جمعه ۶ شهريور ۱۴۰۵

فرهنگی

اقامه نخستین نماز جمعه کشور توسط علی ابن باقر در کاشان

اقامه نخستین نماز جمعه کشور توسط علی ابن باقر در کاشان
عصر قم - کاشان-فرمانده ناحیه مقاومت بسیج اردستان گفت: حضرت سلطانعلی بن باقر (ع) اقامه کننده اولین نماز جمعه کشور در کاشان است.
  بزرگنمايي:

عصر قم - کاشان-فرمانده ناحیه مقاومت بسیج اردستان گفت: حضرت سلطانعلی بن باقر (ع) اقامه کننده اولین نماز جمعه کشور در کاشان است.

به گزارش خبرنگار خبرگزاری رسا در کاشان، سرهنگ روح‌الله صنعتکار صبح امروز در جمع خادمان جدیدالورود گفت: اگر در تاریخ انقلاب اسلامی تورقی داشته باشند، هیچ نقطه‌ای از کشور ایران دعوتی برای حضور نائب امام معصوم (ع) به غیر از کاشان نداشت.
وی با بیان اینکه آخرین امامزاده‌ای که امام شهید ما پیش از شهادتشان زیارت کردند، حضرت سلطانعلی بن امام محمد باقر (ع) بود، افزود: حضرت سلطانعلی بن امام محمد باقر (ع) یکی از چهار امامزاده واجب‌التعظیم در کشور است و با وجود مقام بلند آن حضرت برخی از افراد بومی منطقه نیز این موارد را اطلاع ندارند.
فرمانده ناحیه مقاومت بسیج شهرستان اردستان با بیان اینکه اولین نماز جمعه کشور توسط حضرت سلطانعلی بن امام محمد باقر (ع) در کاشان اقامه شد، خاطرنشان کرد: کاشان جزء نخستین مناطقی در کشور بود که مسلمان و شیعه شدند.
وی ضمن اشاره به جنگ نرم دشمن و ابراز تاسف از عدم تبیین مسائل برای جوانان و نوجوانان گفت: متاسفانه عدم تبیین مسائل ممکن است موجب ایجاد مفسده در کشور شود در حالی که با وجود ۴۷ سال از گذشت انقلاب اسلامی روز به روز آن فراز و نشیب‌هایی را تجربه کرد و با مقاومت ملت استوار ایستاده است.
سرهنگ صنعتکار تصریح کرد: خون‌های پاک شهدای جنگ تحمیلی ۱۲ روزه و رمضان ضامن ادامه مسیر پرافتخار انقلاب اسلامی است و امروز رئیس جمهور آمریکا در مقابل ایران مقتدر اسلامی به استیصال و درماندگی افتاده است.
وی ضمن اشاره به تحولات انقلاب اسلامی از ابتدا تاکنون تاکید کرد: تمامی نیرو‌های مسلح در تحولات اخیر زحمات بسیار زیادی کشیدند، اما امام خمینی با تشکیل بسیج و سپاه آینده‌نگری برای کشور را به اثبات رساند.
فرمانده ناحیه مقاومت بسیج شهرستان اردستان ضمن کسب تجارت بسیار زیاد نیرو‌های مسلح در جنگ‌های ۱۲ روزه و رمضان افزود: خسارات ما به دشمن در جنگ رمضان نسبت به جنگ ۱۲ روزه به مراتب بیشتر بود و یقینا با این تجارت کسب شده در صورت حمله به کشور ضرباتی سخت‌تر و سهمگین‌تر به دشمت وارد می‌کنیم.
وی با بیان اینکه جمهوری اسلامی آبروی آمریکا را در جهان برده است، خاطرنشان کرد: در این جنگ‌های اخیر به برکت خون شهدا دشمن تا بن دندان مسلح را به خاک ذلت کشانده است و علاوه بر این جنگ‌های نظامی دچار جنگ سیاسی، اقتصادی و فرهنگی نیز هستیم که نشان‌دهنده جنگ ترکیبی است.
سرهنگ صنعتکار ضمن اشاره به معجزات الهی در طول ایام گذشته گفت: جایگاه جمهوری اسلامی ایران در دنیا یکی از معجزات الهی قلمداد می‌شود و باید شکرگزار این موضوع باشیم و حضور مردم در اجتماعات شبانه نشانه شکرگزاری است.
وی حفظ مقام معظم رهبری در جنگ رمضان را از دیگر معجزات الهی دانست و تصریح کرد: تمامی مسئولان باید بر اساس فرمایشات مقام معظم عمل کنند و عین فرمایشات و نظرات ایشان باید اجرا شود.
فرمانده ناحیه مقاومت بسیج شهرستان اردستان با بیان اینکه ما در کشور نیاز به یک جهاد فرهنگی داریم، تاکید کرد: ما باید در کشور موضوع جهاد تبیین را بیش از پیش تقویت کنیم و هیئات مذهبی، مؤسسات فرهنگی، مساجد، کانون‌های فرهنگی، آموزش و پرورش و سایر فعالان فرهنگی در این زمینه می‌تواند نقش بسیار موثری داشته باشند. /۱۳۰۷/
خبرنگار: محمد ملک آبادی


نظرات شما