سه شنبه ۲۰ آبان ۱۴۰۴

علمی

چه زمانی خرمالو پرخطر می‌شود؟

چه زمانی خرمالو پرخطر می‌شود؟
عصر قم - خراسان /با شروع پاییز، خرمالوهای خوش‌‌رنگ به پیشخوان میوه‌فروشی‌ها می‌آیند، اما متخصصان هشدار می‌دهند که خوردن زیاد خرمالو آن هم نوع گس و نرسیده، به‌خصوص با ...
  بزرگنمايي:

عصر قم - خراسان /با شروع پاییز، خرمالوهای خوش‌‌رنگ به پیشخوان میوه‌فروشی‌ها می‌آیند، اما متخصصان هشدار می‌دهند که خوردن زیاد خرمالو آن هم نوع گس و نرسیده، به‌خصوص با معده خالی، ممکن است باعث تشکیل توده‌های سخت و چسبناک در معده و روده شود که گاهی فقط با جراحی درمان می‌شود. علت این مشکل، تانن و فیبر چسبنده موجود در خرمالو است که با اسید معده واکنش داده و باعث انسداد می‌شود. پس اگر عاشق خرمالو هستید، اعتدال را فراموش نکنید تا لذت پاییزی به دردسر تبدیل نشود!


نظرات شما