شنبه ۹ آبان ۱۴۰۵

ورزشی

اسبقیان: فدراسیون پارادوومیدانی آینده درخشانی دارد

اسبقیان: فدراسیون پارادوومیدانی آینده درخشانی دارد
عصر قم - ایرنا/معاون توسعه ورزش قهرمانی و حرفه‌ای وزارت ورزش و جوانان گفت: فدراسیون پارادوومیدانی آینده درخشانی دارد و باید با حمایت همه‌جانبه؛ بستر رشد و توسعه آن را ...
  بزرگنمايي:

عصر قم - ایرنا /معاون توسعه ورزش قهرمانی و حرفه‌ای وزارت ورزش و جوانان گفت: فدراسیون پارادوومیدانی آینده درخشانی دارد و باید با حمایت همه‌جانبه؛ بستر رشد و توسعه آن را فراهم کنیم.
مجمع عمومی فوق‌العاده فدراسیون پارادوومیدانی با حضور سیدمحمد شروین اسبقیان(معاون توسعه ورزش قهرمانی و حرفه‌ای وزارت ورزش و جوانان)، غفور کارگری(رئیس کمیته ملی پارالمپیک)، کامیار سلطانی(مدیرکل دفتر امور مشترک فدراسیون‌های ورزشی)، مهران تیشه‌گران(سرپرست فدراسیون)، سیدعلی کریمی(دبیر مجمع) و اعضای مجمع و روسا و سرپرستان هیأت‌های استانی به‌صورت وبیناری برگزار شد.
در ابتدای این نشست مهران تیشه‌گران، سرپرست فدراسیون پارادوومیدانی، گزارشی از عملکرد و اقدامات انجام‌شده در بخش‌های مختلف فدراسیون ارائه کرد و به تشریح برنامه‌ها و رویکردهای اجرایی این مجموعه پرداخت.
در ادامه کلیات دستور جلسه در ۱۳ بخش در حوزه های مختلف توسط دبیر مجمع سید علی کریمی قرائت و پس از بررسی به تصویب اعضا مجمع قرار گرفت.، ازجمله موارد و موضوعات قابل طرح، تقویم ورزشی و بودجه پیشنهادی فدراسیون برای سال ۱۴۰۵ مورد بررسی اعضای مجمع قرار گرفت. همچنین موضوعات مرتبط با ساختار اداری، مالی و اجرایی فدراسیون در قالب بررسی و تصویب آیین‌نامه‌های اداری و استخدامی، مالی و معاملاتی مطرح شد.
سیدمحمد شروین اسبقیان در نخستین مجمع عمومی و سالیانه فدراسیون پارادوومیدانی، با اشاره به اهمیت برگزاری این مجمع در مقطع کنونی اظهار داشت: برگزاری این مجمع از آن جهت اهمیت دارد که در آستانه آغاز فرآیند انتخابات فدراسیون قرار داریم و لازم بود برخی مصوبات و اقدامات قانونی در مجمع عمومی به انجام برسد تا زمینه برای طی مراحل بعدی فراهم شود.
وی در ادامه با قدردانی از تلاش‌های ورزشکاران پارادوومیدانی در بازی‌های پاراآسیایی ناگویا افزود: باید از ورزشکاران ارزشمند پارادوومیدانی که در این رقابت‌ها افتخارآفرینی کردند، تشکر کنم. این عزیزان با تمام توان جنگیدند و درخشیدند و به اهتزاز درآمدن پرچم پرافتخار جمهوری اسلامی ایران در میادین بین‌المللی، مایه مباهات و افتخار هر ایرانی است.
معاون توسعه ورزش قهرمانی و حرفه‌ای وزارت ورزش و جوانان با بیان اینکه تاکنون سه جلسه برای ارزیابی عملکرد کاروان ورزشی کشور برگزار شده است، تصریح کرد: تمامی ابعاد و موضوعات مورد بررسی قرار می‌گیرد تا با جمع‌بندی کارشناسی، زمینه حضور قدرتمند ورزشکاران ایران در بازی‌های پارالمپیک لس‌آنجلس فراهم شود. جلسات تخصصی بررسی عملکرد در بازی‌های پاراآسیایی ناگویا نیز ادامه خواهد داشت تا نقاط قوت و ضعف شناسایی و بر اساس آن برنامه‌ریزی دقیقی برای پارالمپیک صورت گیرد.
اسبقیان با اشاره به عملکرد ورزش کشور در شرایط دشوار اخیر خاطرنشان کرد: اگر بخواهیم منصفانه و حرفه‌ای درباره عملکرد ورزش کشور قضاوت کنیم، باید تمامی شرایط و واقعیت‌ها را در نظر بگیریم. ورزش ایران در یک سال فعالیت دولت، عملکرد قابل دفاع و درخشانی داشته و مورد تقدیر مسئولان عالی کشور نیز قرار گرفته است. رهبر جدید انقلاب اسلامی هم در پیام اخیر خود از جامعه ورزش قدردانی کردند.
اسبقیان با اشاره به افتخارآفرینی اخیر ورزش کشور، اظهار داشت: این موفقیت‌ها حاصل تلاش مجموعه ورزش کشور است. کمیته ملی المپیک، کمیته ملی پارالمپیک، فدراسیون‌ها، ادارات کل ورزش و جوانان استان‌ها و باشگاه‌ها در این مسیر نقش‌آفرینی کردند. اگر ورزش کشور موفق بوده، این موفقیت متعلق به تمامی ارکان ورزش، از مدیران عالی‌رتبه تا مدیران و مسئولان فعال در دورترین نقاط کشور است.
معاون توسعه ورزش قهرمانی و حرفه‌ای وزارت ورزش و جوانان در بخش دیگری از سخنانش، تفکیک رشته پارادوومیدانی و تشکیل فدراسیون مستقل را تصمیمی ارزشمند و راهبردی دانست و گفت: این تصمیم از اقدامات مهم و آینده‌نگرانه در ورزش کشور است که آثار و نتایج مثبت آن در سال‌های آینده بیش از پیش نمایان خواهد شد. فدراسیون پارادوومیدانی آینده درخشانی دارد و باید با حمایت همه‌جانبه، بستر رشد و توسعه آن را فراهم کنیم.
اسبقیان درباره کاهش تعداد مدال‌های طلای کاروان ایران در بازی‌های پاراآسیایی ناگویا نیز اظهار داشت: کاهش تعداد مدال‌های طلا قطعاً موضوعی قابل بررسی است، اما این مساله باید در چارچوب ارزیابی‌های تخصصی و با در نظر گرفتن شرایط و اقتضائات هر رشته مورد تحلیل قرار گیرد. این موضوع بحث مستقلی دارد و باید با نگاه کارشناسی به آن پرداخت.


نظرات شما