سه شنبه ۲۷ مرداد ۱۴۰۵

فرهنگی

کوثری در گفت‌وگو با رسا:

دادگاه بین‌المللی برای محاکمه عاملان و آمران ترور رهبر شهید تشکیل شود

دادگاه بین‌المللی برای محاکمه عاملان و آمران ترور رهبر شهید تشکیل شود
عصر قم - نماینده مردم تهران در مجلس شورای اسلامی با اشاره به ضرورت پیگیری حقوقی و قضایی ترور رهبر شهید، تصریح کرد: تشکیل دادگاه بین‌المللی برای محاکمه آمران و عاملان این جنایت، ضمن ایجاد بازدارندگی، اقتدار نظام اسلامی ایران و جبهه مقاومت را به نمایش می‌گذارد.
  بزرگنمايي:

عصر قم - نماینده مردم تهران در مجلس شورای اسلامی با اشاره به ضرورت پیگیری حقوقی و قضایی ترور رهبر شهید، تصریح کرد: تشکیل دادگاه بین‌المللی برای محاکمه آمران و عاملان این جنایت، ضمن ایجاد بازدارندگی، اقتدار نظام اسلامی ایران و جبهه مقاومت را به نمایش می‌گذارد.

اسماعیل کوثری نماینده مردم تهران در مجلس شورای اسلامی در گفت‌وگو با خبرنگار سرویس سیاسی خبرگزاری رسا، با اشاره به اینکه راه شهدا، به‌ویژه رهبر شهید، باید در جهان به یک گفتمان جدید تبدیل شود، تصریح کرد: آمران و عاملان ترور رهبر عزیزمان باید در یک دادگاه ویژه بین‌المللی محاکمه شوند.
وی بیان کرد: کسانی که در سازمان ملل مدعی حقوق بشر هستند، اگر بویی از انسانیت برده اند باید ترور رهبر شهید انقلاب و این جنایت جنگی را دنبال و پیگیری کنند؛ چراکه اگر چنین اقدامی بدون پاسخ بماند، به طور حتم تکرار خواهد شد.
بازدارندگی مهم‌ترین اثر پیگیری قضایی ترور رهبر شهید است
نماینده مجلس شورای اسلامی تصریح کرد: ما حضرت سید علی خامنه ای و رهبری داهیانه 47 ساله ایشان را به سادگی به دست نیاوردیم تا اینکه بدین سادگی از دست بدهیم؛ ایشان ملت و مردم ایران و مسلمانان و نیروهای جبهه مقاومت و آزادی خواهان جهان را آگاه کرد و به پای میدان آورد.
کوثری بر اهمیت تأثیر روحیه انتقام‌گیری بر امنیت ملی اشاره و تأکید کرد: پیگیری قضایی و انتقام از عاملان و آمران به شهادت رساندن رهبر شهید انقلاب این پیام را به دنیا مخابره می کند که هیچ کشوری نمی‌تواند رهبر یا رئیس‌جمهور ملتی را ترور کند یا از پاسخ گویی و انتقام آن مصون بماند.
وی با اشاره به اینکه اختلاف ایران با آمریکا و رژیم اشغالگر صهیونیستی یک حرکت بنیادی و مکتبی است، گفت: اگر در این زمینه دادگاه بین‌المللی تشکیل شود و به این پرونده رسیدگی کامل و قاطعانه کند، آثار آن را ملت‌های آزاده جهان مشاهده خواهند کرد و این روند هم اقتدار سازمان جهانی و هم اقتدار کشور ایران را نشان می‌دهد، که راه خود و روحیه انتقام گیری را با قدرت ادامه می‌دهد.
وظیفه قوای سه‌گانه؛ انتقام، خدمت و قانون‌گذاری
نماینده مجلس درباره وظیفه دولت، مجلس و قوه قضاییه افزود: انتقام از عاملان ترور به عهده نیروهای مسلح است و قطعاً انجام خواهند داد و میان سران و مسؤولان در داخل کشور اختلافی وجود ندارد و هر سه قوه باید مسؤولیت خود را به درستی انجام دهند.
کوثری بر ضرورت حفظ نظام به عنوان اوجب واجبات تأکید کرد و گفت: دولت باید خدمت کند، تورم را کنترل و تولید را رونق دهد؛ مجلس باید در جهت منافع کشور و جبهه مقاومت قانون‌گذاری کند و قوه قضاییه نیز پیگیر پرونده حقوقی و تشکیل دادگاه بین‌المللی باشد.
تصویب کلیات طرح ۳۳ ماده‌ای مجازات عاملان داخلی و خارجی برای ترور قائد شهید انقلاب
نماینده مجلس شورای اسلامی درباره قانون جدید مجلس شورای اسلامی در زمینه پیگیری جنایات جنگی آمریکا و مزدوران داخلی مرتبط با عوامل خارجی، خاطرنشان کرد: در مجلس قانونی برای مجازات عاملان و آمران خارجی و داخلی به شهادت رساندن رهبر شهید انقلاب در حال تصویب است.
کوثری افزود: کلیات این قانون تصویب شده و بررسی ماده‌به‌ماده آن ادامه دارد، این طرح ۳۳ ماده دارد و پس از نهایی شدن به شورای نگهبان ارائه می‌شود و در صورت تأیید، به مردم اعلام خواهد شد.
نماینده مجلس شورای اسلامی در پایان تصریح کرد: امیدوارم ملت عزیز ایران در مسیر تحقق اهداف رهبر شهید خود گام بردارد و همان‌گونه که ایشان فرمود به فتح قله نزدیک هستیم.


نظرات شما