سه شنبه ۲۴ شهريور ۱۴۰۵

فرهنگی

مدیر مدرسه علمیه کوثر کاشان:

مشارکت دادن طلاب خواهر در برنامه‌های آموزشی و پژوهشی، سبب تقویت انگیزه آنان می‌شود

مشارکت دادن طلاب خواهر در برنامه‌های آموزشی و پژوهشی، سبب تقویت انگیزه آنان می‌شود
عصر قم - مدیر مدرسه علمیه کوثر کاشان بر تقویت آموزش‌های مهارتی، بهره‌گیری از فناوری‌های نوین و طراحی برنامه‌های پاسخ‌گویی به دغدغه‌های نسل جدید در حوزه‌های علمیه خواهران تأکید کرد.
  بزرگنمايي:

عصر قم - مدیر مدرسه علمیه کوثر کاشان بر تقویت آموزش‌های مهارتی، بهره‌گیری از فناوری‌های نوین و طراحی برنامه‌های پاسخ‌گویی به دغدغه‌های نسل جدید در حوزه‌های علمیه خواهران تأکید کرد.

به گزارش سرویس حوزه و روحانیت خبرگزاری رسا، خانم یثربی، مدیر مدرسه علمیه کوثر کاشان با اشاره به تحولات صورت‌گرفته در نظام آموزشی حوزه خواهران در دو دهه اخیر، گفت: تغییرات روشی و محتوایی در بیست و پنج سال اخیر، مختلف و متنوع بوده است و مهمترین تغییرات مؤثر، در نظر گرفتن دروس اقتضایی، تدوین تحقیق پایانی و سپس مقاله برای فراغت از تحصیل، تدوین درسنامه‌ها و افزودن دروس مهارتی می‌باشد. همچنین اگر از سال جدید، سطح دو به صورت گرایشی برگزار شود، بسیار ارزشمند و تأثیرگذار خواهد بود.
وی در خصوص نحوه آشناسازی طلاب جدیدالورود با فضای آموزشی و تربیتی حوزه، برنامه‌های «طلیعه حضور» و «اربعین تعالی» را یادآور شد و افزود: البته «طلیعه حضور» اگر به صورت منطقه‌ای و نه استانی برگزار شود، مفیدتر است.
مدیر مدرسه علمیه کوثر کاشان همچنین در تبیین اقدامات حوزه برای بهره‌مندی از فناوری‌های نوین و آموزش مجازی، به «دوره ها و کارگاه‌های آموزشی و مهارت افزایی و همچنین اتصال به شبکه نور» اشاره کرد.
خانم یثربی در ادامه خطاب به طلاب بیان کرد: تمرکز بر علم آموزی، در سایه توکل به خداوند و توسل به اولیا خدا و نیز اختصاص وقت کافی به دروس و فعالیت علمی به اندازه در کنار توجه به امور خانواده، از مهمترین عوامل موفقیت در سال تحصیلی جدید است.
وی در پایان، پیرامون استراتژی‌های حوزه برای پاسخگویی به دغدغه‌های نسل جدید(نسل زد) گفت: با همکاری حوزه علمیه برادران، «کافه پاسخ» و نیز نشست‌های شبهه شناسی و پاسخ به سوالات و شبهات برگزار شود. در کنار آن، مشارکت دادن طلاب در برنامه‌ها باعث تقویت انگیزه و علاقه آنان خواهد شد.


نظرات شما