سه شنبه ۲۴ شهريور ۱۴۰۵

فرهنگی

مدیرکل ارشاد استان اصفهان:

بیستمین آزمون سراسری قرآن و عترت در استان اصفهان برگزار می شود

بیستمین آزمون سراسری قرآن و عترت در استان اصفهان برگزار می شود
عصر قم - اصفهان- سیدین‌نیا از برگزاری بیستمین آزمون سراسری قرآن و عترت همزمان با سراسر کشور در استان اصفهان خبر داد .
  بزرگنمايي:

عصر قم - اصفهان- سیدین‌نیا از برگزاری بیستمین آزمون سراسری قرآن و عترت همزمان با سراسر کشور در استان اصفهان خبر داد .

به گزارش خبرگزاری رسا در اصفهان، سیدمهدی سیدین‌نیا مدیرکل فرهنگ و ارشاد اسلامی استان اصفهان، از برگزاری بیستمین آزمون سراسری قرآن و عترت همزمان با سراسر کشور در این استان خبر داد و گفت: این آزمون در ۴ سرفصل محتوایی و در قالب ۱۴ رشته امتحانی کتبی و ۱۲ رشته الکترونیکی برگزار می‌شود.
وی با اشاره به جزئیات رشته‌های آزمون افزود: آزمون در ۴ رشته برگزار می‌شود. اول رشته حفظ و مفاهیم قرآن کریم که در ۱۳ رشته (۱۲ رشته حفظ و مفاهیم اجزای مختلف قرآن کریم به همراه رشته حفظ و مفاهیم سوره‌های پرفضیلت قرآن) و به‌صورت کتبی برگزار می‌شود و هر نفر می‌تواند در یک رشته شرکت کند.
مدیرکل فرهنگ و ارشاد اسلامی استان اصفهان ادامه داد: دوم رشته معارف قرآن و اهل بیت (ع) که در ۷ رشته اندیشه قرآنی رهبر شهید، زندگی با آیه‌ها، تدبر در قرآن، حفظ و مفاهیم نهج‌البلاغه، معارف صحیفه سجادیه، معارف مهدوی به‌صورت الکترونیکی برگزار می‌شود و هر نفر می‌تواند در ۷ رشته شرکت کند.
وی خاطرنشان کرد: سوم رشته مهارت‌های تبلیغی و ترویجی فصل تعالی که در ۵ رشته‌ی قرآن و هوش مصنوعی، کنشگری قرآنی در فضای مجازی، قصه‌گویی برای کودکان، داستان‌نویسی قرآنی، تولید محتوای چندرسانه‌ای قرآنی برای اولین بار در آزمون سراسری به‌صورت الکترونیکی برگزار می‌شود و هر نفر می‌تواند در دو رشته شرکت کند. چهارم رشته کارویژه آزمون که حفظ و مفاهیم سوره مبارکه فتح به عنوان کارویژه به صورت کتبی در نظر گرفته شده است.
سیدین‌نیا در خصوص جوایز آزمون به قرآن‌آموزان قبول‌شده اظهار کرد: در رشته حفظ و مفاهیم قرآن کریم به ازای هر جزء جدید مبلغ ۵ میلیون ریال پرداخت می‌شود. در رشته معارف قرآن و اهل بیت (ع) و بخش کار ویژه آزمون، هزار جایزه ده میلیون ریالی برای نفرات برتر به قید قرعه در نظر گرفته شده است و به نفرات برتر در رشته کار ویژه آزمون، کمک‌هزینه تولید آثار قرآنی اعطا می‌شود. قرآن ‌آموزان قبول‌شده در رشته‌های حفظ ۲۰ جزء به بالا، علاوه بر دریافت گواهینامه و جوایز یادشده، از عضویت و خدمات صندوق اعتباری هنر نظیر بیمه مشاغل آزاد، بیمه تکمیلی و تسهیلات ضروری بهره‌مند خواهند شد.
مدیرکل فرهنگ و ارشاد اسلامی استان اصفهان در خصوص شرایط بهره‌مندی مؤسسات قرآنی از سرانه حمایتی گفت: ثبت کلاس‌های آموزشی مرتبط با رشته‌های آزمون در سامانه حمد و ثبت فعالیت حداقل ۲۰ ساعت آموزشی برای قرآن‌آموز، از شرایط بهره‌مندی مؤسسات قرآنی از سرانه حمایتی است. سرانه حمایتی برای مؤسسه قرآنی در رشته حفظ و مفاهیم قرآن کریم به شرط اجرای مفاد فوق و قبولی قرآن‌آموز، ۴ میلیون ریال برای هر نفر جزء است. برای رشته مهارت‌های تبلیغی و ترویجی (فصل تعالی) شرط گذراندن کامل دوره آموزشی در سامانه حمد است، ولی کارویژه آزمون نیاز به ثبت کلاس آموزشی ندارد.
سیدین‌نیا ضمن دعوت از کلیه فعالان قرآنی استان اصفهان، در خصوص زمان آزمون اظهار کرد: ثبت‌نام آزمون از ۱۴ شهریور تا ۱۱ مهرماه از طریق سامانه حمد انجام می‌شود. آزمون کتبی روز پنج‌شنبه ۲۷ آبان‌ماه و آزمون الکترونیکی ۱ تا ۵ آذرماه انجام می‌شود. شرکت در تمامی رشته‌های آزمون برای کلیه داوطلبان مرد و زن، بدون هرگونه محدودیت سنی، آزاد است و متقاضیان جهت مشاهده و تهیه منابع آزمون می‌توانند به درگاه سامانه حمد مراجعه نمایند.
مدیرکل فرهنگ و ارشاد اسلامی استان اصفهان در خصوص ارزیابی و تقدیر از برگزیدگان آزمون گفت: به منظور ایجاد رقابت بین قرآن‌آموزان و مؤسسات قرآنی شرکت‌کننده در آزمون، از قرآن‌آموزان و مؤسسات برتر در سطح استانی و کشوری در هر رشته تقدیر به عمل خواهد آمد. فرآیند ارزیابی، معرفی و تجلیل از مؤسسات برتر از میان تمامی مؤسسات شرکت‌کننده در آزمون، اعم از مؤسسات دارای مجوز از وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی، سازمان تبلیغات اسلامی، دارالقرآن‌های آموزش و پرورش، کانون‌های فرهنگی هنری مساجد و غیره، انجام خواهد شد./1304/


نظرات شما