يکشنبه ۲۵ مرداد ۱۴۰۵

فرهنگی

امام جمعه زنجان:

پیوند مردم و مسئولان باید تقویت شود

پیوند مردم و مسئولان باید تقویت شود
عصر قم - زنجان- حجت الاسلام والمسلمین حسینی جان با تأکید بر ضرورت تقویت ارتباط متقابل مردم و مسئولان گفت: حضور فعال مسئولان در میان مردم و حمایت و همراهی مردم با مسئولان، زمینه‌ساز تقویت انسجام اجتماعی و پیشبرد اهداف نظام و ملت است.
  بزرگنمايي:

عصر قم - زنجان- حجت الاسلام والمسلمین حسینی جان با تأکید بر ضرورت تقویت ارتباط متقابل مردم و مسئولان گفت: حضور فعال مسئولان در میان مردم و حمایت و همراهی مردم با مسئولان، زمینه‌ساز تقویت انسجام اجتماعی و پیشبرد اهداف نظام و ملت است.

به گزارش خبرنگار خبرگزاری رسا در آذربایجان شرقی، حجت‌الاسلام والمسلمین سیدمصطفی حسینی در خطبه‌های نماز جمعه این هفته شهر زنجان با اشاره به فرارسیدن ماه ربیع‌الاول اظهار داشت: این ماه که از آن به عنوان «بهار ایمان» یاد می‌شود، فرصتی ارزشمند برای اهل معرفت و سلوک است تا با توسل به پیامبر اکرم(ص) و تأمل در عبرت‌های تاریخی، ایمان خود را تقویت و زمینه رشد معنوی را فراهم کنند.
وی افزود: ربیع‌الاول فرصتی برای بازگشت به سیره نبوی و تقویت پیوندهای اتحاد در جامعه اسلامی است و حرکت در مسیر استقلال و شکل‌دهی به یک جبهه داخلی منسجم باید جایگزین اعتماد به وعده‌های کاذب و توهم‌آمیز دشمنان شود؛ به گونه‌ای که هیچ حفره‌ای برای نفوذ دشمن باقی نماند.
پیوند مردم و مسئولان؛ کلید انسجام اجتماعی
امام جمعه زنجان با بیان اینکه کلید اصلی موفقیت در این مسیر، ایجاد پیوند عمیق و متقابل میان مردم و مسئولان است، تصریح کرد: مسئولان باید حضور فعال و بی‌واسطه‌ای در میان مردم داشته باشند و مردم نیز با حمایت و همراهی مسئولان، در مسیر تحقق ارزش‌های اخلاقی و پرورش «خلق محمدی» گام بردارند.
حجت الاسلام والمسلمین حسینی ادامه داد: فاصله گرفتن مسئولان از مردم و بی‌اعتمادی متقابل می‌تواند زمینه‌ساز آسیب‌های اجتماعی شود، در حالی که ارتباط مستقیم، پاسخگویی و همدلی میان مردم و مسئولان موجب افزایش سرمایه اجتماعی و تقویت انسجام کشور خواهد شد.
مشارکت عمومی در تصمیم‌سازی ضروری است
نماینده ولی‌فقیه در استان زنجان با اشاره به ظرفیت‌های موجود در جامعه اظهار داشت: امروز در دوران «امت مبعوث»، ظرفیت‌های گسترده‌ای برای شور، مشورت و مشارکت عمومی وجود دارد و باید از ظرفیت مدارس، رسانه‌ها و فضای مجازی برای طرح ایده‌ها و دیدگاه‌های سازنده استفاده کرد.
وی افزود: نظرات و ایده‌های مردم و نخبگان باید مسیر خود را تا مجالس و نهادهای تصمیم‌گیری پیدا کند و زمینه مشارکت واقعی جامعه در تصمیم‌سازی و حل مسائل فراهم شود.
حجت الاسلام والمسلمین حسینی خاطرنشان کرد: هر فرد باید در جایگاه خود بیشترین نقش ممکن را در پیشبرد اهداف نظام و ملت ایفا کند و مشارکت عمومی در تصمیم‌سازی و حل مسائل جامعه باید به یک فرهنگ فراگیر تبدیل شود.
پرهیز از دوقطبی‌سازی و حفظ انسجام اسلامی
امام جمعه زنجان با اشاره به تجربه‌های به‌دست‌آمده پس از وقایع سال ۱۴۰۱ بر ضرورت حفظ انسجام اسلامی و پرهیز از هرگونه دوقطبی‌سازی در جامعه تأکید کرد.
وی گفت: جامعه اسلامی برای عبور از چالش‌ها نیازمند همدلی، گفت‌وگو و همکاری است و نباید اجازه داد اختلافات سیاسی و اجتماعی به شکاف‌های عمیق و پایدار در میان مردم تبدیل شود.
صیانت از حجاب و عفاف با مشارکت عمومی
حجت الاسلام والمسلمین حسینی با اشاره به ضرورت صیانت از ارزش‌های اخلاقی جامعه اظهار داشت: دشمن به دنبال تضعیف بنیان‌های اخلاقی جامعه از جمله حجاب و عفاف است و حضور آگاهانه مردم برای صیانت از این ارزش‌ها می‌تواند محاسبات دشمن را برهم بزند.
نماینده ولی‌فقیه در استان زنجان تأکید کرد: باید با همفکری، همکاری و دوری از تفرقه، مانع پیشروی جریان‌های ترویج‌کننده برهنگی و تضعیف هویت اسلامی شد و با تقویت پیوندهای اجتماعی، تلاش‌های دشمن برای تضعیف عفاف و حجاب را با اراده‌ای جمعی خنثی کرد.
نویسنده: وحید نستوهی


نظرات شما