کلاهبرداری هزار میلیاردی در پوشش خرید خشکبار
اقتصادی
بزرگنمايي:
عصر قم - ایسنا / رئیس پلیس آگاهی پایتخت از دستگیری اعضای یک باند کلاهبردار یکهزار میلیاردی خبر داد.
سردار علی ولیپور گودرزی در این باره، اظهار کرد: پروندهای با شکایت 15 نفر از شهروندان، از جمله اهالی استان خراسان رضوی، به ارزش حدود یک هزار میلیارد ریال، از سوی دادسرای ناحیه 6 تهران برای رسیدگی تخصصی به پلیس آگاهی ارجاع شد.
وی افزود: بررسیها نشان داد که از تیرماه 1403، گروهی از متهمان با تبلیغات گسترده در فضای مجازی و راهاندازی دفتری تحت عنوان بازرگانی، مدعی خرید خشکبار از جمله پسته و زعفران با قیمتی بالاتر از نرخ بازار بودند. آنها در ابتدا بخشی از معاملات را به صورت نقدی انجام دادند و با جلب اعتماد فروشندگان، در مراحل بعدی اقدام به پرداخت مبالغ کلان با چکهای جعلی کردند.
سردار گودرزی گفت: با انجام تحقیقات میدانی مشخص شد این اقدامات توسط یک شبکه سازمانیافته هدایت میشده است که در رأس آن 2 فرد بانفوذ در بازار خشکبار حضور داشتهاند و با جذب و آموزش اعضای دیگر، مراحل مختلف عملیات کلاهبرداری از جمله اجاره دفتر کار، تبلیغات، جعل هویت، افتتاح حساب بانکی، دریافت دسته چک، خرید و جمعآوری کالا و در نهایت فروش و فرار را طراحی و اجرا کردهاند.
رئیس پلیس آگاهی تهران بزرگ متذکر شد: بر اساس مستندات، اعضای این شبکه با استفاده از مدارک هویتی دیگران اقدام به افتتاح حساب و دریافت دسته چک میکردند و پس از مدتی فعالیت، با استفاده از چکهای جعلی اقدام به خرید عمده خشکبار از سراسر کشور میکردند و پس از فروش کالاها و تحصیل منافع مالی، از محل متواری میشدند.
وی افزود: تحقیقات نشان داد بخشی از وجوه حاصل از این اقدامات نیز با هدف پولشویی در قالب خرید و فروش سکه در بازار سرمایهگذاری میشده است، در همین رابطه، تعدادی از افراد مرتبط با این شبکه که در امور مالی و تراکنشهای غیرقانونی نقش داشتند، شناسایی و بازداشت شدند.
براساس گزارش سایت پلیس، سردار گودرزی گفت: در نهایت، با اقدامات اطلاعاتی و پلیسی، تمامی اعضای کلیدی این شبکه شناسایی و طی چند عملیات غافلگیرانه دستگیر شدند. تحقیقات تکمیلی برای شناسایی دیگر افراد مرتبط و بررسی زوایای پنهان پرونده ادامه دارد.
بازار ![]()
-
سه شنبه ۱۷ تير ۱۴۰۴ - ۱۱:۴۵:۲۱
-
۴ بازديد
-

-
عصر قم
لینک کوتاه:
https://www.asreqom.ir/Fa/News/750624/