شنبه ۱۶ خرداد ۱۴۰۵

فرهنگی

حجت‌الاسلام قائمی:

روحانیون جهادگر سرمایه‌های اجتماعی و فرهنگی جامعه هستند

روحانیون جهادگر سرمایه‌های اجتماعی و فرهنگی جامعه هستند
عصر قم - فارس - مشاور امور روحانیون استاندار فارس گفت: روحانیون جهادگر با حضور در میدان‌های مختلف خدمت به سرمایه‌های ارزشمند اجتماعی و فرهنگی جامعه تبدیل شده‌اند.
  بزرگنمايي:

عصر قم - فارس - مشاور امور روحانیون استاندار فارس گفت: روحانیون جهادگر با حضور در میدان‌های مختلف خدمت به سرمایه‌های ارزشمند اجتماعی و فرهنگی جامعه تبدیل شده‌اند.

حجت‌الاسلام سید محسن قائمی مشاور امور روحانیون استاندار فارس در حاشیه مراسم تجلیل از طلاب و روحانیون جهادگر فارس در گفت‌وگو با خبرنگار خبرگزاری رسا در شیراز، با تأکید بر نقش اثرگذار روحانیون در عرصه‌های اجتماعی و خدمت‌رسانی، گفت: روحانیون جهادگر با حضور در میدان‌های مختلف خدمت، به سرمایه‌های ارزشمند اجتماعی و فرهنگی جامعه تبدیل شده‌اند.
وی اظهار داشت: روحانیت همواره در بزنگاه‌های مختلف در کنار مردم بوده و امروز نیز حضور فعال و مسئولانه طلاب و روحانیون در عرصه‌های اجتماعی، فرهنگی و جهادی، جلوه‌ای از همین رویکرد مردمی است.
مشاور استاندار فارس در امور روحانیون با اشاره به اهمیت ارتباط نزدیک روحانیت با اقشار مختلف جامعه افزود: حضور در میان مردم، شناخت مسائل و تلاش برای رفع مشکلات آنان، از مهم‌ترین ویژگی‌های روحانیت انقلابی و مردمی است و این رویکرد موجب افزایش اعتماد عمومی و تقویت پیوند میان مردم و نهادهای دینی می‌شود.
حجت‌الاسلام قائمی با قدردانی از تلاش‌های طلاب و روحانیون جهادگر تصریح کرد: خدمت‌رسانی بی‌منت به مردم، مشارکت در فعالیت‌های فرهنگی و اجتماعی و حضور در عرصه‌های مختلف جهادی، نشان‌دهنده احساس مسئولیت و تعهد روحانیت نسبت به جامعه است.
وی همچنین بر ضرورت حمایت از فعالیت‌های اجتماعی و فرهنگی روحانیون تأکید کرد و گفت: باید زمینه‌های لازم برای بهره‌گیری هرچه بیشتر از ظرفیت‌های ارزشمند روحانیت در حوزه‌های مختلف اجتماعی، فرهنگی و مردمی فراهم شود تا این سرمایه عظیم بتواند نقش مؤثرتری در حل مسائل جامعه ایفا کند.


نظرات شما