عصر قم

آخرين مطالب

گلایه از افزایش ناگهانی شهریه دانشگاه آزاد در محضر رهبر انقلاب گفتگو

گلایه از افزایش ناگهانی شهریه دانشگاه آزاد در محضر رهبر انقلاب
  بزرگنمايي:

عصر قم - فارس / در جریان دیدار روز سه‌شنبه دانشجویان با رهبر انقلاب، یکی از دانشجویان دانشگاه آزاد نسبت به افزایش ناگهانی و چند برابری شهریه رشته‌های علوم پزشکی بدون اطلاع‌رسانی قبلی اعتراض کرد.
در جریان دیدار روز سه‌شنبه دانشجویان با رهبر انقلاب، یکی از دانشجویان دانشگاه آزاد نسبت به افزایش ناگهانی و چند برابری شهریه رشته‌های علوم پزشکی بدون اطلاع‌رسانی قبلی اعتراض کرد.
وی با اشاره به ابهام در ماهیت دانشگاه آزاد اظهار داشت: «مسئولان دولتی دانشگاه آزاد را نهادی خصوصی می‌دانند و تأکید می‌کنند که نظارتی بر آن ندارند، اما خود دانشگاه آزاد مدعی است که یک نهاد عمومی است و تحت نظارت نهادهایی همچون شورای عالی انقلاب فرهنگی و وزارت بهداشت قرار دارد. با این حال، زمانی که دانشجویان خواسته‌ها و مشکلات خود را مطرح می‌کنند، مسئولان نظارتی از پاسخگویی طفره می‌روند و اعلام می‌کنند که دانشگاه آزاد کاملاً مستقل است.»
این دانشجو با انتقاد از افزایش ناگهانی شهریه در رشته‌های پزشکی، دندانپزشکی و داروسازی، گفت: «شهریه این رشته‌ها بدون اطلاع قبلی چند برابر شده است، در حالی که طبق قانون باید اطلاع‌رسانی لازم صورت می‌گرفت. دانشجویان و خانواده‌هایشان باید از این تغییرات آگاه می‌بودند. خانواده‌های ما، از جمله پدر بازنشسته و مادر معلم من، چگونه می‌توانند ماهی 15 میلیون تومان شهریه پرداخت کنند؟»
وی در پایان از رهبر انقلاب درخواست کرد که به مشکلات دانشجویان دانشگاه آزاد و به‌ویژه دانشجویان مطالبه‌گر توجه شود و خواستار پیگیری این مسئله برای کاهش فشار مالی بر دانشجویان شد.
بازار
به گزارش خبرگزاری فارس، در مهرماه 1403، دانشگاه آزاد اسلامی بدون اطلاع‌رسانی قبلی، شهریه رشته‌های علوم پزشکی را به‌طور قابل‌توجهی افزایش داد که این اقدام موجب اعتراضات گسترده‌ای از سوی دانشجویان و خانواده‌های آنان شد.
پیش از این، شهریه سالانه رشته‌های پزشکی، دندان‌پزشکی و داروسازی در دانشگاه آزاد حدود 32 میلیون تومان بود. اما در سال تحصیلی 1404-1403، این مبلغ به 90 میلیون تومان در هر ترم افزایش یافت که به معنای سالانه د میلیون تومان است. این افزایش بیش از 200 درصدی، بسیاری از پذیرفته‌شدگان را در شوک فرو برد و خانواده‌های آنان را با مشکلاتی مواجه کرد. 
بر همین اساس برخی از دانشجویان با تجمع در مقابل ساختمان‌های دانشگاه و نهادهای دولتی، خواستار تجدیدنظر در این تصمیم شدند. 
در واکنش به این اعتراضات، رئیس دانشگاه آزاد اسلامی اعلام کرد که تعیین شهریه‌های جدید بر اساس مقایسه با شهریه‌های پردیس‌های دانشگاه‌های دولتی، به‌ویژه دانشگاه تهران، صورت گرفته است.
وی اظهار داشت که شهریه‌های دانشگاه آزاد در رشته‌های علوم پزشکی همواره بین 80 تا 100 درصد شهریه‌های پردیس‌های دانشگاه تهران محاسبه می‌شود و این افزایش بر اساس عدالت بوده است. 
با این حال، این توضیحات نتوانست نگرانی‌های دانشجویان و خانواده‌های آنان را کاهش دهد و بسیاری همچنان نسبت به این افزایش ناگهانی شهریه‌ها معترض بودند.

supports HTML5 video

لینک کوتاه:
https://www.asreqom.ir/Fa/News/708198/

نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield
مخاطبان عزیز به اطلاع می رساند: از این پس با های لایت کردن هر واژه ای در متن خبر می توانید از امکان جستجوی آن عبارت یا واژه در ویکی پدیا و نیز آرشیو این پایگاه بهره مند شوید. این امکان برای اولین بار در پایگاه های خبری - تحلیلی گروه رسانه ای آریا برای مخاطبان عزیز ارائه می شود. امیدواریم این تحول نو در جهت دانش افزایی خوانندگان مفید باشد.

ساير مطالب

گلر استقلال با کلین‌شیت به نیمکت برمی‌گردد!

تحول عجیب در نیم فصل دوم لیگ یک!

پیشکسوت استقلال: مشخص شد، زدن 5 گل به آلومینیوم اتفاقی بوده است

پرتابگر ایران: صدم را برای قهرمانی آسیا گذاشته‌ام

ابراهیمی: پرسپولیس یک ضعف جدی دارد

مدعیان کشتی جهان به مصاف هم می‌روند

ژاوی: همسرم از فوتبال دیدنم شاکی است!

حکم فیفا برای مشت‌زنی و کتک‌کاری

کارتال: مشت زدن به فردی مثل پیروانی قابل قبول نیست

علیپور: 90 دقیقه به من فحش دادند، کمیته انضباطی کجاست؟

محرومیت دو عضو خیبر به‌دلیل کتک‌‌زدن سرپرست پرسپولیس

یونایتد 4-1 بیلبائو: بدترین منچستر تاریخ در فینال!

بازیکن گل‌گهر خادم حرم امام رضا (ع) شد

دقیقی: کارتال رفتاری مغرورانه داشت اما بی‌عرضه بودیم که پرسپولیس را نبردیم

برگزاری بیستمین آزمون تخصصی حفظ قرآن با حضور 787 نفر در قم

نهمین جشنواره «اولین تجربه» در قم به کار خود پایان داد

آقای عثمان اندونگ، تا وقتی روزبه چشمی هست چرا سرخیو راموس؟!

شکایت دوباره میثاق معمارزاده از پرسپولیس!

بین تراکتور و پرسپولیس تبعیض گذاشتند؟

بازیکنان تراکتور بعد از قهرمانی ممنوع المصاحبه شدند!

خرید احتمالی پرسپولیس از هفته بیست و نهم!

دبیر: کامران قاسمپور به کرونا مبتلا شده است

حواشی و اخبار دنیای فوتبال با عبدالله روا

واکنش خداداد عزیزی سرپرست تراکتور به سوال خبرنگاران: من ممنوع المصاحبه هستم

آنالیز گلهای بازی پاری سن ژرمن 2 -1 آرسنال

خبر تکراری؛ استعفای ساکت الهامی از سرمربیگری نساجی

تک گل چلسی به دورگاردن توسط دیوزبری هال

گل سوم منچستریونایتد توسط هویلون در دقیقه 85

گل چهارم منچستریونایتد توسط میسن مونت در دقیقه 90+1

جنجال شدید در پایان نشست خبری پرسپولیس؛ کارتال بلند شد و رفت!

درخواست های سرمربی پرسپولیس برای تقویت تیم

داوودی نژاد، مدیر روابط عمومی هئیت فوتبال لرستان: مدیر رسانه پرسپولیس به خبرنگاران توهین کرد

صحبت‌های طاهرخانی درباره مصدومیتش در حادثه آتش‌سوزی

علیپور: وقتی چیزی نمی‌گوییم و سرمان پایین است، باید توسری بخوریم؟!

حامد لک: سال سختی برای تیم ما بود و تغییرات زیاد سرمربی برای هر تیمی سم است

گل اول منچستریونایتد توسط میسن مونت در دقیقه 72

باشگاه خیبر خرم آباد با انتشار این ویدئو به داوری بازی پرسپولیس اعتراض کرد

گل دوم منچستریونایتد توسط کاسمیرو در دقیقه 81

توئیت رئیس‌جمهور پزشکیان درباره خلیج فارس

رونمایی از دو کتاب درباره شهید آیت‌الله رئیسی

معنی ضرب المثل "نفسش از جای گرم درمی‌آید"

کتاب‌های تازه محمدرضا شفیعی کدکنی در نمایشگاه امسال

بدون تعارف با دو خادم حرم رضوی

کمبود داوطلب در رشته‌های بیهوشی، طب اورژانس و اطفال

رگبار و رعد و برق در نواحی شمال غرب کشور طی دو روز آینده

برگزاری شادپیمایی و اجتماع خادمیاران رضوی استان قم

تساوی دلسوختگان اهل بیت برابر عرشیا آذربایجان شهر قدس

دومدال برنز ره آورد رزمی کاران قمی از مسابقات هانمادانگ کشور

مجتبی جباری سرمربی استقلال:حتما از این بازی برای جام حذفی استفاده می‌کنیم

ایمان عالمی، سرپرست استقلال:اصلا در مورد جهرمی حرف نزنید چون در شان ما نیست