عصر قم

آخرين مطالب

مدیرعامل سازمان سرمایه گذاری تهران خبر داد

اعطای اختیارات جدید به شهرداران تهران/ اجرای پروژه‌های مشارکتی پایتخت بدون معطلی شهرداری تهران

اعطای اختیارات جدید به شهرداران تهران/ اجرای پروژه‌های مشارکتی پایتخت بدون معطلی
  بزرگنمايي:

عصر قم - مدیرعامل سازمان سرمایه گذاری شهرداری تهران از افزایش سطح اختیارات مالی شهرداران مناطق برای اجرای پروژه های مشارکتی خبر داد.

به گزارش شهر ، نوید خاصه باف در خصوص افزایش اختیارات شهرداری های مناطق در حوزه سرمایه گذاری، گفت: از گذشته تاکنون هر پروژه مشارکتی حتی پروژه های کوچک مقیاس که در مناطق اجرایی می شد باید مجوز سازمان سرمایه گذاری را اخذ می کرد، بگونه ای که بعد از بررسی پروژه در سازمان،‌ به شهرداران مناطق تفویض اختیار می کردیم که نسبت به جذب مشارکت و سرمایه گذاری اقدام کنند.
وی با بیان اینکه تعداد مناطق بالا و حجم پروژه های ارسالی به سازمان سرمایه گذاری به قدری زیاد بود که بررسی پرونده پروژه ها ماه ها زمان می برد و این مسئله موجب بروز مشکلاتی شده بود، تصریح کرد: بر همین اساس با استناد به تبصره های قانون بودجه 1402 شهرداری تهران، اختیاراتی برای شهرداران مناطق در حوزه پروژه های مشارکتی در نظر گرفته شد و مبالغ اختیاری آنها را اصلاح کردیم.
به گفته خاصه باف؛ بر این اساس برای پروژه های مشارکتی تا سقف 4000 میلیارد تومان باید سازمان سرمایه گذاری مجوزهای لازم را ارائه کند، پروژه های بین 4000 تا8000 میلیارد هم می‌‍بایست در کمیسیون برنامه و بودجه شورای شهر بررسی شود و در مورد پروژه های با بیش از 8000 میلیارد تومان نیز باید در صحن علنی شورای شهر برای آنها تصمیم گیری شود.
مدیرعامل سازمان سرمایه گذاری شهرداری تهران با تاکید بر اینکه ارائه مجوز برای پروژه های مشارکتی تا سقف4000 میلیارد تومان در حوزه اختیارات سازمان سرمایه گذاری است، افزود: برای اینکه شهرداری‌های مناطق در اجرای پروژه های مشارکتی خود معطل نشوند سطح اختیارات آنها را بالا بردیم، بگونه ای که پروژه ها تا سقف 100 میلیارد تومان آورده شریک، می تواند در مناطق و پس از انجام بررسی های لازم با حضور نماینده سازمان سرمایه گذاری در همان منطقه تعیین تکلیف شود.
وی ادامه داد: تصمیم گیری در مورد پروژه‌هایی به ارزش 100 تا 300 میلیارد تومان نیز توسط مدیرعامل سازمان سرمایه‌گذاری تعیین تکلیف خواهد شد و در مورد پروژه هایی با ارزش 300تا 500میلیارد تومان هم پس از درخواست بررسی توسط شهرداران مناطق، این موضوع در هیات مدیره سازمان سرمایه گذاری بررسی و در صورت تأیید به مناطق تفویض اختیار خواهد شد.
به گفته خاصه باف؛ تصمیم گیری در مورد پروژه‌هایی با ارزش بین 500 میلیارد تومان تا 4000 میلیارد تومان نیز به مانند روال گذشته باید فرآیندش در سازمان سرمایه گذاری شهرداری تهران طی شود.
وی با بیان اینکه تصمیم افزایش سقف اختیارات شهرداران مناطق موجب تسهیل امور در حوزه سرمایه‌گذاری در سطح مناطق می شود، افزود: افزایش اختیارات مالی شهرداری‌های مناطق موجب افزایش سرعت می‌شود و همچنین موجب کاهش زمان اجرای پروژه های خرد در سطح محلات شده و در نهایت افزایش سرعت در فرآیند سرمایه گذاری، موجب تشویق سرمایه گذاران خرد در سطح مناطق می شود و سازمان سرمایه گذاری وقت آزادتری برای بررسی پروژه های کلان دارد.
منبع: ایسنا
انتهای پیام/

لینک کوتاه:
https://www.asreqom.ir/Fa/News/544204/

نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield
مخاطبان عزیز به اطلاع می رساند: از این پس با های لایت کردن هر واژه ای در متن خبر می توانید از امکان جستجوی آن عبارت یا واژه در ویکی پدیا و نیز آرشیو این پایگاه بهره مند شوید. این امکان برای اولین بار در پایگاه های خبری - تحلیلی گروه رسانه ای آریا برای مخاطبان عزیز ارائه می شود. امیدواریم این تحول نو در جهت دانش افزایی خوانندگان مفید باشد.

ساير مطالب

کارگر از نگاه مقام معظم رهبری | بیت الغزل آیت الله خامنه‌ای درباره ارتقای جایگاه کارگران

گل‌زنی مسی برای اینترمیامی مقابل مینه سوتا

خلاصه بازی اتلتیکو مادرید 4 - رئال سوسیداد 0

خلاصه بازی بنفیکا 1 - اسپورتینگ 1

تقدیر آیت الله اعرافی از رهبر معظم انقلاب، مراجع عظام و علما

فوتبالی‌های پراگ ورزشگاه را به آتش کشیدند!

مراسم سی‌ودومین سالگرد تأسیس هیئت خادم‌الرضا (ع) در قم برگزار شد

بازگشت هامبورگ به بوندسلیگا بعد از هفت سال!

جشن پُر گل یاران محرمی در مسیر قهرمانی

صحبت‌های سردار آزمون بعد از قهرمانی با شباب الاهلی در جام ریاست جمهوری امارات

ساوتهمپتون سیتی را مسخره کرد؛ یک امتیاز بدون بازی!

مصاحبه علیرضا بیرانوند با جواد خیابانی درباره مذاکره با استقلال و پیوستن به پرسپولیس در سال1397

مولر: ناراحت نیستم، قدردانی‌ شما بی‌نظیر بود!

برپایی نمایشگاه عکس حریم امن حرم در نگارستان اشراق قم

اعلام برنامه قطعی برق مناطق قم در روز یکشنبه

جزئیات جدید از فوت اعضای خانواده در سقوط چاه کشاورزی

نمایش آثار جشنواره ملی عکس حریم امن حرم در نگارستان اشراق قم

بریس سورلوث، گل دوم اتلتیکو مادرید به رئال سوسیداد

گل اول اتلتیکو مادرید به رئال سوسیداد توسط سورلوث

توماس مولر در میان تشویق شدید هواداران بایرن مونیخ بعد از پایان در آلیانز آرنا خداحافظی کرد

خلاصه بازی بایرن مونیخ 2 - مونشن گلادباخ 0

«هری کین» بالاخره اولین جام دوران حرفه‌ای خود را بالای سر برد

پوکر سورلوث، گل چهارم اتلتیکو مادرید به رئال سوسیداد!

نارضایتی هواداران بایرن؛ پیراهن‌مان مایه شرم است!

مانوئل نویر در حرکتی زیبا پس از دریافت جام قهرمانی، آن را به مولر داد تا او جام را بالای سر ببرد

شبیه‌سازی گل‌های مرحله نیمه نهایی لیگ قهرمانان اروپا با لگو

مسی و رونالدو هم این رکورد را نداشتند

تاکنون 2600 مگاوات پروانه احداث نیروگاه خورشیدی در قم صادر شده است

پیشنهاد موسویان برای حل اختلاف ایران و آمریکا بر سر غنی‌سازی

دیدار وزرای خارجه ایران و قطر در دوحه

اظهارات سفیر آمریکا در سرزمین‌های اشغالی علیه برنامه هسته‌ای ایران

مراسم بزرگداشت سالروز شهادت آیت‌الله رئیسی در اهواز برگزار می‌شود

مرگ مرموز دختر جوان؛ متهم ادعای بی‌گناهی کرد

وکالت رایگان مصدومان حادثهٔ بندر شهید رجایی

طرح‌های جذاب کارگران نخبه برای بهره‌وری تولید

رازگشایی از فروش کودک در بیمارستان؛ نوزاد 2 ماهه صد میلیون تومان فروخته شد

کلاهبرداری 270 میلیاردی یک زن با فروش انواع خودرو

درگیری مرگبار دو همسایه بر سر بچه گربه‌ها

جلسه داور ال‌کلاسیکو با حضور نماینده رئال مادرید

اتهام علیه خانواده بکام؛ رفتارهای سمی دارند!

پاسخ به سیتی؛ نمی‌شود بگوییم بفرمایید گل بزنید!

تساوی یوونتوس و لاتزیو در بازی بزرگ؛ جنگ سهمیه کِش پیدا کرد!

گل دوم بایرن مونیخ به مونشن گلادباخ

نگهداری خاص از الماس بارسا؛ یامال، جوان اول دنیا

اشک‌های مادر مولر در وداع احساسی با آلیانز آرنا!

بایرن 2-0 گلادباخ؛ پایان شیرین مولر در آلیانز آرنا

پاداش اینزاگی به حساب طارمی واریز شد

اولین ماموریت غیرممکن ژابی؛ توافق پپ و مورینیو

فتح‌الله‌زاده: جباری با یک دستیار خارجی سرمربی شود

«اختلال اضطراب پس از سانحه» قابل درمان شد