شنبه ۳ مرداد ۱۴۰۵

اقتصادی

ساعدی‌نیا اجازه کافه‌داری ندارد

ساعدی‌نیا اجازه کافه‌داری ندارد
عصر قم - دادگستری استان قم اعلام کرد: طبق دستور قضایی صادر شده، مهروموم کافه‌های ساعدی‌نیا کماکان برقرار است.
  بزرگنمايي:

عصر قم - دادگستری استان قم اعلام کرد: طبق دستور قضایی صادر شده، مهروموم کافه‌های ساعدی‌نیا کماکان برقرار است.

عصر قم


به گزارش خبرگزاری صدا و سیما؛ مرکز قم ، به نقل از روابط عمومی دادگستری استان قم: طبق دستور قضایی صادر شده، دستور مهروموم کافه‌های ساعدی‌نیا کماکان برقرار است و در صورتی که تخلفی در این زمینه صورت بگیرد پلیس موظف است مطابق دستور قبلی با مراجعه به محل مورد اشاره واحد صنفی متخلف رامهروموم و جریمه کند.
در وقایع کودتای دی ماه ۱۴۰۴ با نقش‌آفرینی عده بسیار محدودی از افراد صاحب برند داخلی همراه بود، صادق ساعدی‌نیا به دلیل همراهی با عناصر کودتا در فجایع مسلحانه آن روز‌ها بازداشت شد؛ در همان زمان، دستور قضایی برای پلمب تمامی شعب کافه ساعدی‌نیا صادر و پلیس موظف به اجرای دستور و نظارت بر عدم فعالیت شعبه‌ها شد. 
پس از بازداشت، انجام تحقیقات نزد ضابط و بازپرس، برگزاری جلسات دادگاه و طی روند آئین دادرسی کیفری یکی از مواردی که در حکم بدوی ساعدی‌نیا به آن اشاره شده و در انشای رای آمده است محرومیت او از کافه‌داری است؛ رأی ساعدی‌نیا بدوی بوده و به محض قطعیت در مراجع رسمی به اطلاع عموم خواهد رسید.
همچنین دستور مهروموم کافه‌های ساعدی‌نیا کماکان برقرار بوده و دستور قضایی در این مورد منقضی نشده است؛ در صورتی که تخلفی در این زمینه صورت بگیرد پلیس موظف است مطابق دستور قبلی با مراجعه به محل مورد اشاره واحد صنفی متخلف رامهروم و جریمه کند.


نظرات شما