عصر قم - بیش از 400 کیلو گرم مواد غذایی فاسد در یک کارگاه تولیدی، در شهرستان کهک توقیف شد.

به گزارش خبرگزاری صدا و سیما؛ مرکز قم، به نقل از شبکه بهداشت و درمان شهرستان کهک، روز یک شنبه 18 آبانماه سال 1404، به همت و تلاش کارشناسان و بازرسان محترم بهداشت محیط این مرکز، در پی انجام بازدیدهای نظارتی و به استناد مفاد قوانین و ضوابط بهداشت مواد غذایی، مقدار 400 کیلوگرم مواد غذایی فاقد شاخصها و استانداردهای بهداشتی و برچسبگذاری معتبر را در یک کارگاه تولیدی از سطح شهر کشف، توقیف و امحاء شد.
مسئولان شبکه بهداشت و درمان شهرستان کهک ضمن قدردانی از همکاری شهروندان، از عموم مردم خواستند در صورت مشاهده هرگونه تخلف بهداشتی در اماکن عمومی وعام المنفعه، مراتب را سریعا از طریق سامانه تلفنی 190 گزارش دهند.