جمعه ۶ شهريور ۱۴۰۵

فرهنگی

شاهنامه را باید از یک اثر ادبی به سرمایه هویتی و فرهنگی چهارمحال و بختیاری تبدیل کنیم

شاهنامه را باید از یک اثر ادبی به سرمایه هویتی و فرهنگی چهارمحال و بختیاری تبدیل کنیم
عصر قم - چهارمحال و بختیاری -استاندار با تأکید بر نقش شاهنامه در هویت فرهنگی مردم استان گفت: شاهنامه برای مردم این دیار تنها یک اثر ادبی نیست، بلکه بخشی از هویت، فرهنگ و اخلاق انسانی است و باید از این ظرفیت برای معرفی جایگاه فرهنگی استان بهره گرفت.
  بزرگنمايي:

عصر قم - چهارمحال و بختیاری -استاندار با تأکید بر نقش شاهنامه در هویت فرهنگی مردم استان گفت: شاهنامه برای مردم این دیار تنها یک اثر ادبی نیست، بلکه بخشی از هویت، فرهنگ و اخلاق انسانی است و باید از این ظرفیت برای معرفی جایگاه فرهنگی استان بهره گرفت.

به گزارش خبرنگار خبرگزاری رسا در چهارمحال و بختیاری ، جعفر مردانی در آیین افتتاح خانه شاهنامه لردگان و جشنواره ملی شاهنامه‌خوانی، با اشاره به جایگاه فردوسی و شاهنامه در فرهنگ مردم چهارمحال و بختیاری اظهار کرد: امروز فرصت ارزشمندی فراهم شده است تا با حضور چهره‌های برجسته فرهنگی و ادبی، ظرفیت‌های فرهنگی و هویتی این منطقه بیش از گذشته معرفی شود.
وی با اشاره به سخنان سید سعید پورمحمدی معاون رئیس‌جمهور و رئیس سازمان برنامه و بودجه کشور، افزود: حضور فرزند این سرزمین در جایگاه مسئولیت برنامه و بودجه کشور، فرصتی مهم برای پیگیری توسعه همه‌جانبه چهارمحال و بختیاری است و مردم استان از تجربه، شناخت و نگاه توسعه‌ای وی بهره خواهند برد.
استاندار چهارمحال و بختیاری با بیان اینکه بخشی از پیشرفت‌های زیرساختی استان با حمایت‌های سازمان برنامه و بودجه شتاب گرفته است، گفت: پروژه راه‌آهن مبارکه، سفیددشت، شهرکرد و طرح‌های متعدد راهسازی، از جمله طرح‌های مهمی هستند که امروز چهارمحال و بختیاری را به کارگاه بزرگ راهسازی و سازندگی تبدیل کرده‌اند.
مردانی همچنین به توسعه زیرساخت‌های درمانی استان اشاره کرد و افزود: الحاق ۲۳۷ تخت به بیمارستان هاجر شهرکرد، توسعه فضاهای تخصصی و تجهیز مراکز درمانی و همچنین آغاز عملیات اجرایی الحاق بیمارستان سیدالشهدای لردگان با ۱۳۰ تخت و اعتباری بالغ بر هزار میلیارد تومان، از اقدامات مهم در مسیر تقویت زیرساخت‌های سلامت استان است.
وی با اشاره به پیگیری طرح‌های تأمین آب شرب استان نیز اظهار کرد: پس از سال‌ها، مجوزهای مورد نیاز برای اجرای طرح‌های مهم آبرسانی صادر شده و در سفر رئیس‌جمهور نیز یک‌هزار و ۵۰۰ میلیارد تومان اعتبار برای این بخش اختصاص یافته است که می‌تواند بخشی از مشکلات آب شرب استان را برطرف کند.
استاندار چهارمحال و بختیاری با تأکید بر اهمیت خانه شاهنامه لردگان گفت: شاهنامه را نباید صرفاً یک اثر ادبی دید؛ این میراث ارزشمند بخشی از هویت و اخلاق انسانی مردم این استان است و ظرفیت آن می‌تواند برای تقویت فرهنگ، همبستگی و معرفی چهارمحال و بختیاری در سطح ملی مورد استفاده قرار گیرد.
مردانی با قدردانی از حضور معاون رئیس‌جمهور و رئیس سازمان برنامه و بودجه کشور در لردگان، ابراز امیدواری کرد این سفر نیز همچون سفرهای گذشته وی، منشأ خیر و برکت و شتاب‌بخشی به روند توسعه و آبادانی استان باشد.


نظرات شما