها و عقاید مختلف و فراهم کردن زمینه گفت‌وگو در محیط دانشگاه تأکید کرد.
  بزرگنمايي:

عصر قم - شیراز- نماینده ولی‌فقیه در استان فارس با اشاره به ظرفیت گسترده دانشگاه‌ها در عرصه‌های علمی، فرهنگی و اجتماعی، بر ضرورت بهره‌گیری از دیدگاه‌ها و عقاید مختلف و فراهم کردن زمینه گفت‌وگو در محیط دانشگاه تأکید کرد.

به گزارش خبرگزاری رسا در شیراز، حجت الاسلام والمسلمین لطف‌الله دژکام در نشست هم‌اندیشی رؤسا و مدیران فرهنگی دانشگاه‌ها و مراکز آموزش عالی استان فارس، بر اهمیت برنامه‌های فرهنگی دانشگاه‌ها به‌ویژه در سال تحصیلی جدید تأکید کرد و گفت: لازم است این نشست‌ها و گفت‌وگوها در طول سال نیز استمرار داشته باشد.
وی با دعوت از رؤسا، استادان، مدیران و دانشگاهیان استان فارس برای حضور در رویداد «تجمع جان‌فدایان ایران» در روز پنجشنبه دوم مهرماه در شیراز ادامه داد: حضور دانشگاهیان در این رویداد، معنادار و حاوی پیام مهمی است و می‌تواند نشان‌دهنده حضور و همراهی جامعه دانشگاهی در صحنه‌های مهم اجتماعی و ملی باشد.
نماینده ولی‌فقیه در استان فارس با اشاره به ظرفیت گسترده دانشگاه‌ها در عرصه‌های علمی، فرهنگی و اجتماعی، بر ضرورت بهره‌گیری از دیدگاه‌ها و عقاید مختلف و فراهم کردن زمینه گفت‌وگو در محیط دانشگاه تأکید کرد.
وی گفت: گفت‌وگو ارزشمند است و باید بتوانیم دیدگاه‌های مختلف را بشنویم، سخن حق را بشناسیم و از آن بهره بگیریم و حتی در مواجهه با سخنان نادرست نیز شنیدن و گفت‌وگو را فرصتی برای تبیین و روشن شدن حقیقت قرار دهیم.
حجت الاسلام والمسلمین دژکام با تأکید بر اینکه محیط علمی نباید صرفاً به بیان شعارها، حرف‌ها و وعده‌ها محدود شود، افزود: آنچه در دانشگاه مطرح می‌شود باید در عرصه عمل نیز خود را نشان دهد و ایده‌ها و سخنان به اقدام و عمل منتهی شود.


نظرات شما