پنجشنبه ۸ مرداد ۱۴۰۵

فرهنگی

روایت نتانیاهو از دیدار «عالی» با ترامپ و رایزنی درباره ایران

روایت نتانیاهو از دیدار «عالی» با ترامپ و رایزنی درباره ایران
عصر قم - نخست‌وزیر رژیم صهیونیستی که به بهانه مرگ لیندسی گراهام به آمریکا سفر کرده، روز سه‌شنبه از گفت‌وگو با رئیس‌جمهور آمریکا درباره ایران سخن گفت.
  بزرگنمايي:

عصر قم - نخست‌وزیر رژیم صهیونیستی که به بهانه مرگ لیندسی گراهام به آمریکا سفر کرده، روز سه‌شنبه از گفت‌وگو با رئیس‌جمهور آمریکا درباره ایران سخن گفت.

به گزارش سرویس سیاسی خبرگزاری رسا، نتانیاهو پس از دیدار با رئیس‌جمهور آمریکا دونالد ترامپ، ادعاهای واهی خود علیه برنامه هسته‌ای ایران را تکرار کرد.
وی درباره این دیدار گفت:‌ من همین الان یک دیدار عالی با رئیس‌جمهور ترامپ داشتم. وقتی می‌گویم عالی، فقط یک حرف تشریفاتی نیست.
نتانیاهو از رایزنی با ترامپ درباره ایران سخن گفت و افزود: گفت‌وگویی با مشارکت کامل، با حمایت متقابل، با درک هدف مشترک برای تضمین این که ایران به سلاح هسته‌ای دست نخواهد یافت و همچنین اهداف دیگر داشتیم.
نخست‌وزیر رژیم صهیونیستی گفت که این یکی از بهترین گفت‌وگوهایی بوده که تا به حال با یک رئیس‌جمهور ایالات متحده داشته‌ است که با حضور مقامات ارشد آمریکا و اسرائیل انجام شد.
نتانیاهو به بهانه مرگ سناتور ضدایرانی لیندسی گراهام به آمریکا سفر کرده است. این سفر با واکنش منفی حامیان فلسطین در آمریکا همراه بوده و همزمان با حضور او در واشنگتن، تظاهرات ضداسرائیلی در مقابل کاخ سفید در جریان بود.این دیدار در حالی انجام شد که دونالد ترامپ ساعتی پیش از گفت‌وگوهای بسیار خوب با ایران سخن گفته بود، اگرچه فهرست تهدیدات همیشگی خود علیه ایران را تکرار کرد.


نظرات شما