پنجشنبه ۲۲ مرداد ۱۴۰۵

فرهنگی

امام جمعه موقت کاشان:

خواص جامعه در امتحان و آزمون سختی قرار دارند

خواص جامعه در امتحان و آزمون سختی قرار دارند
عصر قم - کاشان- حجت الاسلام اسلامی به مسؤولیت سنگین خواص در جامعه اشاره کرد و گفت: خواص جامعه امروز در معرض امتحان و آزمون سختی قرار دارند و در گفتار و در عمل در دفاع از ولایت فقیه باید پیشگام باشند.
  بزرگنمايي:

عصر قم - کاشان- حجت الاسلام اسلامی به مسؤولیت سنگین خواص در جامعه اشاره کرد و گفت: خواص جامعه امروز در معرض امتحان و آزمون سختی قرار دارند و در گفتار و در عمل در دفاع از ولایت فقیه باید پیشگام باشند.

به گزارش خبرنگار خبرگزاری رسا در کاشان، حجت الاسلام محمدرضا اسلامی تبار چهارشنبه شب در یکصد و شصت و چهارمین اجتماع بزرگ مردم کاشان در میدان شهید امام خامنه‌ای کاشان با تسلیت ایام، به نقش خواص در کشور اشاره کرد و گفت: امروز مردم و خواص جامعه مسؤولیت سنگینی را بر عهده دارند.
وی با بیان اینکه در شرایط کنونی علاوه بر مردم، خواص جامعه نیز مسئولیت سنگینی برعهده دارند، گفت: خواص باید در دفاع از ولایت فقیه، هم در گفتار و هم در عمل، از مردم جلوتر باشند و در دفاع از دین، اعتقادات و احکام اسلامی نیز بیش از دیگران احساس مسؤولیت کنند.
حجت الاسلام اسلامی‌تباربا اشاره به ماجرای سلیمان بن صرد خزاعی و هانی بن عروه، این وقایع را نمونه‌هایی از تأخیر و کوتاهی خواص دانست و افزود: خواص باید در مبارزه با مفاسد، رفع مشکلات مردم و دلسوزی برای آنان نیز پیشگام باشند و اگر در این مسؤولیت کوتاهی کنند، در پیشگاه خداوند مسؤول خواهند بود.
وی با اشاره به موضوع خون‌خواهی شهدا گفت: خون‌خواهی دو بخش دارد یکی قصاص و دیگری انتقام، در بخش دوم، اخراج آمریکا از منطقه را یکی از مصادیق انتقام دانسته می‌شود و مردم و خواص باید در این زمینه از مسئولان مطالبه‌گری کنند.
به گفته وی خواص جامعه امروز در آزمون بزرگی قرار دارند و فکر و اندیشه و گفتار و کردارشان در جامعه تاثیرگذاراست و مردم از آنها الگو می‌گیرند، از این رو کوتاهی خواص می‌تواند ضربات جبران ناپذیری را وارد کند.
حجت الاسلام اسلامی تبار به مسؤولیت سنگین خواص در جامعه اشاره کرد و گفت: خواص جامعه امروز در معرض امتحان و آزمومن سختی قرار دارند و در گفتار و در عمل در دفاع از ولایت فقیه باید پیشگام باشند.
امام جمعه موقت کاشان گفت: خواص در مبارزه با مفاسد باید بیشترتلاش کنند و بیشتر از همه دلسوز مردم باشند و برای رفع مشکلات مردم تلاش بیشتری داشته باشند. /۱۳۰۷/
خبرنگار: محمد ملک آبادی


نظرات شما