دوشنبه ۳۰ شهريور ۱۴۰۵

فرهنگی

آیت‌الله شبیری زنجانی از ارکان حوزه‌های علمیه بود

آیت‌الله شبیری زنجانی از ارکان حوزه‌های علمیه بود
عصر قم - آیت الله العظمی سبحانی از مراجع تقلید با صدور پیامی ارتحال آیت الله العظمی شبیری زنجانی را تسلیت گفتند.
  بزرگنمايي:

عصر قم - آیت الله العظمی سبحانی از مراجع تقلید با صدور پیامی ارتحال آیت الله العظمی شبیری زنجانی را تسلیت گفتند.

به گزارش خبرگزاری اهل‌بیت(ع) ـ ابنا ـ آیت الله العظمی سبحانی از مراجع تقلید با صدور پیامی به مناسبت ارتحال آیت الله العظمی شبیری زنجانی تاکید کردند: آن عالم بزرگوار از ارکان حوزه‌های علمیه و در بسیاری از علوم اسلامی صاحب نظر و دارای مبانی استوار بود.
در این پیام آمده‌ است: رحلت فقیه اهل بیت عصمت و طهارت (ع)، عالم ربانی و محقق عالی‌قدر، حضرت آیت الله العظمی سید موسی شبیری زنجانی (اعلی الله مقامه)، مایه تأسف و تأثر گردید.
آن عالم بزرگوار از ارکان حوزهای علمیه و در بسیاری از علوم اسلامی صاحب نظر و دارای مبانی استوار بود و از تلامذه برجسته اساتید بزرگ حوزه، همچون آیت الله العظمی بروجردی و آیت الله العظمی داماد به شمار می‌رود.
اینجانب این مصیبت عظمی را به پیشگاه حضرت ولی عصر (عجل الله تعالی فرجه الشریف)، اساتید و فضلاء و طلاب حوزه‌های علمیه، و بازماندگان آن فقید سعید بالاخص فرزندان عالم و فاضل ایشان تسلیت می‌گویم و از خداوند متعال برای آن فقید سعید علو درجه و حشر با اجداد طاهرینش خواهانم. عاش سعیداً و مات سعیداً.
.......
پایان پیام/ ۲۱۸


نظرات شما