سه شنبه ۱۷ شهريور ۱۴۰۵

فرهنگی

برگزاری آیین آغاز سال تحصیلی جدید مرکز فقهی ائمه اطهار

برگزاری آیین آغاز سال تحصیلی جدید مرکز فقهی ائمه اطهار
عصر قم - مراسم افتتاحیه بیست و نهمین سال فعالیت مرکز فقهی ائمه اطهار(ع) با حضور جمعی از طلاب، اساتید و شخصیت‌های برجسته حوزوی برگزار شد.
  بزرگنمايي:

عصر قم - مراسم افتتاحیه بیست و نهمین سال فعالیت مرکز فقهی ائمه اطهار(ع) با حضور جمعی از طلاب، اساتید و شخصیت‌های برجسته حوزوی برگزار شد.

به گزارش خبرنگار سرویس حوزه و روحانیت خبرگزاری رسا، مراسم افتتاحیه بیست و نهمین سال فعالیت مرکز فقهی ائمه اطهار(ع) با حضور جمعی از طلاب، اساتید و شخصیت‌های برجسته حوزوی برگزار شد.
در این مراسم آیات حسینی بوشهری رئیس جامعه مدرسین حوزه علمیه قم و محمدجواد فاضل لنکرانی عضو جامعه مدرسین و رئیس مرکز فقهی ائمه اطهار(ع) حضور داشتند.
در ابتدا حاج عباس حیدرزاده به مناسبت سالروز ورود حضرت معصومه به قم به مدیحه سرایی و ذکر کرامات این بانوی محترمه خاندان اهل بیت(س) پرداخت.
در بخشی از این مراسم، از طلاب ممتاز تحصیلی سال گذشته با اهدای لوح و جوایزی تقدیر به عمل آمد. همچنین از زحمات اساتید این مجموعه علمی قدردانی شد.
آیت‌الله حسینی بوشهری در سخنانی ضمن تقدیر از تلاش‌های صورت‌گرفته در این مرکز فقهی، بر ضرورت پاسداشت سنت‌های اصیل استنباطی و روش‌شناسی حوزوی تأکید کرد.
وی با اشاره به نیازهای روز جامعه اسلامی، خواستار توجه جدی به پاسخگویی به مسائل مستحدثه و نیازهای نظام اسلامی شد و مرکز فقهی ائمه اطهار(ع) را در همین راستا مورد توصیه و حمایت قرار داد.
گفتنی است، معاون آموزش مرکز فقهی ائمه اطهار(ع) نیز در ابتدای این آیین به ارائه گزارشی از فعالیت های آموزشی این مجموعه ارائه کرد و از تحصیل ۲۸۰ طلبه در این مرکز فقهی خبر داد.


نظرات شما