عصر قم - آیت الله رمضانی تصریح کرد: ما یقین داریم که این مردم با درکی عمیق از ارزشهای الهی و انقلابی تحت رهبری داهیانه رهبر معظم انقلاب حضرت آیتالله مجتبی خامنهای، هیچگاه از مبارزه با ظالمان و قاتلان و کودککشان و دفاع از مظلومان و ستمدیدگان دست نمیکشند.
به گزارش خبرنگار سرویس سیاسی خبرگزاری رسا، آیت الله حسن رمضانی شاگرد برجسته علامه حسن زاده آملی به مناسبت چهلمین روز تشییع و تدفین رهبر شهید انقلاب پیامی صادر کرد.
متن این پیام بدین شرح است:
بسم الله الرحمن الرحیم
وَلَا تَحْسَبَنَّ الَّذِینَ قُتِلُوا فِی سَبِیلِ اللَّهِ أَمْوَاتًا بَلْ أَحْیَاءٌ عِنْدَ رَبِّهِمْ یُرْزَقُونَ
هر چند چهل روز است که از آرام گرفتن جسم پاک و آزرده و آسیب دیده رهبر شجاع و آزاده شهیدمان در کنار مضجع امام رئوف علی بن موسی الرضا علیه آلاف التحیه و الثناء میگذرد، ولی به حق میدانیم روح طاهر و مطهر او در جوار حضرت حق جل و علی از نعمت حیات ابدی برخوردار و به رزق کریم و لذت حضور در مقعد صدق عند ملیک مقتدر، متنعم است و از آن جایگاه رفیع و متعالی بر امت داغ دیده و مبتلای به فراق خویش، مشرف و نظارهگر احوال و اوضاع و افعال آنان است، که آیا در راستای اهداف مقدس و انقلابی او صادقانه گام بر میدارند و با حفظ عزت و اقتدار، میراث گرانقدر او را که با خون جگر و ایثار و خون و شهادت بدست آورد و به جهانیان حق دوست و حق مدار تقدیم کرد، پاس میدارند و مانند او با ظلم و استکبار کنار نیامده و خار چشم ظالمان و مستکبران باقی میمانند و یا خدای نکرده به خاطر برخوردار شدن از رفاه و لذات چند روزه و زود گذر دنیا، با حق ستیزان و ستمگران و آدم خواران، مجامله و مصالحه کرده و از مقاومت و ادامه راه او و سایر شهیدان دست میکشند؟!
حاشا و کلا که این امت مبعوث شده به چنین ننگی تن داده و افتخار مبارزه و جهاد در راه حق و نجات مظلومان را از دست بدهند!
ما یقین داریم که این مردم با درکی عمیق از ارزشهای الهی و انقلابی، تحت رهبری داهیانه رهبر معظم انقلاب حضرت آیتالله آقا مجتبی حسینی خامنهای، حفظه الله تعالی و ایده، هیچگاه از مبارزه با ظالمان و قاتلان و کودککشان و دفاع از مظلومان و ستمدیدگان دست نمیکشند و با قوت و اقتدار هر چه بیشتر راه آن امام شهید را تا محو و رفع فتنه در عالم و اقامه حق ادامه خواهند داد، هر چند سیاستبازان و مصلحتاندیشان داخلی و مکاران و اغواگران خارجی، بخواهند راه دیگری را پیش پای آنان بگذارند و همه چیز را خاتمه یافته اعلام کنند. اینان بدانند انشاءالله تعالی خواب آشفته آنان هیچگاه تعبیر نخواهد شد و خیال خامشان لباس تحقق نخواهد پوشید.
به امید پیروزی همهجانبه حق علیه باطل و انتقام خون به ناحق ریخته شده امام شهید خامنهای کبیر و دیگر شهیدان به خون خفته مظلوم.
و السلام علیکم و رحمه الله و برکاته
