عصر قم

آخرين مطالب

آتش‌سوزی گسترده در فرانسه فرودگاه مارسی را تعطیل کرد اقتصادی

آتش‌سوزی گسترده در فرانسه فرودگاه مارسی را تعطیل کرد
  بزرگنمايي:

عصر قم - تسنیم / روزنامه هندلزبلات در گزارشی نوشت: پس از یک موج گرمای طولانی، خطر آتش‌سوزی در فرانسه رو به افزایش است. آتش‌نشانان در حال حاضر در حال مبارزه با آتش‌سوزی‌های متعدد در اطراف مارسی هستند که پیامدهایی هم برای گردشگری داشته است.
به دنبال موج گرمای هفته گذشته، آتش‌سوزی‌های جنگلی در چندین نقطه از جنوب فرانسه رخ داده است. فرودگاه مارسی پس از آتش گرفتن یک خودرو در بزرگراه و سرایت شعله‌های آتش به مناطق طبیعی تعطیل شد.
همزمان با پیشروی شعله‌های آتش به سمت این دومین شهر بزرگ فرانسه، فرمانداری به ساکنان منطقه یک مارسی دستور داد در خانه بمانند. به مردم توصیه شد پنجره‌ها را بسته نگه دارند و برای جلوگیری از ورود دود، لباس‌های مرطوب روی منافذ قرار دهند.
در ابتدا از ساکنان حومه پنس-میرابئو خواسته شد که خانه‌های خود را ترک نکنند. به گفته اداره آتش نشانی، 30 هکتار جنگل در اثر این آتش سوزی از بین رفته است.
بیش از 60 ماشین آتش‌نشانی، دو هلیکوپتر و تقریباً 170 آتش‌نشان به منطقه اعزام شدند. حمل و نقل در خط آهن و چندین بخش از بزرگراه در این منطقه قطع شد.
در همین حال، حدود 1000 آتش‌نشان همچنان به مبارزه با آتش‌سوزی بزرگی که روز دوشنبه در نزدیکی شهر ناربون در جنوب فرانسه رخ داد، ادامه می‌دهند. باد مرتباً به این آتش‌سوزی دامن می‌زند. 2000 هکتار از زمین‌های اطراف در آتش سوخته است. هواپیماهای آتش‌نشانی و بالگردها به محل اعزام شده‌اند.
آتش‌سوزی‌های شدید جنگلی در شمال اسپانیا و جنوب فرانسه، زندگی عمومی را تا حدی فلج کرده است.
سخنگوی فرودگاه مارسی-پروانس گفت که از ظهر امروز هیچ پرواز یا فرودی انجام نشده است. برخی از پروازها به فرودگاه‌های منطقه‌ای دیگر هدایت شده‌اند.
مارسی با جمعیتی نزدیک به 870،000 نفر، دومین شهر بزرگ فرانسه پس از پاریس است.
آتش‌سوزی‌های شدیدی همچنین در اسپانیا گزارش شده است. در استان تاراگونا در شمال شرقی اسپانیا، آتش‌سوزی از کنترل خارج شده و مقامات را مجبور کرده است به بیش از 18000 نفر از ساکنان دستور دهند که در خانه‌های خود بمانند. بخش‌های بزرگی از اسپانیا پس از گرم‌ترین ماه ژوئن ثبت شده، در حالت آماده‌باش کامل قرار دارند.
وضعیت به ویژه در منطقه کاتالونیا اسپانیا وخیم‌تر بود، جایی که آتش‌سوزی تاکنون نزدیک به 3000 هکتار از پوشش گیاهی را نابود کرده است. ده‌ها نفر به مناطق امن منتقل شده‌اند.
مقامات اعلام کردند بادهای شدید با سرعت 90 کیلومتر در ساعت و زمین‌های صعب‌العبور، تلاش‌های اطفای حریق را با مشکل مواجه کرده است. بیش از 300 آتش‌نشان و یک واحد اورژانس نظامی به محل اعزام شدند.
طبق گزارش سیستم اطلاعات آتش‌سوزی جنگل‌های اروپا (EFFIS)، اسپانیا در سال 2022 با حدود 500 آتش‌سوزی و سوختن بیش از 300 هزار هکتار، بیشترین آسیب را از آتش‌سوزی‌های جنگلی در اروپا دیده است. امسال تاکنون حدود 21 هزار هکتار زمین در اثر آتش‌سوزی‌های جنگلی در این کشور نابود شده است.
بازار

supports HTML5 video

لینک کوتاه:
https://www.asreqom.ir/Fa/News/750841/

نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield
مخاطبان عزیز به اطلاع می رساند: از این پس با های لایت کردن هر واژه ای در متن خبر می توانید از امکان جستجوی آن عبارت یا واژه در ویکی پدیا و نیز آرشیو این پایگاه بهره مند شوید. این امکان برای اولین بار در پایگاه های خبری - تحلیلی گروه رسانه ای آریا برای مخاطبان عزیز ارائه می شود. امیدواریم این تحول نو در جهت دانش افزایی خوانندگان مفید باشد.

ساير مطالب

هشدار نارنجی بحران در هفت استان

دبل رویز؛ گل دوم پاری سن ژرمن به رئال

طوفان پی‌اس‌جی در مت‌لایف: 2 گل در 9 دقیقه

لیگ ملت‌ها: آن‌ها جور مردان‌شان را می‌کشند

حسین‌نژاد برای تیم روسی بازی کرد

تلاش برای یافتن راه‌حل مسالمت‌آمیز در پرونده بیرانوند

شاید مهم‌ترین خرید این فصل استقلال!

تناقض‌گویی «نتانیاهو» درباره وضعیت برنامه‌ هسته‌ای ایران

معاون اول قوه‌ قضائیه: پرونده‌های جاسوسان رژیم صهیونیستی به‌سرعت درحال بررسی است و به‌شدت با آن‌ها برخورد خواهد شد

تأکید فرمانده نیروی زمینی ارتش بر پاسداری بی‌قیدوشرط از مرزهای ایران

ادعای عجیب گنجی؛ طلسم‌های یهودی کف خیابان پیدا شد

ایران خواستار تحقیق فوری سازمان ملل درباره استفاده از مزدوران در تجاوز رژیم اسرائیل علیه ایران شد

نتانیاهو: ترامپ پیشنهاد اخراج ساکنان غزه را نداده است!

باران شدید و سیل در آذربایجان شرقی

دهمین قهرمانی رئال مادرید در کوپا دل ری با برتری 2-1 مقابل سویا در سال 1962

تنها دلخوشی گل‌گهر در این پنجره تاریک

پاسخ مدیر ایرانی شفیلد به داغ‌ترین شایعه استقلال

روانخواه، پرانرژی در کنار نسل باانگیزه تیم ملی امید

ورود مریخی به استادیوم برای تماشای دیدار رئال - پاری سن ژرمن

پاری سن ژرمن - رئال مادرید؛ ترکیب رسمی

هاشمیان: با کوله‌باری از تجربه برگشتم!

ماندن رناتو سانچز روی دست پاری سن ژرمن؛ او مشتری ندارد

گل دوم پاری سن ژرمن به رئال توسط دمبله

گل اول پاری سن ژرمن به رئال توسط رویز

دلیل تفاوت فشار بین ماکسیمم و مینیمم

در جریان افزایش فشارخون چه اتفاقی برای بدن می‌افتد؟

زایمان‌های 100 میلیونی؛ لاکچری‌بازی به فرزندآوری رسید!

مجازات پسری که برای جلوگیری از تجاوز، مرتکب قتل شد

اجتماع بانوان مشهدی با یاد زینب کبری(س)

یاسین لبخندزنان در جمع پرسپولیسی‌ها!

بهترین دوران مدیریتی فتح الله زاده در استقلال

دست‌نشان دستیار کمالوند در نساجی شد

مهسا کدخدا: علاقه داریم با تیم ملی مردان تمرین داشته باشیم

سخنگوی پرسپولیس انتخاب شد

خبر نگران‌کننده از آرنولد به رئال رسید

لیگ ملت‌ها: ولاسکو سریع صدر را پس گرفت

سعید معروف کراش خیلی از بازیکنان بود!

شایعه بزرگ در ترکیه؛ مورینیو به دنبال طارمی

هشدار طب ایرانی درباره آلودگی هوا و توصیه‌هایی برای پیشگیری از آسیب‌ها

در کشور ما از هر 4 نفر حداقل یک نفر فشار خون دارد و نمی‌داند!

السودانی: موضع عراق در قبال تجاوزات به ایران، بازتاب‌دهنده دیدگاه مردم است

لحظاتی از آنچه رهبر انقلاب در طول این سال‌ها درباره‌ی ایران_عزیز گفتند...

اعلام جرم دادستان مرکز استان گیلان علیه عضو شورای اسلامی شهر رشت

وزیر دفاع: ضربه کاری نیروهای مسلح ایران در برابر تجاوز رژیم صهیونی منجر به درخواست آتش‌بس شد

ادعای جدید نتانیاهو درباره برنامه هسته‌ای ایران

عطریانفر: حضور پرشهامت و شجاعت رهبری در مراسم شب عاشورا و تاکید برهویت ایرانی جز جنبه های ذاتی ایران است

برگزاری دوره‌های «تربیت مربی حفظ و روخوانی قرآن» در حرم بانوی کرامت

جزئیات حادثه آتش‌سوزی در بیمارستان پیرانشهر اعلام شد

درخواست جالب مادر شهیدان خالقی‌پور‌ از مردم ایران

تروریست فراری را شناسایی و معرفی کنید