سه شنبه ۱۷ شهريور ۱۴۰۵

روحانیت

گزارش؛

نشست مدیران تبلیغات اسلامی فارس با محوریت «گفتمان خونخواهی رهبر شهید انقلاب» برگزار شد

نشست مدیران تبلیغات اسلامی فارس با محوریت «گفتمان خونخواهی رهبر شهید انقلاب» برگزار شد
عصر قم - شیراز- گردهمایی مدیران تبلیغات اسلامی استان فارس با حضور حجت الاسلام و المسلمین محمدباقر ولدان مدیرکل تبلیغات اسلامی فارس و روسای ادارات تبلیغات شهرستانهای استان در سالن شهید آیت الله دستغیب حرم مطهر شاهچراغ(ع) برگزار شد.
  بزرگنمايي:

عصر قم - شیراز- گردهمایی مدیران تبلیغات اسلامی استان فارس با حضور حجت الاسلام و المسلمین محمدباقر ولدان مدیرکل تبلیغات اسلامی فارس و روسای ادارات تبلیغات شهرستانهای استان در سالن شهید آیت الله دستغیب حرم مطهر شاهچراغ(ع) برگزار شد.

به گزارش خبرنگار خبرگزاری رسا در فارس، گردهمایی مدیران تبلیغات اسلامی استان فارس با حضور حجت الاسلام و المسلمین محمدباقر ولدان مدیرکل تبلیغات اسلامی فارس و روسای ادارات تبلیغات شهرستانهای استان در سالن شهید آیت الله دستغیب حرم مطهر شاهچراغ(ع) برگزار شد.
حجت‌الاسلام والمسلمین محمدباقر ولدان با اشاره به ضرورت اتخاذ آرایش جنگی در شرایط کنونی کشور، خواستار بازآرایی تشکیلاتی و شخصیتی مدیران برای مواجهه با پیچ تاریخی پیش‌رو شد و بیان کرد: امروز در یک عصر طلایی قرار داریم و مردم بیش از هر زمان دیگری دلداده جایگاه امامت و ولایت هستند.
حجت الاسلام ولدان ادامه داد: حضور میلیونی مردم در تشییع رهبر شهید انقلاب، حجت را بر مسئولان تمام کرده و بار مسئولیت آنان را برای هم‌افزایی، هماهنگی و خدمت‌رسانی بیشتر سنگین‌تر کرده است.
وی در تشریح راهبردهای عملیاتی، بر سه محور «مغزافزار، نرم‌افزار و سخت‌افزار» تأکید کرد و گفت: مسئولان و فعالان فرهنگی باید خود را به گفتمان جدید، جذاب و اثرگذار انقلاب مجهز کنند.
مدیرکل تبلیغات اسلامی فارس با اشاره به پیام‌های فاخر و راهگشای رهبر معظم انقلاب خاطرنشان کرد: مسئولان باید تسهیل‌گر انتقال این پیام‌ها به عمق جان مخاطبان باشند تا گفتمان انقلابی بتواند به بهترین شکل در جامعه جاری شود.
وی در ادامه با تأکید بر ضرورت کادرسازی در بخش نرم‌افزاری افزود: در شرایطی که استان فارس در قله ظرفیت‌های مدیریتی قرار دارد، مسئولان باید در قبال تک‌تک مردم و نخبگان احساس مسئولیت کنند و از ظرفیت‌های موجود برای حل مسائل جامعه بهره بگیرند.

عصر قم


مردم پای گفتمان خونخواهی رهبر انقلاب ایستاده اند
حجت‌الاسلام گودرزی مدیر تبلیغات اسلامی شهرستان ممسنی در حاشیه این نشست با اشاره به تداوم تجمعات مردمی در شهرستان نورآباد با محوریت گفتمان خون‌خواهی، گفت: ما تلاش کرده‌ایم مفهوم خون‌خواهی را در یک چارچوب تمدنی و فکری تعریف کنیم.
وی افزود: خون‌خواهی صرفاً به معنای کشتن افرادی مانند ترامپ یا نتانیاهو نیست، بلکه آن را تلاش حداکثری برای رفع موانع حاکمیت الهی در دنیا می‌دانیم و هر زمان این هدف محقق شود، می‌توان گفت خون‌خواهی به نتیجه رسیده است.
مدیر تبلیغات اسلامی شهرستان ممسنی با اشاره به برگزاری مستمر تجمعات شبانه ملت قهرمان ایران گفت: این تجمعات با قدرت در حال برگزاری است و اکنون به حدود ایستگاه ۱۹۰ رسیده‌ایم.
حجت الاسلام گودرزی ادامه داد: نکته قابل توجه این است که با گذشت زمان، حضور مردم در این برنامه‌ها نه‌تنها کاهش نیافته، بلکه نسبت به گذشته نیز افزایش پیدا کرده و نوجوانان، جوانان، پیشکسوتان و اقشار مختلف مردم در این عرصه حضور دارند.
وی با بیان اینکه مسئولان و دولتمردان نیز همراهی خوبی با این جریان داشته‌اند، افزود: این تجمعات با هدف‌گذاری مشخص و در راستای فرمایشات رهبر معظم انقلاب درباره «وحدتی که دشمن را می‌شکند» و ضرورت «ایران هرچه قوی‌تر» دنبال می‌شود.

عصر قم


ترویج گفتمان «خونخواهی رهبر شهید» در دستور کار تبلیغات اسلامی فارس
حجت‌ الاسلام احسان قاسمی در حاشیه این مراسم گفت: نشست مدیران تبلیغات اسلامی استان فارس با محوریت برنامه‌ریزی برای اجرای عملیات خون‌خواهی و تبیین گفتمان خون‌خواهی در شش ماه دوم سال بود.
وی با اشاره به اهمیت این موضوع در برنامه‌های تبلیغی استان، ادامه داد: قرار است موضوع عملیات و گفتمان خون‌خواهی به‌صورت جدی در دستور کار مدیران تبلیغات اسلامی فارس قرار گیرد.
معاون فرهنگی اداره‌کل تبلیغات اسلامی فارس افزود: مدیران تبلیغات اسلامی استان در این نشست و در جوار حرم مطهر حضرت احمد بن موسی شاهچراغ (ع)، گرد هم آمدند تا با یکدیگر عهدی جمعی برای اجرای هرچه بهتر این عملیات فرهنگی در شش ماه دوم سال ببندند.
حجت‌ الاسلام قاسمی تأکید کرد: امیدواریم با برنامه‌ریزی و هم‌افزایی مجموعه‌های فرهنگی و تبلیغی استان، عملیات خون‌خواهی به نحو مطلوب اجرا شده و گفتمان آن در سطح جامعه بیش از پیش تبیین و ترویج شود.

عصر قم



نظرات شما