شنبه ۲۱ شهريور ۱۴۰۵

اقتصادی

لاتزیو ۲-۲ رم؛ کامبک رویایی با تعویض‌های آموریم

لاتزیو ۲-۲ رم؛ کامبک رویایی با تعویض‌های آموریم
عصر قم - ورزش ۳/در بازی جذاب میلان و لاتزیو در سری آ دیگو موریرا در قامت یک فرشته نجات از روی نیمکت به زمین آمد و با زدن دو گل در فاصله دو دقیقه، شکست ۲ بر ۰ میلان را به ...
  بزرگنمايي:

عصر قم - ورزش 3/در بازی جذاب میلان و لاتزیو در سری آ دیگو موریرا در قامت یک فرشته نجات از روی نیمکت به زمین آمد و با زدن دو گل در فاصله دو دقیقه، شکست ۲ بر ۰ میلان را به تساوی ۲ بر ۲ تبدیل کرد تا نیمه نخست درخشان لاتزیو که با گل‌های متئو کانچلیری و تیجانی نوسلین به سود شاگردان گتوزو به پایان رسیده بود بی‌اثر

ورزش 3 /در بازی جذاب میلان و لاتزیو در سری آ دیگو موریرا در قامت یک فرشته نجات از روی نیمکت به زمین آمد و با زدن دو گل در فاصله دو دقیقه، شکست ۲ بر ۰ میلان را به تساوی ۲ بر ۲ تبدیل کرد تا نیمه نخست درخشان لاتزیو که با گل‌های متئو کانچلیری و تیجانی نوسلین به سود شاگردان گتوزو به پایان رسیده بود بی‌اثر شود.
‫ عقاب‌های پایتخت با وجود حذف زودهنگام از جام حذفی ایتالیا مقابل مانتوا، در سری آ با سه برد متوالی مقابل بولونیا، جنوا و اودینزه آمار صددرصد پیروزی به دست آورده بودند. فهرست غایبان بیانکوچلستی با شکستگی دست دانیلو دخلی طولانی‌تر شده بود و پاتریک، نیکولو روولا، فیسایو دله‌باشیرو و آدام ماروشیچ و همچنین آندره‌آ پینامونتی و دانیلو کاتالدی به دلیل مصدومیت صرفا در حد نشستن روی نیمکت آماده بودند و به این ترتیب بود بوشکو شوتالو اولین حضور فیکس خود را تجربه کرد. در سوی دیگر، روسونری همچنان متئو گابیا را در اختیار نداشت، اما آدرین رابیو پس از بازی در پست هافبک هجومی در تساوی ۱ بر ۱ مقابل یوونتوس، این بار به جای یونس موسی به عمق خط میانی برگشت. تداوم تحریم بازی‌های خانگی از سوی اولتراهای لاتزیو باعث شد سکوهای المپیکو بیش از هواداران میزبان، به تسخیر میلانی‌ها درآید.

عصر قم


‫مسابقه با ضربه سر ساموئل چوکوئزه روی کرنر ارسالی لوکا مودریچ استارت خورد که کریستوس مانداس توپ را از روی خط بیرون کشید. دقایقی بعد کانچلیری در محوطه جریمه زیر فشار پروس استوپینیان سرنگون شد که داور اعتقادی به پنالتی نداشت. ماتیا زاکانی پس از عبور از چوکوئزه، مایک مانیان را با شوتی خطرناک امتحان کرد و مانیان با سیوی تک‌دست مجبور به واکنشی تماشایی شد. در ادامه نوسلین روی ارسال رومانو فلوریانی موسولینی توپ را مستقیم به آغوش گلر فرانسوی فرستاد.
‫کسانی که در ورزشگاه حضور داشتند حس می‌کردند که لاتزیو به زودی گل خواهد زد و سرانجام قفل دروازه شکست؛ نونو تاوارس با استارتی برق‌آسا از میانه میدان فضا را شکافت و توپ را در سمت چپ به زاکانی سپرد. پاس عرضی و دقیق او در تیر دوم به کانچلیری رسید و او در غفلت و خواب‌آلودگی کامل استوپینیان دروازه میلان را باز کرد.

عصر قم


‫پاسکاری‌های تک‌ضرب لاتزیو با همکاری هوشمندانه داویده فراتزی، زاکانی را تک به تک کرد اما مانیان با شجاعت تمام از دروازه بیرون آمد و با صورت مانع از ثبت گل دوم شد. فراتزی خودش هم با ضربه‌ای فرصت‌طلبانه روی ریباند توپ مودریچ تیر عمودی را لمس کرد، در حالی که ضربه سر استراهینیا پاولوویچ روی سانتر چوکوئزه از بالای دروازه به بیرون رفت.
‫گل دوم میزبان در هرج‌ومرج کامل به دست آمد؛ کنت تیلور از سمت چپ توپ را به محوطه فرستاد و ضربه نوسلین به زیر تیر افقی کوبیده شد، در ادامه دخالت دستپاچه کنی دی وینتر و ضربه سر نوسلین از روی خط دروازه منجر به گل دوم شد تا لاتزیو ۲ بر ۰ پیش بیفتد.

عصر قم


‫شوت روبن لوفتوس‌چیک با تغییر مسیر راهی کرنر شد و ماریو گیلا روی همان کرنر توپ را به دستان مانداس کوبید.
نمایش اسف‌بار میلان سبب شد روبن آموریم بین دو نیمه دست به سه تغییر همزمان بزند و کریستین پولیشیچ را برای نخستین بار در فصل جدید به زمین بفرستد.
‫روسونری در نیمه دوم کاملا تهاجمی شد؛ ضربه سر پاولوویچ بعد از فرار عالی موریرا به مانداس رسید و سنگربان یونانی با شیرجه‌ای سریع ضربه زمینی پولیشیچ را در تیر یک مهار کرد.
‫تعویض‌های طلایی آموریم خیلی زود نتیجه داد. پولیشیچ ارسالی مواج از جناح راست تدارک دید و دیگو موریرا با شوت سرضرب تماشایی از زاویه‌ای بسیار دشوار در تیر دوم، اولین گل خود در سری آ را به ثمر رساند.

عصر قم


‫ ۱۲۰ ثانیه بعد، زلزله دوم رخ داد؛ یونس موسی در میانه زمین توپ‌ربایی کرد و با ارسالی دقیق توپ را به محوطه فرستاد، رابیو با پاسی هوشمندانه فضا را باز کرد تا موریرا با شوتی مهارنشدنی از لبه محوطه جریمه تور را به لرزه درآورد و بازگشت تاریخی میلان را در دو دقیقه تکمیل کند.
‫در دقایق پایانی، زاکانی از فاصله‌ای بسیار دور مانیان را محک زد، شوت کات‌دار سیسه با فاصله اندک از کنار تیر عمودی رد شد و گونسالو راموس نتوانست ارسال عمری هاچینسون را با ضربه سر به گل تبدیل کند. در نهایت امتیازات این ماراتن دراماتیک در رم تقسیم شد.


نظرات شما