دوشنبه ۱۴ مهر ۱۴۰۴

اجتماعی

کشف و معـدوم‌سـازی بیش از ۳ تن گـوشت مــرغ و آلایش فاسد در قم

کشف و معـدوم‌سـازی بیش از ۳ تن گـوشت مــرغ و آلایش فاسد در قم
عصر قم - ۳۳۰۰ کیلوگرم گوشت مرغ و آلایش مرغی تاریخ گذشته در طرح نظارتی اداره کل دامپزشکی قم کشف و معدوم شد.
  بزرگنمايي:

عصر قم - 3300 کیلوگرم گوشت مرغ و آلایش مرغی تاریخ گذشته در طرح نظارتی اداره کل دامپزشکی قم کشف و معدوم شد.

عصر قم


به گزارش خبرگزاری صدا و سیما؛ مرکز قم ، در اجرای طرح ویژه نظارتی بر سردخانه‌های فرآورده‌های خام دامی، کارشناسان واحد نظارت بر بهداشت عمومی اداره دامپزشکی شهرستان قم موفق به کشف، ضبط و معدوم‌سازی 3300 کیلوگرم گوشت مرغ و آلایش مرغی تاریخ گذشته شدند.
این محموله که در یکی از سردخانه‌های استان نگهداری می‌شد، بدلیل انقضای تاریخ مصرف و نداشتن قابلیت مصرف انسانی و با حکم مرجع قضایی، به طور کامل معدوم شد.
مسئول واحد نظارت بر بهداشت عمومی اداره دامپزشکی شهرستان قم، از شهروندان خواست در زمان خرید، حتماً به تاریخ تولید و انقضای درج‌شده بر روی بسته‌بندی محصولات توجه کنند و از خرید محصولات فاقد این اطلاعات یا دارای بسته‌بندی مخدوش خودداری کنند.
محسن حسینی افزود: شهروندان می‌توانند موارد مشکوک و تخلفات بهداشتی در حوزه فرآورده‌های خام دامی را از طریق سامانه تلفنی 1512 و یا شماره 36642789 به اداره دامپزشکی شهرستان قم گزارش دهند.


نظرات شما