عصر قم

آخرين مطالب

ارتباط بین مزاج و شخصیت؛ همه چیز درباره سردترین طبع بدن گفتگو

ارتباط بین مزاج و شخصیت؛ همه چیز درباره سردترین طبع بدن
  بزرگنمايي:

عصر قم - مهر /سرد مزاجی یکی از دسته‌بندی‌ها و خصوصیات مهم در طب ایرانی است که به افرادی اطلاق می‌شود که بدنشان در برابر سرما و هوای سرد بیشتر از حد معمول آسیب می‌بیند.
فاطمه معینی متخصص طب ایرانی در رابطه با طبع و مزاج‌ها در طب ایرانی و بررسی شخصیت شناسی هر طبع و مزاج توضیحاتی داد و گفت: سردمزاجی یکی از دسته‌بندی‌ها و خصوصیات مهم در طب ایرانی است که به افرادی اطلاق می‌شود که بدنشان در برابر سرما و هوای سرد بیشتر از حد معمول آسیب می‌بیند.
وی ادامه داد: افرادی که طبعشان سرد است به طور معمول استخوان بندی ظریف و مفاصل آن‌ها بدون برجستگی است؛ کسانی که طبع سردی دارند اعمال، رفتار و گفتار بسیار آرام، تن صدای پایین و کم انرژی و آرام هستند.
معینی اظهار داشت: از نظر رطوبت و خشکی بدن نیز افرادی که پایه بدنی‌شان رطوبت دارد، از نظر وزنی پرتر بوده و استعداد چاقی دارند؛ اما افرادی که بدن‌های خشکی دارند افرادی هستند که بسیار لاغر هستند که اگر سرما همراه با رطوبت باشد اغلب بدنشان پر و چاق است و اگر فردی سردی همراه با خشکی باشد این‌ها بسیار ظریف جثه هستند.
ویژگی‌های افراد بلغمی
وی ادامه داد: افرادی که سرد و تر یا به اصطلاح بلغم هستند، افرادی بسیار آرام، دنبال هیجان نیستند و قابل اعتماد هستند. همچنین اگر با اشخاصی که این مزاج را دارند، مواجه شوید، از همان نگاه اول می‌توانید به این نتیجه برسید که با اشخاصی خجالتی روبه‌رو هستید.
متخصص طب ایرانی اظهار داشت: افرادی با مزاج بلغمی ترجیح می‌دهند زندگی آرامی را با محوریت خانه و خانواده داشته باشند، آن‌ها درگیر دنیای اطراف خود نمی‌شوند. این افراد خیلی وفادارند و رفتار طرف مقابل را تحمل می‌کنند اما زمانی که رابطه‌شان را با کسی قطع می‌کنند، هیچ‌وقت به آن رابطه بر نمی‌گردند.
معینی متذکر شد: مردان دارای مزاج سرد اندامی درشت و مایل به چاق دارند. پوست این افراد می‌تواند سفید یا گندمی باشد. در لمس پوست سردی و خشکی احساس می‌شود. این افراد موی چندان پرپشتی ندارند و کسالت در چهره آن‌ها قابل مشاهده است. مردان بلغمی به رنگ‌هایی چون آبی و سبز تمایل بیشتری دارند و در انتخاب لباس بیشتر این دو رنگ را برمی‌گزینند. این مردان همچنین آرام و صبور بوده و زیاد قوی نیستند.
وی اذعان کرد: زنان بلغمی مزاج چندین مشخصه مهم دارند. این بانوان نیز از هیکلی درشت و پوستی سفید رنگ برخوردارند. پوست آن‌ها خشک و مستعد آکنه و جوش است. به دلیل حساسیت زیاد به سرما، سرماخوردگی در فصل زمستان بسیار برای آن‌ها اذیت‌کننده است. این بانوان همچنین تمایل بسیار زیادی به خواب داشته و ساعت‌های طولانی استراحت می‌کنند، بنابراین از بیدار شدن از خواب در طول روز کسل و بی‌انرژی هستند.

عصر قم


ویژگی‌های خلقی افراد سوداوی
متخصص طب ایرانی در ادامه گفت: افرادی که مزاج سرد و خشک دارند به شدت درون‌گرا، دارای وسواس‌های فکری و ریزبینی بیش از حد، ناتوانی‌های جنسی، بی حوصله شدن، ناامیدی، بی‌حالی، گوشه‌گیری و انزوا، یبوست، بی‌اشتهایی و لاغری، نیاز دائمی به گریه کردن بی دلیل، حساسیت بالا، کهیر پوست و وجود درد در بدن بدون دلیل می‌شود.
ویژگی‌های ظاهری افراد سوداوی
معینی مطرح کرد: بیشتر افراد سوداوی مزاج، رنگ پوست تیره‌ای دارند و ممکن است لکه‌های تیره رنگی در پوست آنها ظاهر شود، پوست آن‌ها نسبت به سایر هم‌سن و هم‌جنسان خود خشک‌تر است، موهای سر کم‌پشت اما موهای بدن زیاد دارند، اغلب این افراد اندام لاغر و تکیده‌ای دارند، معمولاً صورت و چانه کشیده‌تری نسبت به نُرم جامعه داشته و همچنین اشتهای کاذب و ریزه‌خوار هستند.

عصر قم


مواد غذایی مناسب برای افراد سرد مزاج
متخصص طب ایرانی اذعان کرد: افراد با طبع سرد، به دلیل مزاج سرد بدنشان نسبت به افراد گرم مزاج متفاوت‌تر و حساس‌تر به مواد غذایی، واکنش نشان می‌دهند. سردمزاج‌ها معمولاً دارای علائمی مانند احساس سرمای بیشتر، خستگی زودرس، ضعف عمومی، کاهش انرژی و حتی گاهی افسردگی و اضطراب هستند؛ این افراد باید از مصرف بیش از حد خوراکی‌های سرد پرهیز کرده و خوراکی‌های گرم را در برنامه غذایی خود بگنجانند.
وی هشدار داد: نکته قابل توجه برای افراد سوداوی این است که از ادویه‌های گرم استفاده نکنند، زیرا این ادویه‌ها درسته که حرارت بدنشان را بالا می‌برد اما از جهت خشکی بدن را بیشتر کرده و بدنشان به آن ادویه گرم واکنش نشان می‌دهد؛ این افراد بیشتر از خوراکی مانند شیر برنج، سوپ جو که رطوبت بدنشان را بالا می‌برد استفاده کنند.
معینی در پایان خاطر نشان کرد: آشنایی با مزاج‌های چهارگانه همانند یک تست روانشناسی است که می‌توانید با شخصیت افراد تا حدودی آشنا شوید؛ اگر در زندگی این دانش را داشته باشید ر در روابط بین فردی و اجتماعی بسیار کمک کننده است.

لینک کوتاه:
https://www.asreqom.ir/Fa/News/719714/

نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield
مخاطبان عزیز به اطلاع می رساند: از این پس با های لایت کردن هر واژه ای در متن خبر می توانید از امکان جستجوی آن عبارت یا واژه در ویکی پدیا و نیز آرشیو این پایگاه بهره مند شوید. این امکان برای اولین بار در پایگاه های خبری - تحلیلی گروه رسانه ای آریا برای مخاطبان عزیز ارائه می شود. امیدواریم این تحول نو در جهت دانش افزایی خوانندگان مفید باشد.

ساير مطالب

گرامیداشت یاد شهدای اقتدار و امنیت در حرم بانوی کرامت

تخصیص 2 همت برای درمان بیمه شده های تامین اجتماعی قم

تبدیل مرکز ترک اعتیاد به کارگاه آموزشی و ایجاد اشتغال

شمار مشترکان گاز طبیعی در قم از 470 هزار نفر فراتر رفت

برگزاری رویداد تک گویی عاشورایی در قم

تشییع باشکوه پیکر شهید حملات ددمنشانه رژیم صهیونیستی به خاک مقدس ایران اسلامی در زاهدان

دانشگاه خوب می‌تواند ملت خود را به سعادتی واقعی برساند/ دانشگاه شاهد باید در مسیر توسعه علومی گام بردارد که برای جامعه منفعت داشته باشد

نکات لازم برای مقابله با بیماری‌های گوارشی در فصل گرما

اداره مالیات، سنگر راهبردی در مسیر جذب سرمایه‌گذاران است

سرپرست مدیریت حسابرسی مالیاتی منطقه آزاد کیش منصوب شد.

روایت شاهدان عینی از حادثه انفجار واحد مسکونی در قم

دنیای پرداخت گزارش می دهد/ اپلیکیشن دی‌دار راهی نوین برای ارائه خدمات بیمه‌ای

اطلاعیه در خصوص جاماندگان سنجش نوآموزان بدو ورود به دبستان

رونمایی از کتاب پناه پدر در قم

مروری بر مهمترین خبر‌های قم در روز یکشنبه 22 تیر 1404

دیدار چهره‌به‌چهره مدیرکل بنیاد شهید منطقه دو استان قم با خانواده شهدا و ایثارگران

استاندار یزد زنده نگه داشتن خاطره شهدای اقتدار را خواستار شد.

حضور بوکسور نوجوان قمی در اردوی تیم ملی بوکس

افزایش دمای هوا از روز چهارشنبه در قم

برگزاری دومین نوبت آزمون سراسری 1404 همزمان با سراسر کشور در کیش

شور تابستانی کودکان و نوجوانان در فرهنگسراهای کیش

رئیس بنیاد شهید: خانواده‌های شهدای حمله اخیر رژیم صهیونیستی تحت پوشش بیمه دی قرار می‌گیرند

خرد و کلان گزارش می دهد/ رشد 72 درصدی حق بیمه تولیدی بیمه دی در بهار

قصاص برای قاتل مهندس شبکه فرودگاه امام

اولین گل آنتونیو کاسانو در سری آ؛ به بهانه 43 سالگی پسر طلایی ایتالیا

خشم فرانسه از رفتار انریکه؛ منزجرکننده!

خلاصه فینال ویمبلدون 2025

لشگری: بازیکنی بخواهد جدا شود یا اضافه شود فقط با نظر هاشمیان است

ده بازیکن برتر جام جهانی باشگاه ها 2025

لشگری: فعلا با استعفای شادی رضایی موافقت نشده است

گلهای منتخب جام جهانی باشگاه ها 2025

برای چلسی که حالا بر بام دنیا ایستاده

آغاز مذاکره پرسپولیس برای دانیال اسماعیلی‌فر و ترابی!

درآمد هنگفت چلسی با قهرمانی در جام جهانی

دستیار رئیس مجلس: مذاکره ذاتا قابل انجام است اما زمان، موضوع و چگونگی آن محل بحث است

ابطحی: کشور باید سریع‌تر از حالت تعلیق خارج شود

بازدید استاندار قم از پروژه تکمیل مرکز آموزشی کودکان شهید بهشتی

نشست فعالان عفاف و حجاب فرصتی برای ارائه بی‌واسطه طرح‌ها به مسئولان است

برگزاری جلسه ستاد اقامه نماز استان قم به ریاست استاندار قم

جزئیات دستگیری یکی از بزرگ‌ترین قاچاقچیان مواد مخدر

رگبار و رعد و برق در 21 استان

جزئیات انفجار در پردیسان قم

15 هزار لهستانی در انتظار تیم ملی والیبال ایران

لیست پرستاره ژاپن برای هفته سوم لیگ ملت‌ها

درآمد باشگاه‌های حاضر در جام جهانی 2025

جلسه مهم پرسپولیس و استقلال خوزستان بر سر بیفوما

دستاوردهای یامال در 18سالگی

دختر اسکیت باز ایران: در جنگ هم تمرین کردم تا طلای جام جهانی را از دست ندهم

دبل قهرمان جهان؛ مسی هم این عنوان را ندارد!

صعود راحت والیبالیست‌های نوجوان ایران به مرحله دوم قهرمانی آسیا