عصر قم

آخرين مطالب

هشدا هواشناسی برای استان‌های ساحلی دریای خزر اجتماعی

هشدا هواشناسی برای استان‌های ساحلی دریای خزر
  بزرگنمايي:

عصر قم - تسنیم / سازمان هواشناسی با صدور هشدار رشد ابرهای همرفتی و ناپایداری جوی از احتمال سیلابی شدن مسیل‌ها،‌ طغیان رودخانه‌ها و آب‌گرفتگی معابر در برخی استان‌ها خبر داد.
بر اساس تحلیل نقشه‌های همدیدی و‌ آینده‌نگری سازمان هواشناسی امروز در ساعات بعدازظهر و اوایل شب در مناطقی از کرمان، نیمه جنوبی سیستان و بلوچستان، شمال و شرق هرمزگان، برخی مناطق سمنان،‌ یزد، اصفهان، مرکزی، قم، تهران،‌ البرز، قزوین،‌ زنجان، اردبیل، شمال استان‌های آذربایجان شرقی، آذربایجان غربی و ارتفاعات البرز مرکزی رگبار، رعدوبرق، وزش باد شدید موقتی و در مناطق مستعد وقوع گردوخاک پیش‌بینی شده است.
سه‌شنبه در اردبیل،‌ آذربایجان شرقی، شمال آذربایجان غربی، استان‌های ساحلی دریای خزر، دامنه‌ها و ارتفاعات جنوبی البرز غربی و مرکزی، بخش‌هایی از استان‌های قم، مرکزی، اصفهان، یزد، کرمان، و سیستان و بلوچستان به‌ویژه در ساعات بعدازظهر و اوایل شب رگبار پراکنده همراه با رعد برق و وزش باد شدید موقتی پیش بینی می‌شود.
روزهای چهارشنبه و پنجشنبه در مناطقی از شمال غرب، استا‌ن‌های ساحلی دریای خزر، استان‌های واقع در دامنه‌های جنوبی البرز، برخی مناطق کرمان،‌ سیستان و بلوچستان و بخش‌هایی از مرکزی کشور و روز جمعه در شمال شرق،‌ ارتفاعات و دامنه‌های البرز شرقی و ارتفاعات جنوب شرق کشور رگبار،‌ رعدوبرق و وزش باد شدید موقتی گاهی همراه با گردوخاک پیش بینی شده است.
امروز در قم، نیمه جنوبی تهران،‌ جنوب البرز، شمال مرکزی،‌ جنوب و شرق کرمان، جنوب سمنان، شمال و شرق اصفهان،‌غرب استان‌های کرمانشاه، ایلام، خوزستان، سه‌شنبه در بخش‌هایی از مرکز، شرق و شمال شرق، چهارشنبه و پنجشنبه در شمال شرق،‌ شرق و برخی مناطق سمنان در برخی ساعات وزش باد شدید ،‌وقوع پدیده گردوخاک و کاهش کیفیت هوا روی می‌دهد.
به گزارش تسنیم،‌امروز شمال خلیج‌فارس و از سه‌شنبه تا آخر هفته دریای خزر مواج است.
توصیف سامانه: افزایش سرعت وزش باد و افزایش ارتفاع امواج
زمان شروع: بعدازظهر دوشنبه 1402/03/15
زمان پایان: عصر جمعه 1402/03/19
نوع مخاطره: افزایش وزش باد شمال غربی تا 24 نات و افزایش ارتفاع موج در سواحل تا حداکثر 1.2 متر و در نواحی دوراز ساحل تا حداکثر 2 متر
منطقه اثر:
سه‌شنبه 1402/03/16: نواحی شرقی و مرکزی دریای خزر، مناطق ساحلی و دور از ساحل استان‌های گلستان و مازندران.
چهارشنبه 1402/03/17:نواحی شرقی و مرکزی دریای خزر، مناطق ساحلی و دور از ساحل استان‌های گلستان و مازندران.
پنجشنبه 1402/03/18:نواحی شرقی و مرکزی دریای خزر، مناطق ساحلی و دور از ساحل استان‌های گلستان و مازندران.
جمعه 1402/03/19: دریای خزر، مناطق ساحلی و دور از ساحل استان‌های گلستان، مازندران و گیلان.
اثر مخاطره: احتمال غرق شدن شناگران، آسیب به قفس‌ها و تورهای صیادی و قفس‌های پرورش ماهی، خسارت به قایق‌ها و شناورهای کوچک و اختلال در تردد های دریایی شناورهای سبک، صیادی و مسافربری.
توصیه: منع شنا و تفریحات دریایی، اتخاذ تمهیدات لازم در ترددهای دریایی به ویژه تردد با شناورهای سبک و قایق‌های صیادی و تفریحی، تمهیدات لازم جهت تردد ایمن شناورهای مسافربری و کشتی‌های تجاری فعالیت‌های دریایی فراساحل و در صورت لزوم خودداری از تردد شناورهای سبک.
توصیف سامانه: رشد ابرهای همرفتی و ناپایداری محلی به‌ویژه در ساعات بعدازظهر تا شب
زمان پایان: سه‌شنبه 1402/03/16
نوع مخاطره: رگبار، رعدوبرق و وزش باد شدید موقتی و برخی نقاط ریزش تگرگ و در نقاط مستعد گردوخاک، وزش باد شدید و خیزش گردوخاک و کاهش کیفیت هوا.
منطقه اثر:
دوشنبه 1402/03/15: تهران، البرز، قزوین، قم، مرکزی، شمال غرب اصفهان، مناطق و ارتفاعات مرکزی و جنوبی و جنوب غربی کرمان، ارتفاعات و دامنه جنوب سیستان و بلوچستان.
سه‌شنبه 1402/03/16: قزوین، البرز، نیمه غربی مازندران، مناطق و ارتفاعات مرکزی و جنوبی کرمان.
اثر مخاطره: آب‌گرفتگی معابر و جاری شدن روان‌آب، بالا آمدن ناگهانی سطح آب رودخانه‌ها و مسیل‌ها، طغیان رودخانه‌‌ها، صاعقه، خسارت به سازه‌های موقت از جمله بنرها، داربست‌ها و تابلوهای تبلیغاتی و اختلال در پروازها و در نواحی کوهستانی احتمال سقوط سنگ.
توصیه: اجتناب از هرگونه تردد و توقف در حاشیه رودخانه‌ها و مسیل‌ها، احتیاط در سفرهای بین‌شهری، پرهیز از فعالیت‌های کوهنوردی، خودداری از چرای دام و تردد عشایر در حاشیه رودخانه‌ها و نواحی مرتفع، اطمینان از استحکام سازه‌های موقت، لایروبی کانال‌ها و آبروها، با توجه به احتمال رخداد تگرگ اتخاذ تمهیدات لازم جهت جلوگیری از خسارت به بخش کشاورزی.

لینک کوتاه:
https://www.asreqom.ir/Fa/News/543903/

نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield
مخاطبان عزیز به اطلاع می رساند: از این پس با های لایت کردن هر واژه ای در متن خبر می توانید از امکان جستجوی آن عبارت یا واژه در ویکی پدیا و نیز آرشیو این پایگاه بهره مند شوید. این امکان برای اولین بار در پایگاه های خبری - تحلیلی گروه رسانه ای آریا برای مخاطبان عزیز ارائه می شود. امیدواریم این تحول نو در جهت دانش افزایی خوانندگان مفید باشد.

ساير مطالب

رونمایی از 2 کتاب در غرفه وزارت خارجه در نمایشگاه کتاب

گشتی در نمایشگاه کتاب تهران

تعبیر بلاغ مبین شاه بیت پیام رهبر معظم انقلاب به بازتاسیس حوزه علمیه قم است

تعبیر بلاغ مبین شاه‌بیت پیام رهبر معظم انقلاب به یکصدمین سالگرد بازتاسیس حوزه علمیه قم است

مهار گرد و غبار در قم 4 هزار میلیارد تومان اعتبار نیاز دارد| متروی قم در انتظار تامین واگن

مناسبت روز/ یکشنبه، 21 اردیبهشت‌ماه

دستگیری عامل تهدید؛ دی ماریا می‌تواند به آرژانتین برگردد

جذاب‌ترین تیم لیگ قهرمان شد

جدایی کورئا و آرناتوویچ از اینتر قطعی است

قائدرحمتی: در ذوب‌آهن به روزهای خوبم نزدیک شدم

دانیال یک‌تنه علیه شگفتی پس از قهرمانی تراکتور

نمایش درخشان ستاره ایرانی مقابل ببرها در بوندس‎‌لیگا

اعتراض فردین معصومی به مسابقه کشتی پسرش و زارع

قرارداد راموس در انتظار امضای تاج

ژابی با این چهار بازیکن رئال جدید را می‌سازد

کمترین دریافتی در لیگ برتر برای آبی‌ها

غیرمنتظره‌ترین حرکت نقل‌و‌انتقالاتی استقلال

آیا صورت شما راز سلامتتان را لو می‌دهد؟

کرونا در کمین است

حمایت نوبخت از تیم مذاکره کننده ایرانی در آستانه دور چهارم مذاکرات

جلالی‌زاده: اگر موضوع مذاکره به رفراندوم گذاشته شود حداقل 80 درصد مردم موافق هستند

واکنش واعظی به اقدام خلاف عرف گوگل درخصوص خلیج فارس

منبع ایرانی: غنی‌سازی اورانیوم در خاک ایران خط قرمز قطعی تهران در مذاکرات است

صفحه نخست روزنامه‌های قم یکشنبه 21 اردیبهشت

زمان انتشار دفترچه آزمون استخدامی آموزش و پرورش

هشدار به مصرف خودسرانه قرص "ریتالین" در دوران امتحانات

بیرانوند دستکش طلا را پوشید

سردار آزمون: امیدوارم امارات به جام جهانی راه پیدا کند

شوماخر آماده‌ درخشش در فرمول یک

مرد کهنه‌کار، مشاور میرشاد در هیئت فوتبال تهران

دوشنبه، اعلام محل جشن قهرمانی تراکتور

گفتگوی سایت فدراسیون جهانی ووشو با ستاره طلایی ساندا ایران

سینر: از بازگشت به میادین خوشحالم

استقلالی‌ها به دنبال تشکیل کمیته پیشکسوتان

تنش روی سکوها؛ داستان تمام نشدنی در فوتبال ایران

مربی شبیه کی‌روش نزدیک نیمکت استقلال

قالیباف: باید کوشید کارایی و کارآمدی دین در اداره جامعه را به اثبات رساند

عراقچی: ایران از هیچ کوششی جهت کاهش تنش میان کشورهای همسایه فروگذار نخواهد کرد

نوش آبادی: تغییر تیم مذاکره کننده آمریکایی چندان اهمیت ندارد

بخشایش اردستانی: در نهایت کمی قوی‌تر از برجام امتیاز می دهیم تا ترامپ خوشحال شود

شرط زیاده‌خواهانه ترامپ برای رفع تحریم‌ها؛ برنامه هسته‌ای ایران کاملا برچیده شود

تحلیل زیدآبادی از خبر احتمالی بسیار بسیار مهم وعده داده شده از طرف ترامپ

استاندار قم خواستار همراهی دستگاه‌های اجرایی در توسعه شادواره شهروندی شد

جزئیات برگزاری مراسم تشییع استاد حشمت‌پور در قم و مشهد

خستگی در سالمندی؛ زنگ خطری که به پای پیری نوشته می‌شود

هشدار وزارت بهداشت درباره اسباب‌بازی‌های آرایشی کودکان

برد سخت شاگردان عطایی در آغاز لیگ قهرمانان آسیا

قاسمپور: استقلال برای حیثیت خود برابر سپاهان بازی می‌کند

بازگشت قهرمان پارالمپیک به جودو

تیراندازی و سوءقصد به جان گلر سابق النصر!