عصر قم

آخرين مطالب

فتح‌الله‌زاده: جباری با یک دستیار خارجی سرمربی شود ورزشی

فتح‌الله‌زاده: جباری با یک دستیار خارجی سرمربی شود
  بزرگنمايي:

عصر قم - ورزش 3 /علی فتح‌الله‌زاده، مدیرعامل سابق باشگاه استقلال، در یک گفتگویی، به سوالات مختلف پاسخ داد. وی درباره اینکه آیا در دوران او فایل‌های صوتی مانند فایل منتسب به علیرضا اسدی، عضو هیئت مدیره استقلال لو می‌‎رفت، پاسخ جالبی داد.
مدیرعامل سابق استقلال اظهار داشت: «در آن زمان، خود رسانه‌ها به‌صورت مستقیم با سه یا چهار نفر از اعضای هیئت‌مدیره مصاحبه می‌کردند. وقتی پنج نفر درباره یک موضوع صحبت می‌کردند، مجموعه‌ی این صحبت‌ها به‌صورت یک گزارش یا فایل صوتی منتشر می‌شد. مصاحبه که دیکته یا متن کتابی نیست تا تمام جملات شبیه به هم باشد؛ طبیعی است که دیدگاه‌ها متفاوت باشند و همین تفاوت‌ها گاه باعث تنش‌هایی در باشگاه می‌شد.»
وی افزود: «از آن پس تصمیم گرفتیم که در باشگاه فقط سخنگو یا مدیرعامل مجاز به صحبت در رسانه‌ها باشد و سایر اعضای هیئت‌مدیره در هیچ موضوعی اظهارنظر نکنند. واقعاً صحبت کردن، وظیفه هیئت‌مدیره نیست؛ بلکه نقش آن‌ها در سیاست‌گذاری‌های کلان باشگاه تعریف می‌شود و امور اجرایی باید در اختیار مدیرعامل باشد.»

عصر قم

فتح‌الله‌زاده همچنین تصریح کرد: «البته اخیراً یک روند جدید رایج شده و مفهومی به‌نام «نماینده تام‌الاختیار هلدینگ» تعریف کرده‌اند که نقش پررنگی در امور باشگاه دارد و می‌خواهد به‌تنهایی در رسانه‌ها صحبت کند. به نظر من، این مسئله باعث ایجاد تنش خواهد شد. پیشنهاد من این است که خود هیئت‌مدیره در جلسه‌ای تصمیم بگیرد که تنها یک نفر در امور رسانه‌ای باشگاه اظهارنظر کند؛ حال چه سخنگو باشد، چه مدیرعامل. وقتی سخنگو مشخص شده، دیگر نباید فرد دیگری در رسانه‌ها صحبت کند، چرا که این کار موجب افزایش مشکلات خواهد شد، نه کاهش آن.»
فتح‌الله‌زاده درباره انتشار فایل صوتی علیرضا اسدی گفت: «آقای اسدی به یکی از هواداران اعتماد کرده و با او صحبت کرده است. این کار از نظر من نه اخلاقی است و نه جوانمردانه. نباید چنین رفتارهایی رخ دهد. همچنین معتقدم جامعه رسانه نیز نباید به رفتارهای غیراخلاقی این‌چنینی بیش از حد ضریب بدهد یا آن‌ها را بازنشر کند.»
بازار


مدیرعامل پیشین آبی‌ها در واکنش به توییت قدیمی سخنگوی جدید استقلال که در آن اعلام کرده هوادار استقلال نیست در این‌باره اظهار داشت: «من واقعاً از ماجرا بی‌اطلاعم. شاید در همان زمان هم ایشان پرسپولیسی نبوده و استقلالی بوده. ما زمانی که طرفدار تیم خاصی نباشیم، ممکن است چنین رفتارهایی از ما سر بزند. به نظر من این‌ها مسائل مهمی نیستند. باشگاه استقلال مسائل جدی‌تر و حرفه‌ای‌تری دارد که باید به آن‌ها بپردازیم.»


وی ادامه داد: «ایشان اکنون مسئولیت سخنگویی استقلال را پذیرفته و خود را به‌عنوان یک استقلالی معرفی کرده است. باید به او احترام گذاشت و کمک کرد. هرچه تیم‌های فوتبال ما بدون حاشیه‌تر باشند، فوتبال ایران رشد بیشتری خواهد کرد و همه ما از آن خوشحال می‌شویم. به‌نظر من، وقت آن است که همه ما فرهنگ مثبت‌اندیشی را گسترش دهیم.»
اگر شما مدیرعامل استقلال بودید، آیا مجتبی جباری را به‌عنوان سرمربی انتخاب می‌کردید؟ فتح‌الله‌زاده در پاسخ به این سؤال گفت: «اگر شرایط مهیا بود، قطعاً این کار را می‌کردم. من تصور نمی‌کردم سهراب بختیاری‌زاده با محمد نوازی بتواند این‌چنین نتایج خوبی کسب کند. ما نباید سرمایه‌ها و نیروهایمان را بسوزانیم.»
وی افزود: «در همان زمان هم به دوستان گفتم اگر من بودم، چند بازی را به سهراب یا آقای نوازی می‌سپردم و تیم را تقویت می‌کردم تا فصل تمام شود و در پایان فصل درباره سرمربی آینده تصمیم‌گیری می‌کردم. حالا که مجتبی جباری آمده، باید از او حمایت کرد. کاری که او در چند بازی اخیر انجام داده، کار ساده‌ای نبوده. در چند سال گذشته، ما به هیچ تیمی 5 گل نزده بودیم. این یک دستاورد ارزشمند است. باید از چنین موفقیت‌هایی صیانت کنیم.»
اگر جباری قهرمان جام حذفی شود و شما مدیرعامل باشید، او را حفظ می‌کنید؟ فتح‌الله‌زاده در پاسخ به این فرض گفت: «اگر مجتبی جباری قهرمان جام حذفی شود، من حتماً او را حفظ می‌کردم، حتی در کنار یک مربی خارجی بزرگ. به‌عبارت دیگر، جباری سرمربی باقی می‌ماند و مربی خارجی به‌عنوان دستیار کنارش قرار می‌گرفت. مگر گابریل پین، مربی بزرگ ایتالیایی، دستیار فرهاد مجیدی نشد؟ همان‌طور که پین کنار مجیدی قرار گرفت، ما هم می‌توانیم یک مربی بزرگ خارجی را کنار جباری قرار دهیم. چه اشکالی دارد؟»

لینک کوتاه:
https://www.asreqom.ir/Fa/News/730938/

نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield
مخاطبان عزیز به اطلاع می رساند: از این پس با های لایت کردن هر واژه ای در متن خبر می توانید از امکان جستجوی آن عبارت یا واژه در ویکی پدیا و نیز آرشیو این پایگاه بهره مند شوید. این امکان برای اولین بار در پایگاه های خبری - تحلیلی گروه رسانه ای آریا برای مخاطبان عزیز ارائه می شود. امیدواریم این تحول نو در جهت دانش افزایی خوانندگان مفید باشد.

ساير مطالب

مراسم سی‌ودومین سالگرد تأسیس هیئت خادم‌الرضا (ع) در قم برگزار شد

بازگشت هامبورگ به بوندسلیگا بعد از هفت سال!

جشن پُر گل یاران محرمی در مسیر قهرمانی

صحبت‌های سردار آزمون بعد از قهرمانی با شباب الاهلی در جام ریاست جمهوری امارات

ساوتهمپتون سیتی را مسخره کرد؛ یک امتیاز بدون بازی!

مصاحبه علیرضا بیرانوند با جواد خیابانی درباره مذاکره با استقلال و پیوستن به پرسپولیس در سال1397

مولر: ناراحت نیستم، قدردانی‌ شما بی‌نظیر بود!

برپایی نمایشگاه عکس حریم امن حرم در نگارستان اشراق قم

اعلام برنامه قطعی برق مناطق قم در روز یکشنبه

جزئیات جدید از فوت اعضای خانواده در سقوط چاه کشاورزی

نمایش آثار جشنواره ملی عکس حریم امن حرم در نگارستان اشراق قم

بریس سورلوث، گل دوم اتلتیکو مادرید به رئال سوسیداد

گل اول اتلتیکو مادرید به رئال سوسیداد توسط سورلوث

توماس مولر در میان تشویق شدید هواداران بایرن مونیخ بعد از پایان در آلیانز آرنا خداحافظی کرد

خلاصه بازی بایرن مونیخ 2 - مونشن گلادباخ 0

«هری کین» بالاخره اولین جام دوران حرفه‌ای خود را بالای سر برد

پوکر سورلوث، گل چهارم اتلتیکو مادرید به رئال سوسیداد!

نارضایتی هواداران بایرن؛ پیراهن‌مان مایه شرم است!

مانوئل نویر در حرکتی زیبا پس از دریافت جام قهرمانی، آن را به مولر داد تا او جام را بالای سر ببرد

شبیه‌سازی گل‌های مرحله نیمه نهایی لیگ قهرمانان اروپا با لگو

مسی و رونالدو هم این رکورد را نداشتند

تاکنون 2600 مگاوات پروانه احداث نیروگاه خورشیدی در قم صادر شده است

پیشنهاد موسویان برای حل اختلاف ایران و آمریکا بر سر غنی‌سازی

دیدار وزرای خارجه ایران و قطر در دوحه

اظهارات سفیر آمریکا در سرزمین‌های اشغالی علیه برنامه هسته‌ای ایران

مراسم بزرگداشت سالروز شهادت آیت‌الله رئیسی در اهواز برگزار می‌شود

مرگ مرموز دختر جوان؛ متهم ادعای بی‌گناهی کرد

وکالت رایگان مصدومان حادثهٔ بندر شهید رجایی

طرح‌های جذاب کارگران نخبه برای بهره‌وری تولید

رازگشایی از فروش کودک در بیمارستان؛ نوزاد 2 ماهه صد میلیون تومان فروخته شد

کلاهبرداری 270 میلیاردی یک زن با فروش انواع خودرو

درگیری مرگبار دو همسایه بر سر بچه گربه‌ها

جلسه داور ال‌کلاسیکو با حضور نماینده رئال مادرید

اتهام علیه خانواده بکام؛ رفتارهای سمی دارند!

پاسخ به سیتی؛ نمی‌شود بگوییم بفرمایید گل بزنید!

تساوی یوونتوس و لاتزیو در بازی بزرگ؛ جنگ سهمیه کِش پیدا کرد!

گل دوم بایرن مونیخ به مونشن گلادباخ

نگهداری خاص از الماس بارسا؛ یامال، جوان اول دنیا

اشک‌های مادر مولر در وداع احساسی با آلیانز آرنا!

بایرن 2-0 گلادباخ؛ پایان شیرین مولر در آلیانز آرنا

پاداش اینزاگی به حساب طارمی واریز شد

اولین ماموریت غیرممکن ژابی؛ توافق پپ و مورینیو

فتح‌الله‌زاده: جباری با یک دستیار خارجی سرمربی شود

«اختلال اضطراب پس از سانحه» قابل درمان شد

سرطان سینه تا حد زیادی قابل درمان است

برچسب هوشمند؛ پزشک آینده روی پوست شما

واکنش عراقچی به سخنان اخیر ویتکاف

نمایندگی ایران در سازمان ملل: ادعای ارسال لانچر موشک فتح به روسیه، مضحک است

واکنش سفارت هند در ایران درباره توهین به عراقچی

تسنیم بررسی کرد؛ آیا آمریکا پیشنهاد به لغو غنی‌سازی ایران داده است؟