يکشنبه ۱۰ آبان ۱۴۰۵

فرهنگی

فریاد مرگ بر آمریکا مردم آذربایجان شرقی در روز ۱۳ آبان

فریاد مرگ بر آمریکا مردم آذربایجان شرقی در روز ۱۳ آبان
عصر قم - تبریز- شورای هماهنگی تبلیغات اسلامی آذربایجان شرقی طی اطلاعیه ای اعلام کرد: مردم غیور استان در روز ۱۳ آبان فریاد مرگ بر آمریکا و مرگ بر اسرائیل سر خواهند داد.
  بزرگنمايي:

عصر قم - تبریز- شورای هماهنگی تبلیغات اسلامی آذربایجان شرقی طی اطلاعیه ای اعلام کرد: مردم غیور استان در روز ۱۳ آبان فریاد مرگ بر آمریکا و مرگ بر اسرائیل سر خواهند داد.

به گزارش خبرگزاری رسا از آذربایجان شرقی، در متن این اطلاعیه آمده است؛
بسم الله الرحمن الرحیم 
۱۳ آبان، نقطه عطف بیداری و خشم مقدس ملتی است که زنجیره‌های استعمار را گسست و هیمنه‌ی پوشالی امپریالیسم آمریکا را در هم شکست.
امروز، در شرایطی به استقبال این روز بزرگ می‌رویم که خوی درنده‌خویی و جنایت‌کارانه‌ی آمریکای جنایتکار و سگ نگهبانش در منطقه، بیش از هر زمان دیگری چهره‌ی واقعی این مدعیان دروغین حقوق بشر را رسوا کرده است. تجاوزات اخیر رژیم تروریستی آمریکا و صهیونیست‌های غاصب علیه تمامیت ارضی کشورمان و به شهادت رساندن دلاورمردان، فرزندان این آب و خاک و هم‌وطنان و کودکان معصوم و همچنین رهبر عزیزمان حضرت آیت الله شهید امام خامنه ای(قدس الله نفسه الزکیه) و فرماندهان نظامی ، داغی بزرگ بر دل‌ها نشانده؛ اما داغی که انگیزه و خشم مقدس ما را برای انتقام و نابودی این جرثومه‌های فساد صدچندان کرده است.
آن‌ها گمان می‌کنند با شهادت بهترین فرزندان این مرز و بوم، ترور و تجاوز، می‌توانند ملت ایران را به زانو درآورند؛ غافل از اینکه خون پاک شهیدان، درخت تنومند مقاومت را آبیاری کرده و اراده‌ی ما را برای درهم‌پیچیدن طومار ظلم و استکبار، راسخ‌تر ساخته است. ما ملتی هستیم که شهادت را افتخار و مبارزه با ظالم را وطیفه خود می‌دانیم.
بهمین مناسبت در ۱۳ آبان روز ملی مبارزه با استکبار جهانی با رمز «میثاق با شهیدان، نبرد با استکبار» همزمان با سراسر کشور، مردم غیور آذربایجان شرقی و تبریز قهرمان با مشت های گره کرده فریاد مرگ بر آمریکا و مرگ بر اسرائیل را سر خواهیم داد.
زمان: چهارشنبه ۱۳ آبان ۱۴۰۵
حرکت از مبادی مسیرها از ساعت ۱۰ صبح به سمت میدان ساعت
شروع برنامه جایگاه ساعت ۱۱ صبح 
نویسنده: وحید نستوهی


نظرات شما