يکشنبه ۲۵ مرداد ۱۴۰۵

فرهنگی

امام جمعه اهر:

عدالت در پرداخت‌ها و پاسخگویی مسئولان مطالبه جدی مردم است

عدالت در پرداخت‌ها و پاسخگویی مسئولان مطالبه جدی مردم است
عصر قم - تبریز- حجت الاسلام دکتر جلیلی با تأکید بر ضرورت شفافیت و عدالت در نظام پرداخت گفت: مردم حق دارند درباره تفاوت‌های قابل توجه در دریافتی‌ها سؤال کنند و مسئولان باید در برابر مطالبات عمومی، پاسخگو و شفاف باشند.
  بزرگنمايي:

عصر قم - تبریز- حجت الاسلام دکتر جلیلی با تأکید بر ضرورت شفافیت و عدالت در نظام پرداخت گفت: مردم حق دارند درباره تفاوت‌های قابل توجه در دریافتی‌ها سؤال کنند و مسئولان باید در برابر مطالبات عمومی، پاسخگو و شفاف باشند.

به گزارش خبرنگار خبرگزاری رسا در آذربایجان شرقی، حجت‌الاسلام دکتر جلیل جلیلی در خطبه‌های نماز جمعه شهرستان اهر با اشاره به شرایط حساس کشور و ابعاد مختلف رویارویی با دشمن اظهار داشت: امروز تقابل با دشمن تنها به میدان نظامی محدود نیست، بلکه عرصه‌های رسانه‌ای، اقتصادی، شناختی و روانی نیز به میدان نبرد تبدیل شده است.
وی با قدردانی از نیروهای مسلح، ارتش، سپاه، نیروهای انتظامی و مدافعان امنیت کشور افزود: تأکیدات رهبر معظم انقلاب اسلامی در احکام مربوط به فرماندهان نیروهای مسلح بر افزایش مستمر توان، آمادگی، ابتکار و قدرت بازدارندگی کشور دلالت دارد و این مسیر باید با جدیت دنبال شود.
امام جمعه اهر با اشاره به تلاش دشمن برای تضعیف روحیه مقاومت در جامعه بیان کرد: مقاومت هزینه دارد، اما هزینه تسلیم و سازش در برابر قدرت‌های سلطه‌گر به مراتب سنگین‌تر خواهد بود.
حجت الاسلام جلیلی با اشاره به تجربه کشورهایی مانند لیبی و همچنین روند توافق‌های سازش در مسئله فلسطین گفت: تجربه تاریخی نشان داده است که کنار گذاشتن ظرفیت‌های دفاعی و تکیه بر وعده قدرت‌های خارجی، تضمین‌کننده امنیت نیست و وابستگی به بیگانگان می‌تواند استقلال و عزت ملت‌ها را تضعیف کند.
وی افزود: هزینه تسلیم تنها هزینه مادی نیست، بلکه از دست رفتن استقلال، کاهش عزت ملی و افزایش طمع دشمن نیز از پیامدهای آن است؛ از این رو ملت ایران باید با عقلانیت، اقتدار و مقاومت از استقلال و منافع ملی خود صیانت کند.
دشمن با جنگ روایت‌ها به دنبال القای شکست است
امام جمعه اهر با اشاره به جنگ روایت‌ها تصریح کرد: یکی از مهم‌ترین عرصه‌های نبرد امروز، میدان روایت است و دشمن تلاش می‌کند هر مشکل داخلی را نشانه شکست کشور معرفی کرده و ضعف عملکرد یک مسئول را به ناکارآمدی کل نظام نسبت دهد.
وی ادامه داد: نقد عملکرد مسئولان حق مردم است و مسئولان باید در برابر مطالبات مردم پاسخگو باشند، اما تبدیل مشکلات و ضعف‌ها به ابزار ناامیدسازی جامعه و القای شکست ملی، در راستای اهداف دشمن است.
حجت الاسلام جلیلی خاطرنشان کرد: باید ضمن پذیرش و پیگیری مشکلات، دستاوردهای کشور، توان دفاعی، قدرت بازدارندگی و نقاط قوت جمهوری اسلامی نیز برای مردم تبیین شود؛ چراکه می‌توان هم مطالبه‌گر بود و هم امیدوار.
اختلاف ایران و آمریکا ریشه‌ای فراتر از ۱۳ آبان دارد
وی در بخش دیگری از سخنان خود با اشاره به ریشه‌های اختلاف ایران و آمریکا اظهار داشت: این ادعا که خصومت میان دو کشور از تسخیر سفارت آمریکا در ۱۳ آبان ۱۳۵۸ آغاز شده، با واقعیت‌های تاریخی سازگار نیست.
امام جمعه اهر با اشاره به کودتای ۲۸ مرداد ۱۳۳۲ و نقش آمریکا و انگلیس در سرنگونی دولت ملی دکتر مصدق افزود: این حادثه یکی از نمونه‌های روشن دخالت قدرت‌های خارجی در سرنوشت سیاسی ایران بود و پس از پیروزی انقلاب اسلامی نیز حمایت آمریکا از رژیم پهلوی و فشار علیه جمهوری اسلامی ادامه یافت.
حجت الاسلام جلیلی تصریح کرد: اختلاف ایران و آمریکا را نمی‌توان به یک حادثه یا یک ساختمان محدود کرد؛ مسئله اصلی، استقلال ایران، مخالفت با سلطه‌پذیری و دفاع از حق ملت ایران برای تعیین سرنوشت خویش است.
عدالت در پرداخت‌ها مطالبه به‌حق مردم است
وی در ادامه با تأکید بر ضرورت پاسخگویی مسئولان گفت: دفاع از انقلاب و نظام به معنای چشم‌پوشی از ضعف عملکرد برخی مسئولان نیست و مردم حق دارند درباره مسائل اقتصادی، معیشتی، اشتغال، مسکن، عدالت، مبارزه با فساد و نحوه توزیع منابع مطالبه‌گری کنند.
دکتر جلیلی با تأکید بر ضرورت شفافیت در نظام پرداخت اظهار داشت: مردم حق دارند درباره تفاوت قابل توجه دریافتی‌ها در برخی معادن و مجموعه‌های اقتصادی اطراف شهرستان سؤال کنند و خواستار شفافیت و عدالت در نظام پرداخت باشند.
وی همچنین گفت: تفاوت حقوق و مزایا میان دستگاه‌های مختلف نیز باید مورد توجه قرار گیرد و درباره وضعیت دریافتی گروه‌هایی مانند فرهنگیان و نیروهای مسلح که مسئولیت‌های سنگینی در حوزه تعلیم و تربیت و دفاع از کشور بر عهده دارند، باید پاسخ روشن ارائه شود.
امام جمعه اهر خاطرنشان کرد: مطالبه عدالت در پرداخت‌ها به معنای مخالفت با تولید و سرمایه‌گذاری نیست، بلکه مطالبه شفافیت، رعایت عدالت و تناسب میان مسئولیت، میزان زحمت و دریافتی افراد است.
فرهنگ و جهاد تبیین؛ سنگر مقابله با جنگ شناختی دشمن
دکتر جلیلی در ادامه بر ضرورت تقویت جهاد تبیین و توجه به عرصه فرهنگ تأکید کرد و گفت: امروز دشمن تلاش می‌کند با جنگ شناختی و روایت‌سازی، اعتماد عمومی را تضعیف و میان مردم و مسئولان فاصله ایجاد کند.
وی افزود: در چنین شرایطی، هم مسئولان باید با عملکرد شفاف و پاسخگویی مناسب اعتماد عمومی را تقویت کنند و هم فعالان فرهنگی و رسانه‌ای وظیفه دارند واقعیت‌ها را برای مردم تبیین کنند و اجازه ندهند روایت‌های تحریف‌شده جای حقیقت را بگیرد.
امام جمعه اهر تأکید کرد: مطالبه‌گری، نقد منصفانه و بیان مشکلات در کنار امیدآفرینی و تبیین ظرفیت‌ها و دستاوردهای کشور، می‌تواند جامعه را در برابر جنگ روانی و شناختی دشمن مقاوم کند.
نویسنده: وحید نستوهی


نظرات شما