جمعه ۱۶ مرداد ۱۴۰۵

اقتصادی

۸۸ درصد آمریکایی‌ها به جنگ ترامپ با ایران نمره مردودی دادند

۸۸ درصد آمریکایی‌ها به جنگ ترامپ با ایران نمره مردودی دادند
عصر قم - فارس/ نتایج یک نظرسنجی جدید نشان می‌دهد که اکثر قریب به اتفاق آمریکایی‌ها معتقدند جنگ با ایران نه به اهداف خود رسیده و نه ارزش هزینه‌هایی را دارد که بر این کشور ...
  بزرگنمايي:

عصر قم - فارس / نتایج یک نظرسنجی جدید نشان می‌دهد که اکثر قریب به اتفاق آمریکایی‌ها معتقدند جنگ با ایران نه به اهداف خود رسیده و نه ارزش هزینه‌هایی را دارد که بر این کشور تحمیل کرده است.
وبگاه هیل نزدیک به کنگره آمریکا بر اساس نظرسنجی دانشکده حقوق دانشگاه مارکت گزارش کرد که ۸۸ درصد از آمریکایی‌هایی که در نظرسنجی شرکت کرده‌اند، تأکید دارند که آمریکا «به اهداف خود در مناقشه با ایران دست نیافته است» و تنها ۱۲ درصد نظر مخالف دارند.
از طرف دیگر، ۷۵ درصد از پاسخ‌دهندگان، بر این باورند که این جنگ «ارزش هزینه‌هایش را نداشته است» و فقط ۲۵ درصد آن را ارزشمند توصیف کرده‌اند.
طبق گزارش هیل، جنگ ایران اکنون از مرز پنج ماه عبور کرده است؛ جنگ انتخابی ترامپ که اقتصاد جهانی را تحت فشار قرار داده، قیمت نفت و بنزین را بالا برده و اتحادهای دیرینه آمریکا را دچار تنش کرده است.
بر اساس آمار اتحادیه خودروسازان آمریکا (AAA)، میانگین قیمت هر گالن بنزین در آمریکا بعدازظهر چهارشنبه به حدود ۴.۰۸ دلار رسیده که در مقایسه با رقم ۳.۱۶ دلار در سال گذشته، افزایش قابل توجهی را نشان می‌دهد.
بر اساس این گزارش، جمهوری‌خواهان عمدتاً از نحوه مدیریت ترامپ در جنگ ایران حمایت کرده‌اند اما این مناقشه در آستانه انتخابات میان‌دوره‌ای کنگره در پاییز، به خطری سیاسی برای حزب جمهوری‌خواه بدل شده است.
برایان کیلمید، مجری شبکه فاکس نیوز، هفته گذشته فاش کرد که ترامپ در گفت‌وگویی خصوصی به او گفته است که جنگ ایران «چندان محبوب نیست».
کیلمید با اشاره به نقش میانجی‌گرانه عمان در مذاکرات ایران و آمریکا، در این باره توضیح داد: «خلاصه حرفش این بود که "از میزان پیشرفت در مذاکرات عمان شگفت‌زده شده‌ام" و گفت "می‌دانم که جنگ چندان محبوب نیست، اما همچنین می‌دانم که ضروری است."»
علی‌رغم آن‌که کاهش ذخایر تسلیحاتی آمریکا در پی جنگ با ایران و فشارهای داخلی، ترامپ را بیش از پیش به حصول توافق با ایران امیدوار کرده است، او از هر فرصتی برای تهدید ایران بهره می‌گیرد.
در همین راستا، ترامپ روز دوشنبه با لحنی تهدیدآمیز به ایران هشدار داد که این «آخرین فرصت» برای رسیدن به توافق با آمریکاست، در غیر این صورت «ضربه مهلک و نهایی را خواهد خورد».
نظرسنجی دانشکده حقوق مارکت در بازه زمانی ۲۲ تا ۲۹ ژوئیه (۳۱ تیر تا ۷ مرداد) با مشارکت ۱۰۷۶ نفر انجام شده و ضریب خطای آن مثبت و منفی ۳.۲ درصد است.


نظرات شما