پنجشنبه ۲۱ خرداد ۱۴۰۵

فرهنگی

آیت الله پورمحمدی:

تشکل‌های دینی، بازوان مؤثر جبهه انقلاب در عرصه جهاد تبیین هستند

تشکل‌های دینی، بازوان مؤثر جبهه انقلاب در عرصه جهاد تبیین هستند
عصر قم - تبریز- نشست تبیینی آموزشی «نقش تشکل‌های دینی در تقویت جبهه انقلاب» با حضور مسئولان و فعالان تشکل‌های دینی شهرستان مرند برگزار شد.
  بزرگنمايي:

عصر قم - تبریز- نشست تبیینی آموزشی «نقش تشکل‌های دینی در تقویت جبهه انقلاب» با حضور مسئولان و فعالان تشکل‌های دینی شهرستان مرند برگزار شد.

به گزارش خبرنگار خبرگزاری رسا در تبریز ، نشست و دوره تبیینی آموزشی «نقش تشکل‌های دینی در تقویت جبهه انقلاب» با حضور جمعی از مسئولان، مدیران و فعالان تشکل‌های دینی شهرستان مرند در مسجد قیام این شهرستان برگزار شد.
در این نشست، آیت‌الله محمدتقی پورمحمدی، نماینده مردم آذربایجان شرقی در مجلس خبرگان رهبری و امام جمعه مرند، با تبیین جایگاه و کارکرد تشکل‌های دینی در عرصه‌های فرهنگی، اجتماعی و انقلابی، بر ضرورت بهره‌گیری از ظرفیت‌های مردمی برای پیشبرد اهداف نظام اسلامی تأکید کرد.
وی تشکل‌های دینی را از مهم‌ترین سرمایه‌های اجتماعی و فرهنگی جامعه اسلامی دانست و اظهار داشت: این مجموعه‌ها با برخورداری از پشتوانه مردمی، نقش مهمی در ترویج معارف دینی، حفظ ارزش‌های اسلامی و تقویت انسجام اجتماعی ایفا می‌کنند.
امام جمعه مرند با اشاره به شرایط فرهنگی و رسانه‌ای امروز جامعه، بر ضرورت افزایش بصیرت و آگاهی در میان فعالان فرهنگی تأکید کرد و افزود: تشکل‌های دینی باید با شناخت دقیق مسائل روز و حضور فعال در میدان جهاد تبیین، در برابر شبهات و جنگ شناختی دشمن نقش‌آفرینی مؤثر داشته باشند.
عضو مجلس خبرگان رهبری همچنین هم‌افزایی، وحدت رویه و همکاری میان تشکل‌های دینی را از الزامات موفقیت در عرصه فعالیت‌ های فرهنگی و اجتماعی برشمرد و خاطرنشان کرد: هرچه ارتباط و هماهنگی میان این مجموعه‌ها بیشتر باشد، ظرفیت‌های مردمی برای تحقق آرمان‌های انقلاب اسلامی نیز به شکل مطلوب‌تری به کار گرفته خواهد شد.
وی در پایان، حضور هدفمند و اثرگذار تشکل‌های دینی در عرصه‌های مختلف فرهنگی و اجتماعی را ضرورتی اجتناب‌ناپذیر دانست و بر تقویت فعالیت‌های آموزشی، تبیینی و فرهنگی در راستای تحقق اهداف انقلاب اسلامی تأکید کرد.
نویسنده: وحید نستوهی


نظرات شما