سه شنبه ۲۰ آبان ۱۴۰۴

اقتصادی

«چند عکس یادگاری»؛ ترفند جدید کلاهبرداران سایبری

«چند عکس یادگاری»؛ ترفند جدید کلاهبرداران سایبری
عصر قم - ایسنا / معاون فرهنگی و اجتماعی پلیس فتا، درباره ترفند تازه کلاهبرداران سایبری با عنوان جذاب و فریبنده «چند عکس یادگاری» هشدار داد. سرهنگ جواد مختاررضایی در خصوص ...
  بزرگنمايي:

عصر قم - ایسنا / معاون فرهنگی و اجتماعی پلیس فتا، درباره ترفند تازه کلاهبرداران سایبری با عنوان جذاب و فریبنده «چند عکس یادگاری» هشدار داد.
سرهنگ جواد مختاررضایی در خصوص شیوه جدید کلاهبرداری سایبری گفت: مجرمان سایبری با ارسال پیامی احساسی نظیر: «سلام، چندتا عکس یادگاری درست کردم با هوش مصنوعی، حتما ببین خیلی خوب شدن » و الصاق فایل، کاربران را ترغیب می‌کنند تا برنامه را دانلود و نصب کنند.
وی افزود: اما این فایل در واقع یک بدافزار بانکی است که پس از اجرا، اطلاعات گوشی، رمزهای حساب و حتی موجودی حساب بانکی قربانیان را سرقت می‌کند.
مختاررضایی با بیان اینکه افرادی که چنین پیام‌هایی ارسال می‌کنند، معمولاً خود قربانی شده و گوشی‌شان آلوده است، تاکید کرد: مجرمان سایبری با استفاده از همین قربانیان، زنجیره‌ای از حملات فیشینگ و نفوذ را گسترش می‌دهند. کاربران باید از نصب هرگونه فایل ناشناس، به‌ویژه با پسوند ‎APK‎، به‌طور جدی خودداری کنند.
وی افزود: در روزهای اخیر گزارش‌هایی از آلوده شدن و نفوذ به تلفن همراه تعدادی از شهروندان پس از نصب این برنامه دریافت شده است. بنابراین توصیه می‌شود کاربران در صورت مواجهه با چنین پیام‌هایی، فایل را حذف کرده و موضوع را سریعاً به پلیس فتا اطلاع دهند.
معاون اجتماعی پلیس فتا در خاتمه از شهروندان خواست در صورت مشاهده‌ی موارد مشکوک یا نیاز به مشاوره امنیتی، از طریق شماره تماس 096380 و وب‌سایت‌های رسمی fata.gov.ir اقدام کنند، این را هم گفت: هوشیاری کاربران، بهترین سپر در برابر کلاهبرداری‌های اینترنتی است؛ تنها یک کلیک اشتباه می‌تواند حساب بانکی شما را خالی کند.
بازار




نظرات شما