عصر قم

آخرين مطالب

ارائه دستاوردهای سرمایه گذاری سازمان منطقه آزاد کیش در نمایشگاه ایران اکسپو تهران منطقه آزاد کیش

ارائه دستاوردهای سرمایه گذاری سازمان منطقه آزاد کیش در نمایشگاه ایران اکسپو تهران
  بزرگنمايي:

عصر قم - پنجمین نمایشگاه، همایش و نشست های تخصصی در راستای ترسیم نقشه راه توسعه مناطق آزاد و ویژه اقتصادی و ارائه توانمندی ها و دستاوردهای مناطق آزاد در نمایشگاه ایران اکسپو 2023 تهران برگزار می شود

به گزارش روابط عمومی و امور بین الملل سازمان منطقه آزاد کیش، پنجمین نمایشگاه توانمندی ها و فرصت های سرمایه گذاری به همراه همایش و نشست های تخصصی که از هفدهم تا بیستم اردیبهشت در 17 سالن با حضور 600 شرکت داخلی و خارجی و در فضایی به مساحت 55 هزار متر مربع برگزار می شود؛ تعداد 189 سرمایه گذار و 1300 تاجر خارجی نیز حضور خواهند داشت.
بنابراین گزارش از کل فضای نمایشگاهی؛ 1400 متر مربع برای هفت منطقه آزاد و دبیر خانه شورایعالی مناطق آزاد تجاری-صنعتی و ویژه اقتصادی در نظر گرفته شده است که از این مساحت غرفه اختصاص یافته به سازمان منطقه آزاد کیش به مساحت 184 متر مربع می باشد.
همچنین فضای اختصاص یافته به سازمان منطقه آزاد کیش در این رویداد؛ ضمن معرفی ظرفیت ها، مزیت ها و توانمندی های سرمایه گذاری و صادراتی؛ نشست های تخصصی نیز با محوریت سرمایه گذاری و صادرات برگزار خواهد کرد.
سازمان منطقه آزاد کیش در این رویداد بزرگ اقتصادی تعداد 65 فرصت سرمایه گذاری در حوزه های "گردشگری، شهر سلامت، شهر نمایشگاهی، محور ویژه تمدن ها، ساماندهی نوار ساحلی و برخی فرصت های سرمایه گذاری ورزشی کیش" را به نحو شایسته به بازدیدکنندگان و شرکت های حاضر در این نمایشگاه معرفی می کند.
همچنین با معرفی 65 فرصت سرمایه گذاری در منطقه آزاد کیش با محورهای یاد شده می توان به "اکوپارک، تم پارک کودک و خانواده، مارینا پارک طلوع، کافه کتاب، فروشگاه های ساحلی، غرفه های سلامت، مجتمع خدماتی تفریحی، پیست های اتومبیل رانی، کارتینگ، دهکده ساحلی، مجتمع های چند منظوره، هتل ها، سالن های شهرک نمایشگاهی بین المللی، نمایشگاه ها و فروشگاه های محصولات صادراتی، مراکز تخصصی جامع خدمات سلامت و... اشاره کرد.
گفتنی است تعداد 3 شرکت تولیدی و دانش بنیان کیش "همانند ساز بافت، کیش چوب و شرکت تولید پودر کربنات کلسیم(کاوا)" که محصولات آن ها برای نخستین بار در خاورمیانه تولید و صادرات قابل توجهی در سنوات گذشته به صورت پیوسته داشته اند و از دستاوردهای این منطقه محسوب می شود که در نمایشگاه ایران اکسپو2023 تهران معرفی خواهد شد.
فرصت های سرمایه گذاری مناطق آزاد در این نمایشگاه به صورت مشترک به زبان های فارسی و انگلیسی در قالب کتابچه تدوین و ارائه می شود تا به نحو شایسته فرصت های سرمایه گذاری این منطقه به سرمایه گذاران خارجی در هریک از مناطق معرفی شود.
با توجه به حضور سرمایه گذاران خارجی در این رویداد؛ فرصت های سرمایه گذاری هریک از مناطق جداگانه در قالب فایل فشرده، کتابچه و فایل های الکترونیک ارائه می شود.
لازم به ذکر است، پنجمین نمایشگاه توانمندی های صادراتی ایران در قالب 11 گروه کالایی از جمله صنعت، لوازم خانگی، پوشاک، خدمات، فرش و پوشاک، دارو، غذا، ساختمان، معادن و پتروشیمی؛ با محوریت دبیرخانه شورایعالی مناطق آزاد تجاری-صنعتی و ویژه اقتصادی و حضور مناطق آزاد کشور از روز یکشنبه 17 تا 20 اردیبهشت، از ساعت 9 و سی دقیقه صبح تا 17 در نمایشگاه ایران اکسپو تهران برگزار خواهد شد.
غرفه شماره 1، سالن 38a در فضایی به مساحت 184 متر مربع به سازمان منطقه آزاد کیش اختصاص یافته تا این منطقه فرصت های سرمایه گذاری و صادراتی خود را در کنار سایر مناطق آزاد کشور به بازدید کنندگان معرفی کند.

لینک کوتاه:
https://www.asreqom.ir/Fa/News/537190/

نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield
مخاطبان عزیز به اطلاع می رساند: از این پس با های لایت کردن هر واژه ای در متن خبر می توانید از امکان جستجوی آن عبارت یا واژه در ویکی پدیا و نیز آرشیو این پایگاه بهره مند شوید. این امکان برای اولین بار در پایگاه های خبری - تحلیلی گروه رسانه ای آریا برای مخاطبان عزیز ارائه می شود. امیدواریم این تحول نو در جهت دانش افزایی خوانندگان مفید باشد.

ساير مطالب

بهره‌برداری از پروژه 45 متری آیت‌الله آل‌هاشم در آینده نزدیک

تشکر آیت الله اعرافی از پیام‌ها و رهنمودهای آیات عظام نوری‌ و مکارم

زمان قطعی برق قم امروز 22 اردیبهشت 1404

اعزام تیم نونهالان کشتی فرنگی قم به مسابقات انتخابی تیم ملی

"سلطان عینک خاورمیانه" دستگیر شد

خاطره اولین پیوند مغز استخوان در کشور به روایت دکتر قوام‌زاده

مقام مسئول: امکان دارد اجساد برخی مفقودان هرگز پیدا نشود و مفقودالاثر بمانند

توقف خودروی متخلف در پی بدلکاری خطرناک

مریم میرزاخانی؛ نابغه‌ای بی‌بدیل در دنیای ریاضیات

مناسبت روز/ دوشنبه، 22 اردیبهشت‌ماه

واکنش قلی زاده به درخشش در لهستان

دستمزد 500 هزار یورویی ستاره یونایتد با قهرمانی!

ضعف مدیریتی در استقلال؛ «زمان طلایی» انتخاب سرمربی گذشت!

مرهمی برای ناکامی‌های کیلیان ام‌باپه

حمایت دوباره وزیر ورزش از تیم ملی فوتبال ساحلی

دست برتر سپاهان در دیدارهای رو در رو مقابل استقلال

آلونسو: سرعتم همچنان در بالاترین سطح است

حقیقتی تلخ برای هواداران لیورپول

محافظ مسی بی‌خیال نمی‌شود؛ بیا بجنگیم!

اریک دایر: هیچ‌ وقت نمی‌گویم چرا از بایرن جدا شدم

مغز انسان موسیقی را به صورت فیزیکی تجسم می‌کند

اجاق گازهای خانگی؛ خطر خاموش سرطان‌زا برای کودکان و بزرگسالان

استاندار قم: بهسازی ورزشگاه یادگار امام در اولویت قرار می‌گیرد

اهداف سفر عارف به آذربایجان شرقی

روایت کولیوند از عملیات جست‌وجوی بالگرد رئیس‌جمهور شهید

واکنش حوزه علمیه به بلاگر شدن روحانیون از نگاه غرویان

تحقق گفتمان انقلابی در حوزه علمیه قم؛ از تحول آموزشی تا میدان‌داری رسانه‌ای

ماجرای گوشی قاپی باند «مشکی پوش‌ها»در تاریکی شب!

کمبود تاریخی دارو

کامبک طلایی طارمی با نقش اولی اینتر

پیروزی تیم بسکتبال طبیعت برابر نماینده کویت در غرب آسیا

آخرین جلسات تمرینی تراکتور برای جشن قهرمانی

انریکه و دمبله بهترین‌های لیگ یک فرانسه

یک آتش‌سوزی حال فیل فودن را به هم ریخت!

آزادکار روسی: فکر کردم رحمان بی‌رحم را شکست دادم

استقبال از عبدالرزاق حمدالله با پرتاب بطری

اونای هرناندز: در بارسا نحیف و لاغر بودم با الاتحاد پیشرفت کردم

اینزاگی: برای طارمی خیلی خوشحال هستم

هوش مصنوعی در فوتبال؛ ایستگاهی‌ها تغییر می‌کنند!

مرشایمر: درگیری با ایران حماقت است

جلیلی: باید راه متقابل و مقابله با تحریم را بفهمیم و بشناسیم

«بلاگر شدن روحانیون» از نگاه آیت الله غرویان/ طلبه های جدید می خواهند مرید و پیرو داشته باشند/ برخی حرکات ورزشی خلاف شأن لباس طلبگی است

آیت‌الله علم‌الهدی: نقش تحسین برانگیز هلال‌احمر در کنترل حادثه بندر شهید رجایی/ جهاد خدمت‌رسانی نقطه قوت نظام اسلامی است

تداوم معوقات پرستاران؛ کمبود حداقل 100 هزار پرستار در کشور

افزایش گردش ویروس کرونا در کشور؛ در اماکن عمومی ماسک بزنید

قانون عجیب کواچ در تمرین دورتموند؛ شوت‌زنی ممنوع

حمید درخشان: جنجال درست می‌کنید تا پست بگیرید

در ستایش اقدام تحسین برانگیز میلان

عارف به آذربایجان شرقی رفت

هشدار عراقچی نسبت به هرگونه سوء‌استفاده از سازوکار اسنپ‌بک