عصر قم - ایرنا / فرمانده انتظامی مرودشت از قتل یک زن 32 ساله با تصادف عمدی در این شهرستان خبر داد و گفت: قاتل و همدستش دستگیر شدند.
سرهنگ علیرضا نوشاد، فرمانده انتظامی مرودشت دراین باره بیان کرد: چهاردهم مهرماه سال جاری، در پی تماس یکی از شهروندان با مرکز فوریت های پلیسی 110 مبنی بر تصادف خودرو پژو 405 با عابر پیاده در یکی از خیابانهای شهر مرودشت، بلافاصله مأموران کلانتری و راهور جهت بررسی صحنه به محل اعزام شدند.
وی افزود: راننده پژو 405 با عابر پیاده که زنی 32 ساله بوده برخورد کرده و بنا به علل نامعلومی از صحنه متواری شده بود و مصدوم که از سوی عوامل اورژانس به بیمارستان انتقال داده شده بود، به دلیل شدت جراحات فوت کرد.
نوشاد ادامه داد: با توجه به بررسی صحنه و اظهارات ضد و نقیض افراد حاضر در محل، ماموران به ساختگی بودن صحنه تصادف مشکوک شدند و کارآگاهان پلیس آگاهی برای تحقیقات تکمیلی به محل اعزام شدند.
فرمانده انتظامی مرودشت ادامه داد: کارآگاهان پلیس پس از بررسیهای لازم و رصدهای اطلاعاتی، قاتل و همدستش که دو جوان 18 ساله بودند را شناسایی و آنان را دستگیر و به پلیس آگاهی انتقال دادند.
نوشاد گفت: متهمین در جریان بازجویی ها و مواجهه با مدارک پرونده اقرار کردند که به دلیل اختلافات شخصی به صورت عمد با خودرو با خانم 32 ساله برخورد کرده و سپس متواری شده اند.
به گفته فرمانده انتظامی مرودشت، متهمین برای سیر مراحل قانونی روانه دادسرا شدند.
بازار ![]()