دوشنبه ۱۱ خرداد ۱۴۰۵

فرهنگی

پذیرایی غدیرانه موکب خانوادگی علی یار در کاشان + فیلم

پذیرایی غدیرانه موکب خانوادگی علی یار در کاشان + فیلم
عصر قم - کاشان- مدیر مؤسسه امیرالمومنین (ع) از برپایی موکب خانوادگی علی یار در کاشان با شعار «موکب از ما، پذیرایی از شما، اما با دست‌های خودتان، در کنار هم» در عید سعید غدیرخم در کاشان خبرداد.
  بزرگنمايي:

عصر قم - کاشان- مدیر مؤسسه امیرالمومنین (ع) از برپایی موکب خانوادگی علی یار در کاشان با شعار «موکب از ما، پذیرایی از شما، اما با دست‌های خودتان، در کنار هم» در عید سعید غدیرخم در کاشان خبرداد.

حجت الاسلام مجتبی حسن زاده در گفت‌و‌گو با خ برنگار خبرگزاری رسا در کاشان، با تبریک عید سعید غدیر خم، گفت: موکب خانوادگی علی یار در کاشان با عنوان موکب از ما، پذیرایی از تو، کنار هم مثل یک خانواده بزرگ غدیری همزمان با عید غدیر خم در کاشان برگزار می‌شود.
وی با اشاره به اینکه امام رضا (ع) می‌فرمایند، اطعام یک نفر در روز غدیر، معادل اطعام تمام پیامبران و صدیقین است.»، افزود: پس هر لقمه‌ای که در این روز به دست خانواده‌ای بدهید، یک عالمه نور می‌شود.
مدیر مؤسسه امیرالمومنین (ع) عید غدیر، فقط یک عید نیست، اظهار داشت:عید غدیر، عیدی است که قرار است دلمان را به هم گره بزند، سفره‌مان را پهن کند و خیابان‌ها را پر از شادی خانواده‌ها کند.
حجت الاسلام حسن زاده همچنین با بیان اینکه امسال عید غدیر، یک جشن خیابانی متفاوت در راه است، تصریح کرد: برای برگزاری این جشن، شما ثبت‌نام می‌کنید و با یک کیف و کوله بار صمیمیت با خانواده خود می‌آیید و یک گوشه‌ای از موکب رو برای پذیرایی از مردم غدیری بر عهده می‌گیرید و ما نیزما جایگاه موکب، پذیرایی رو آماده می‌کنیم.
وی ادامه داد: در این پذیرایی از یک کاسه شله زرد خانگی، تا یک سینی هندوانه، از لیوان شربت تا یک بسته بیسکوئیت و هرچه که از ته دل باشه و در فرهنگ غدیر جا دارد در این جشن سهیم می‌شوید.
مدیر مؤسسه امیرالمومنین کاشان با اشاره به اینکه پذیرایی غدیرانه موکب خانوادگی علی یار در کاشان در شام عید سعید غدیرخم در مجتمع بین‌المللی نهج‌البلاغه «موسسه امیرالمؤمنین علیه‌السلام» واقع در بلوار گلستان منطقه فاز دو ناجی آباد برگزار می‌شود.
وی یادآور شد: علاقمندان برای ثبت‌نام و هماهنگی و مشارکت در این جشن با این شماره همراه ۰۹۱۳۳۶۱۹۱۳۸ و ۰۹۳۸۷۷۲۲۶۰۰ تماس بگیرید یا پیامک ارسال کنند. /۱۳۰۷/
خبرنگار: محمد ملک آبادی
تعداد بازدید : 0
کد ویدیو دانلود فیلم اصلی


نظرات شما