عصر قم - قم- مرجع تقلید شیعیان تصریح کرد: در رأس نظام اسلامی ولایت فقیه قرار دارد و در نهایت باید از تصمیم ایشان تبعیت شود، زیرا تبعیت از ولیفقیه لازمه حفظ و تقویت نظام اسلامی است.
به گزارش خبرگزاری مهر، پیام آیتالله حسین نوری همدانی از مراجع عظام تقلید به مناسبت فرارسیدن ماه محرم الحرام و ایام سوگواری حضرت اباعبدالله الحسین (علیهالسلام) به شرح زیر است:
بِسْمِ اللّٰهِ الرَّحْمٰنِ الرَّحِیمِ
الْحَمْدُ لِلّٰهِ الَّذِی أَحْسَنَ کُلَّ شَیْءٍ خَلْقَهُ ثُمَّ هَدَیٰ، وَالصَّلَاهُ وَالسَّلَامُ عَلَیٰ خَاتَمِ الرُّسُلِ وَهَادِی السُّبُلِ، سَیِّدِنَا وَنَبِیِّنَا أَبِی الْقَاسِمِ مُحَمَّدٍ وَآلِهِ الطَّاهِرِینَ الْهُدَاهِ الْمَهْدِیِّینَ، سِیَّمَا مَوْلَانَا الْحُجَّهِ الثَّانِی عَشَرَ الْإِمَامِ الْمَهْدِیِّ الْمُنْتَظَرِ، وَاللَّعْنُ عَلَیٰ أَعْدَائِهِمُ الضَّالِّینَ الْمُضِلِّینَ.
در آستانه فرارسیدن ماه محرمالحرام و ایام سوگواری حضرت اباعبدالله الحسین (علیهالسلام) قرار داریم. بیتردید در اقامه و تعظیم شعائر حسینی نباید هیچگونه کوتاهی صورت گیرد و هیچ برنامه و مناسبتی نباید عزای سیدالشهدا (علیهالسلام) را تحتالشعاع قرار دهد؛ بلکه همه امور باید در مسیر تعظیم شعائر الهی و ترویج فرهنگ عاشورا قرار گیرد.
مبلغان محترم و مادحان گرامی این حقیقت را همواره مدنظر داشته باشند که محور عالم هستی حضرات معصومین (علیهمالسلام) هستند و هیچ شخصیتی با این خاندان نورانی قابل قیاس نیست؛ چنانکه در روایت شریف آمده است: «لا یُقاسُ بآلِ مُحمدٍ (صلیالله علیه و آله) مِن هذه الأمه أحد».
بر این اساس، شایسته است مساجد، حسینیهها، هیئتهای مذهبی و تمامی مراکز و مجامع دینی، ضمن اهتمام به برگزاری هرچه باشکوهتر مراسم عزاداری، از تبیین احکام شرعی، معارف اعتقادی و پاسخگویی به شبهات نیز غفلت نورزند و این ایام را با شور و شعور حسینی گرامی بدارند.
همچنین لازم است شرایط کنونی کشور مورد توجه قرار گیرد؛ خدای ناکرده بر طبل اختلاف کوبیده نشود و از هرگونه گفتار، رفتار و اقدامی که موجب تضعیف وحدت، همدلی و انسجام ملی گردد، پرهیز شود.
مردم و مسئولان باید از هر گفتار و رفتاری که موجب سلب اعتماد عمومی گردد، پرهیز نمایند. مسئولان با مردم صادقانه سخن بگویند و مردم نیز با حفظ هوشیاری، فریب توطئه دشمنان را نخورند؛ چرا که یکی از مهمترین اهداف دشمن، ایجاد فاصله و بیاعتمادی میان مردم و مسئولان است.
آخرین مطلب، در رأس نظام اسلامی، ولایت فقیه قرار دارد که باید در نهایت از تصمیم ایشان تبعیت شود.
در تمامی مراسمها، یاد و خاطره رهبر شهید و تمامی شهدای مدافع ایران اسلامی گرامی داشته شود و مردم به پاسداری از انقلاب اسلامی، که ریشه در فرهنگ عاشورا و نهضت سیدالشهدا (علیهالسلام) دارد، تشویق و ترغیب گردند.
انشاءالله خداوند متعال، به برکت حضرات معصومین (علیهمالسلام)، این کشور و ملت شریف ایران را از جمیع خطرات و آسیبها محفوظ و مصون بدارد.