يکشنبه ۱۸ مرداد ۱۴۰۵

اجتماعی

فاز دوم آزادراه شهید سلیمانی به فرودگاه بین‌المللی قم می‌رسد

فاز دوم آزادراه شهید سلیمانی به فرودگاه بین‌المللی قم می‌رسد
عصر قم - آزادراه شهید سلیمانی به‌عنوان کمربند اصلی شهر قم، ابتدای شهرک شکوهیه قم در جاده قدیم قم تهران را به ابتدای جاده جعفریه وصل کرد، حالا در فاز دوم و به طول ۲۰ کیلومتر، با امتداد تا جاده سلفچگان و محدوده فرودگاه بین‌المللی قم، نقش مهمی در تکمیل کمربند پیرامونی شهر و کاهش ترافیک ایفا خواهد کرد.
  بزرگنمايي:

عصر قم - آزادراه شهید سلیمانی به‌عنوان کمربند اصلی شهر قم، ابتدای شهرک شکوهیه قم در جاده قدیم قم تهران را به ابتدای جاده جعفریه وصل کرد، حالا در فاز دوم و به طول ۲۰ کیلومتر، با امتداد تا جاده سلفچگان و محدوده فرودگاه بین‌المللی قم، نقش مهمی در تکمیل کمربند پیرامونی شهر و کاهش ترافیک ایفا خواهد کرد.

به گزارش اداره کل روابط عمومی و امور بین‌الملل استانداری قم، اکبر بهنام‌جو، استاندار قم در ادامه سفرهای کاری خود به تهران، با حضور در شرکت ساخت و توسعه زیربناهای حمل‌ونقل کشور با مهندس هوشنگ بازوند معاون وزیر راه و شهرسازی و مدیرعامل این شرکت دیدار و گفت‌وگو کرد.
در این دیدار، موضوع تسریع در تکمیل پروژه آزادراه شهید سلیمانی به‌عنوان یکی از طرح‌های مهم زیرساختی استان قم و نقش آن در کاهش بار ترافیکی شهر، مورد بررسی قرار گرفت.
استاندار قم با تأکید بر ضرورت تکمیل این پروژه راهبردی، پیگیری‌های لازم را برای تأمین منابع مالی مورد نیاز پروژه انجام داد که در این راستا، مهندس بازوند معاون وزیر راه و شهرسازی و مدیرعامل شرکت ساخت و توسعه زیربناهای حمل‌ونقل کشور، قول مساعد برای اختصاص یک هزار و ۳۵۰ میلیارد ریال اعتبار معادل ۱۳۵ میلیارد تومان به این پروژه را ارائه کرد.
براساس این توافق، این اعتبار تا هفته آینده به حساب پیمانکار پروژه واریز خواهد شد تا روند اجرای فاز دوم آزادراه شهید سلیمانی با سرعت بیشتری دنبال شود.
خسرو سامری معاون هماهنگی امور عمرانی استانداری قم در تشریح جزئیات این پیگیری اظهار کرد: فاز نخست آزادراه شهید سلیمانی به طول ۱۲ کیلومتر، حدفاصل ابتدای شهرک صنعتی شکوهیه در جاده قدیم قم ـ تهران تا ابتدای جاده جعفریه، چند ماه گذشته به بهره‌برداری رسید.
وی افزود: اعتبار ۱۳۵ میلیارد تومانی که با پیگیری استاندار قم برای این پروژه اختصاص یافته، مربوط به اجرای فاز دوم این آزادراه است که به طول ۲۰ کیلومتر از ابتدای جاده جعفریه تا ابتدای جاده سلفچگان و محدوده فرودگاه بین‌المللی قم اجرا خواهد شد.
معاون هماهنگی امور عمرانی استانداری قم با اشاره به نقش این پروژه در مدیریت ترافیک شهری خاطرنشان کرد: با تکمیل این مسیر، بخش قابل توجهی از تردد خودروهای سنگین که از محور سلفچگان به سمت قم و تهران عبور می‌کنند، از مسیر کمربندی جدید انجام خواهد شد و بار ترافیکی شهر قم و مسیرهای پیرامونی کاهش چشمگیری خواهد یافت.
سامری با بیان اینکه طول کل پروژه آزادراه شهید سلیمانی ۷۴ کیلومتر است، گفت: این طرح در سه فاز اجرایی تعریف شده که شامل ۱۲ کیلومتر فاز نخست، ۲۰ کیلومتر فاز دوم و حدود ۴۰ کیلومتر فاز سوم تا منطقه راهجرد است و تکمیل آن، نقش مهمی در ایجاد کمربند کامل پیرامونی شهر قم و رفع یکی از گره‌های مهم ترافیکی استان خواهد داشت.


نظرات شما