عصر قم - چهارمحال و بختیاری - مصاحبه علمی داوطلبان سطح چهار رشته علوم و معارف قرآن با حضور اساتید متخصص و نظارت معاون آموزش حوزه علمیه خواهران استان چهارمحال و بختیاری برگزار شد.
به گزارش خبرنگار خبرگزاری رسا در چهارمحال و بختیاری ، مصاحبه علمی داوطلبان سطح چهار رشته علوم و معارف قرآن، با حضور سه نفر از اساتید متخصص این رشته در محل مدیریت استان برگزار شد.
در این مرحله، ۹ نفر از داوطلبان رشته علوم و معارف قرآن در فرآیند مصاحبه علمی شرکت کردند و توانمندیهای علمی آنان در حوزههای مرتبط با این رشته مورد ارزیابی قرار گرفت.
این مصاحبه با نظارت معاون آموزش استان سرکار خانم شاهقلی انجام شد و حجتالاسلام والمسلمین هاشمیفرد، مدیر حوزه علمیه خواهران استان چهارمحال و بختیاری نیز با حضور در محل برگزاری، از روند انجام مصاحبه علمی داوطلبان بازدید کرد.
این فرآیند در راستای ارزیابی علمی و شناسایی ظرفیتهای آموزشی داوطلبان برای ادامه تحصیل در مقطع سطح چهار رشته علوم و معارف قرآن انجام شد.